JACKO написа:Kiril2681 написа:miro_rz написа:pomiqrat написа:miro_rz написа:Централна трибуна – 650 места
Сектор А – 991 места
Сектор А1 – 640 места
Сектор Б (трибуна МОЦИ) – 2308 места
Сектор В – 3541 места
Това са актуалните места по сектори нали?
На тези цени може от 80 до 100к печалба от билети на мач, не е зле!
Някога пълнили ли сте А сектор. Винаги стои празен и на мачове с ЦСКА, Левски и с тирето.
Последно с Ференварош

Последно ти или Крумето ( честно казано ви бъркам малко, извинявай!

) ме убеждавахте, че се прави ремонт на сектор А, че козирка нямал, че можеш да се намокриш ако вали, пък били скъпи билетите и прочие, и прочие...Да вземете да си синхронизирате версиите, ако е бил той, че ставате смешни! Сектор А не го помня пълен, но инак камерите снимат откъм него и не се вижда - хиииииитро

Здравейте уважаеми господине!
Радвам се че генерираш трафик в нашият форум, но... в контра на твойте убеждения, бързам да те опровергая!
1. Аз никога не лъжа!
2.Не го правя за слава (безпочвена)!
3. На мача срещу Фаренцварош сектор А беше fool! Дори един батко на малкият ми син, отстъпи мястото си, понеже беше много ентусиазиран!
До тук с преиначаването, и развинтените фантазий!
Всичко добро.

Благодаря, всичко добро и на теб. Само две нещица - едното в кръга на шегата - мдааааа, този форум определено има нужда от трафик

, старая се

! Шегувам се, лично АЗ уважавам феновете на всички отбори, независимо какво мисля за клубовете им! Колкото до сектор А, това което написах е, че АЗ не го помня пълен, не съм го виждал такъв. И понеже гледам мачовете ви само по телевизията, а ти явно ходиш на стадиона, ти вярвам и се радвам за това - просто не съм го видял. И, мислех да го пропусна, но...просто не мога...Последното ти изречение е ужасяващо!!!! "Дотук" е една дума, пред "и" не се слага запетайка ( не и в изречението ти ) и "фантазиИ" се пише с две и-та, а не с й! Всичко това в просто изречение! Още веднъж Ви благодаря и Ви пожелавам приятна вечер!