D.Georgiev написа:Направо ми се плаче... Не че "Динамо" не заслужаваха да отбележат, но след като си удържал цял мач да получиш гол по този начин...
Голубович - поредният провален мач заради него. Точно 4 пъти трябваше да се намеси (при това не решително) и веднъж сбърка - фатално. Вратарски гол от малкото наказателно, хърватите ще се избият кой първи да си счупи носа и да отбележи. Голяма част от вината трябва да падне върху него. Отбор се гради първо от врата, през защитата и т.н. Ние нямаме основното. Какво пречеше да варди Чворович?
Барт и Гулдан - много добър мач за тях. Гулдан за пръв път го видях леко колеблив на моменти, но въпреки това се справиха. Тоя Чоп, не му чухме името докато не излезе.
Минев - също много добър мач, но накрая видимо не му стигнаха силите и трябваше да бъде сменен.
Кайсара - пореден отличен мач за бразилчето. Отначало се мъчеха да се надлъгват с него, но в края на мача само като го видеха и връщаха топката назад. Нито едно грешно отиграване, с изключение на глупавия жълт картон.
Дяков и Генчев - ами в общи линия си свършиха работата. Не допуснаха далечни удари, но пък имапе няколко фрапантни неразбирателства. Притеснен съм, че Дяков май скъса или разтегна нещо и най-вероятно няма да го видим на реванша.
Марселиньо - заедно с Кайсара бе най-добрият на терена. Смешни ги направи звездите на хърватите, все едно играеше срещу децата от махалата. Отличен мач!
Стоянов - недопустими пропуски. Общо взето посредствен мач, с едно брилянто отгираване за асистенцията. Наистина адмирации, че с неудобния си крак я сложи по такъв начин на главата на Марселиньо.
Деко - на обичайното ниво. Доста работа свърши, но щеше да ни е по-полезен с опита си в края на мача, а не в началото.
Гъргоров - много се бори, опитва се да организира играта, но беше ясно, че няма да му оставят никакви шансове. Все пак добър мач и за Бадема.
Петев - основният виновник заедно с Голубович за ПОРЕДНИЯ изпуснат мач. Всичко което не исках да прави, той го направи. Отбелязахме и ги дръпна назад. Аз не съм най-големия специалист, но от Луната се вижда, че в защита НЕ МОЖЕМ ДА ИГРАЕМ. След контузията на Дяков какво направи? Пусна Моци. До тук добре, ама ако бе пуснал на мястото на Дяков, а не да размества цялата защита. Грешки от детската градина, от които вече си е патил и продължава да ги прави. "Левски" и "ЦСКА" нямаха късмета да ни изравнят, но трябва да признаем, че и двата отбора го заслужаваха. Казах до много отдавна - ЕДИН ПЪТ СТОМНА С ВОДА, ВТОРИ ПЪТ СТОМНА С ВОДА И НА ТРЕТИЯ ПЪТ СТОМНАТА СЕ ЧУПИ... Тоя мач го бях гледал.
Поздравления за момчетата, според мен надиграхме подценилият ни "Динамо". От нищо не се срамувам и да отпаднем по този начин няма да се разочаровам. Не виждам какво са се разлаяли някакви лаици, че сме били разочарование. Как можем да разочароваме срещу "Динамо" Загреб? Поздравления за духа, но без да се изхвърлям - както "Динамо" могат по-добре, така и нашите (и то доста). Много сковани ми се видяха второто полувреме. Вече на 90% сме отпаднали, на реванша ни трябва адски много късмет и някоя успешна контра или читаво положение. Излезем ли, да игаем както срещу "Левски" и да чакаме контра за 0:1 ще ни напълнят кошницата ДО ГОРЕ! Ако си играем нашата игра, която днес я видях само на моменти имаме своите минимални шансове. Жалко, че нямахме късмет при жребия, този двубой трябваше да е поне в следващия кръг и мисля, че доста хора го виждат.
Успех утре на всички други наши участници и благодаря много на тези, които оценяват играта ни!
Много крайно е това мнение. Аз мисля, че в Лудогорец няма от какво да се срамуват. Играха добре, липсва им опит и класа, а и малко шанс.