krumeto написа:Kiril2681 написа:goshopileto написа:Kiril2681 написа:Благодаря, всичко добро и на теб. Само две нещица - едното в кръга на шегата - мдааааа, този форум определено има нужда от трафик, старая се
! Шегувам се, лично АЗ уважавам феновете на всички отбори, независимо какво мисля за клубовете им! Колкото до сектор А, това което написах е, че АЗ не го помня пълен, не съм го виждал такъв. -И, мислех да го пропусна, но...просто не мога...Последното ти изречение е ужасяващо!!!! "Дотук" е една дума, пред "и" не се слага запетайка ( не и в изречението ти ) и "фантазиИ" се пише с две и-та, а не с й! Всичко това в просто изречение! Още веднъж Ви благодаря и Ви пожелавам приятна вечер!
Кои грешки са по-страшни-правописните, или фактическите, които целенасочено подвеждат и се опитват да наложат една неистина, буквално лъжа?
Не знам, ти кажи?! Аз лъжа не съм написал, така че не мога да ти отговоря на този въпрос. Но е страшно когато българин не може да пише на български! Прочети внимателно - "И понеже гледам мачовете ви само по телевизията, а ти явно ходиш на стадиона, ти вярвам и се радвам за това - просто не съм го видял. " Къде виждаш лъжа? Между другото, ама съвсем между другото ....ти българин ли си? Благодаря и на теб! И не забравяй - трябва да има трафик!![]()
Ха, тъкмо съм те хванал на крачка, я ми кажи - шопите българи ли са?![]()
![]()
Щото, като им слушам говора...
Хаха, що да не са?! Те македонците са българи, та какво остава за шопите