Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
D.Georgiev написа:BRF написа:Нещо взе да си изпускаш нервите!Съдиите изпълняват поръчки,а не поддържат отбори!Онзи мач можеше да свири засада на И.Стоянов и да ви бием ако е изпълнявал поръчка!Спокоиствие малко нали уж бяхте най-добрите и само да решите ще ни биете?
За да свири засада трябваше да я вдигне страничния, а той не го направи. Той за разлика от колега си откъм сектор "А" вдигаше каквото виждаше. Този мач е единственият, в който съм кипвал от съдийство, ако мога да го нарека такова. В него не беше побутване, не беше удряне на рамо, а направо си бяха шутове отзад. Ако беше за "Лудогорец" в този мач щеше да ме разбереш. Що се отнася до гола на Стоянов, той не беше в засада, а Кабаселе, който беше на около 4-5 метра от него и не е играл с топката. Ако е трябвало да вдигнат засада на този гол, значи и голът на "Локомотив" в първия мач от миналата година е бил правилно отменен, но за вас това разбира се не е така.
BRF написа:Нещо не ме разбра!Не казвам,че е имало засада на гола на Иван Стоянов а че ако искаше да бием ние нищо не може да го спре да отмени гола!Все пак е съдия!Самия факт,че това е единствения мач(както ти се изразяваш) в който се чувстваш тотално ощетен,говори за отношението на съдиите към вас!Много добре знам как си се чувствал,защото нас ни ощетиха в доста мачове,което ни костваше титлата!
tsonpen написа:Изглежда, че днес СТК към БФС ще даде зелена светлина за картотекирането на Мишел Платини и това ще стане факт утре. Така, че и двата отбора ще могат да излязат с най-доброто, което имат. Това е добре!
vaskonti написа:tsonpen написа:Изглежда, че днес СТК към БФС ще даде зелена светлина за картотекирането на Мишел Платини и това ще стане факт утре. Така, че и двата отбора ще могат да излязат с най-доброто, което имат. Това е добре!
Не подценявай БФС! Още по-малко пък Титан!
D.Georgiev написа:BRF написа:Нещо не ме разбра!Не казвам,че е имало засада на гола на Иван Стоянов а че ако искаше да бием ние нищо не може да го спре да отмени гола!Все пак е съдия!Самия факт,че това е единствения мач(както ти се изразяваш) в който се чувстваш тотално ощетен,говори за отношението на съдиите към вас!Много добре знам как си се чувствал,защото нас ни ощетиха в доста мачове,което ни костваше титлата!
Това вече опира до възприятията на всеки. Аз далеч не съм от феновете, които мрънкат от съдии, оправдават се с тях или виждат някакви конспирации. Аз съм изключително критичен към отбора и треньора при загуба, но онзи мач беше подигравка. Йорданов няма как да отмени гола щом страничния не е вдигнал флага. Ако трябва да съм точен може да го отмени по своя преценка, но това би било абсурдно при положение, че се сравняват гледните точки на човека на линията и този на дъгата на наказателното.
BRF написа:Ами бъди си такъв!Уж не мрънкаш от съдии пък още преди мача скачаш срещу този!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта