matador1 написа:Предполагам, че ви чака Марибор.
Аз залагам на словенците да продължат !
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
matador1 написа:Предполагам, че ви чака Марибор.
miro_rz написа:matador1 написа:Предполагам, че ви чака Марибор.
Kiril2681 написа:От високо се пада най-лесно! Изглеждате прекалено високомерни, що не почакате поне първия мач с ТНС да мине?! После пак ще има време за сметки
Kiril2681 написа:Mitata написа:С идването на Ганчев в ЦСКА мислех, че в клуба ще се изгради стройна организация на всички нива, ще се даде път на компетентни и можещи специалисти, ще се повишат изискванията. Вместо това излиза, че не се знае защо се дават едни милиони, които на всичко отгоре се записват като вътрешен дълг на ЦСКА. Резултати - никакви.
Въпреки огромното ми разочарование ще продължа да подкрепям ЦСКА, но нека ръководство и собственици се вземат в ръце. Това безхаберие повече не трябва да продължава!
С нашите разглезени футболисти трудно ще преодолеем Зоря. Ако успеем някак да излъжем украинците при Еспаньол няма да има прошка, освен ако испанците не отпишат турнира.
Испанците никога не отписват точно този турнир!А и имат достатъчно качество, за да стигнат до по-късните му нива и евентуално да разчитат на финал, съответно и класиране за ШЛ! Аз се чудя друго - при условие, че съотношението българи-чужденци при нас е 1:3, защо мнозинството ( чужденците ) не научат нашите на отношение, а винаги нашите учат другите на номерцата си?!
Кери е футболист, Соломон е футболист, Уот е футболист- играли са в Англия, знаят как се тренира там, какво е отношението към футбола, какво означава да си професионалист, обаче идват тук и на зима по нищо няма да се различават от местните ни "звезди"! Ей това ако може някой да ми обясни, ама така да ми обясни, че да му повярвам
А повярвайте ми, готов съм да повярвам
miro_rz написа:miro_rz написа:matador1 написа:Предполагам, че ви чака Марибор.
Ще познаеш , поздравление !
За мен шанса е 55 на 45 в наша полза срещу Марибор !
Kiril2681 написа:Е, и?!?! Колкото и да чета цитираното, никъде не виждам да " се каним" на Еспаньол - Митата пише с "ако" и че "трудно ще преодолеем Зоря" , а аз коментирам отношението на испанските отбори към ЛЕ?! Къде видя канене и прескачане на противници?! А с отношението на испанските отбори към този турнир вие сте доста добре запознати, има ли нужда да напомням?Благодаря за вниманието, но е добре когато четеш, да се опитваш и да вникваш в прочетеното!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта