DrAvalanche написа:Този "отбор" не представлява странат ми, а болните амбиции на един самозабравил се нещастник, готов да похарчи милиони левове за да задоволи егото си. Не искам страната ми да се представлява от отбор, който си плаща на Славия, Ботев Пд, Миньор и т.н за да му лягат и се хвърлят с/у конкурентите.
Че ако гледаме от тази гледна точка то тогава не трябва да подкрепяме българските отбори никъде за нищо. Левски е машинката за кинти на Ганя (от тази гледна точка), ЦСКА - на Титаничните помияри, Литекс пък е занимавката на бай Гришо, Ботев - на Василев и т.н. Но това само от твоята гледна точка. От гледна точка на феновете това е техния любим отбор и той си остава такъв независимо какво прави я Ганя я Праховеца или нещо такова, а от гледна точка на българина като цяло - един от представителите на страната; искаме не искаме Лудогорец е представител на българския шампионат, както и ЦСКА или Берое.
Български отбори са, в ЕКТ нека всички да бият. Ако могат.
А ако някой днес беше си свършил работата какво е плащано на Славия нямаше да има значение, отбор, който не може да бие играещата на 120% Славия (на кое място завършиха тия?) едва ли може да претендира, че е неоспорим тотален лидер на страната.
А така и така пиша тука, по темата: с ТОЗИ отбор и ТАЗИ тактика Лудогорец е 80 процента аут от турнира по бързата процедура. Да, знам за Динамо миналата година, но първо отбора на хърватите хич не беше в час, второ определено подцениха Лудогорец и трето Лудогорец играеше по друг начин. Единственото, което са запазили от миналата година е навика да пазят резултата когато не трябва.
Смешното е, че имат играчи с които могат да отстранят половината от потенциалните противници дори само с промяна на тактиката, манталитета на терена. А с малко подсилване (понеже се очаква напускане на няколко души) и с освежаване с по-млади футболисти.. резултатите стават непредвидими.
Но както казах.. с тази тактика няма да го бъде. Най-много 1 изритан от по-слабите отбори и дотам.