Rafa написа:Дайте без нервиСилен и хубав мач за Лудогорец, съдийска победа за докерчетата
Уникални бяха нашите. Кога български отбор ще играе като равен с равен със европейските колоси

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Rafa написа:Дайте без нервиСилен и хубав мач за Лудогорец, съдийска победа за докерчетата
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Soulen написа:Rafa написа:Дайте без нервиСилен и хубав мач за Лудогорец, съдийска победа за докерчетата
Уникални бяха нашите. Кога български отбор ще играе като равен с равен със европейските колоси
Betchualeng Arnaikem написа:Soulen написа:Rafa написа:Дайте без нервиСилен и хубав мач за Лудогорец, съдийска победа за докерчетата
Играха като равен с равен защото и Ливърпул никакви ги няма. Хайде да си говорим честно, до днес на обяд 95% (поне) от хората са очаквали победа с 2-3 и нагоре гола разлика за Пуул. Като процента е бил подобен дори сред лудогорските фенове.
Аз също очаквах разгром някакъв, уж имаше всички причини Ливърпул да изиграе мача на кръв. Само дето друго стана.
Не знам имаше ли нямаше ли дузпа, но гледайки играта мисля, че Лудогорец заслужаваше точката. Само дето накрая се броят головете.
Ливърпул подцени мача или просто са наистина прекомерно слаби, не знам. Но за съжаление малко не стигна на Лудогорец да се възползва от това.
shumkar_44 написа:Специално за колегата с брадата, ще споделя малко информация за спортното ходене
soilwork написа:Извинявам се че се отклонявам от темата др.Шумкар-тоя "колегата с брадата"....снимката на профила не е негова,това е снимката на един футболен мениджър.
Rafa написа:Betchualeng Arnaikem написа:Soulen написа:Rafa написа:Дайте без нервиСилен и хубав мач за Лудогорец, съдийска победа за докерчетата
Играха като равен с равен защото и Ливърпул никакви ги няма. Хайде да си говорим честно, до днес на обяд 95% (поне) от хората са очаквали победа с 2-3 и нагоре гола разлика за Пуул. Като процента е бил подобен дори сред лудогорските фенове.
Аз също очаквах разгром някакъв, уж имаше всички причини Ливърпул да изиграе мача на кръв. Само дето друго стана.
Не знам имаше ли нямаше ли дузпа, но гледайки играта мисля, че Лудогорец заслужаваше точката. Само дето накрая се броят головете.
Ливърпул подцени мача или просто са наистина прекомерно слаби, не знам. Но за съжаление малко не стигна на Лудогорец да се възползва от това.
Не си прав. Всеки който гледа и следи английското първенство е наясно, че тези са нубове отвсякъдеТова са им възможностите, толкова си могат
Въпросът беше, Лудогорец да не глътнат бастуна и да си играят тяхната игра
Сега ония се чукат в гърдите заради едно съдийско решение
Betchualeng Arnaikem написа:Rafa написа:Betchualeng Arnaikem написа:Soulen написа:Rafa написа:Дайте без нервиСилен и хубав мач за Лудогорец, съдийска победа за докерчетата
Не си прав. Всеки който гледа и следи английското първенство е наясно, че тези са нубове отвсякъдеТова са им възможностите, толкова си могат
Въпросът беше, Лудогорец да не глътнат бастуна и да си играят тяхната игра
Сега ония се чукат в гърдите заради едно съдийско решение
Всъщност просто познавам играта на Лудогорец. Прекалено много слаби места имат. Прекалено много проблеми и с реализирането на голове. Прекалено много липса на концентрация на моменти и индивидуални грешки.
Всичко това трябва да направи отбор от първата половина на Висшата лига пълен фаворит срещу Лудогорец. Предполага се, че там квотите за Шампионска лига се взимат от отбори, които наказват грешките и пестенето на сили и дават малко шансове на противника.
Да ме прощавате ама в края на краищата да речем Партизан вкара 2 гола на Лудогорец като просто използва недоглеждането на разградчани. Нормално е да очаквам, че отбор като Ливърпул ще бъде способен да направи същото без да се озори.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
mpower343 написа:Дузпата беше безспорна! Стига сте ревали. Уверете се сами от клипчето по долу:
https://www.youtube.com/watch?v=WNVg6NbfzmQ
diplomat написа:mpower343 написа:Дузпата беше безспорна! Стига сте ревали. Уверете се сами от клипчето по долу:
https://www.youtube.com/watch?v=WNVg6NbfzmQ
Специално треаше да се регистрираш в 3 през нощта, за да ни кажеш, пълно безумие!![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта