Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Ozzimozzi
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот Ozzimozzi » 14 ное 2018 08:16

На мен пък ми е забавно да гледам как осралите се тролове се появяват един след друг с нови никове, ни лук яли, ни лук мирисали. ;) Сега очаквам и Кашчейката да ни обясни как е вадил форума от блатото. :)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 ное 2018 13:54

Ozzimozzi написа:На мен пък ми е забавно да гледам как осралите се тролове се появяват един след друг с нови никове, ни лук яли, ни лук мирисали. ;) Сега очаквам и Кашчейката да ни обясни как е вадил форума от блатото. :)

[offtopic]Дет се вика, .... яко припознали :) :)
.... само да си кажат, ..... как точно поеха пасивите на старите си регистрации и дали ще претендират за приемственост, .... че бая лели Гицки има във форума :!:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 14 ное 2018 15:30

За поредна година сме заработили пари от УЕФА , който ще бъдат разпределени в А , Б и В група ама няма кой една благодаря да каже ей !!! :mrgreen:
Изображение

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 14 ное 2018 15:37

miro_rz написа:За поредна година сме заработили пари от УЕФА , който ще бъдат разпределени в А , Б и В група ама няма кой една благодаря да каже ей !!! :mrgreen:

Интересно е дали тези които постоянно реват срещу Лудогорец ще се откажат от тези пари . Доколкото си спомням миналата година никой не ги отказа -- дори и наглеците от помашкото село Микре .

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 14 ное 2018 18:00

miro_rz написа:За поредна година сме заработили пари от УЕФА , който ще бъдат разпределени в А , Б и В група ама няма кой една благодаря да каже ей !!! :mrgreen:

Ти па, всеки гледа да крадне и да бЕга, благодаря ще ви казват , шегобиец такъв... :lol: Помниш ли какво стана лани?
https://www.24chasa.bg/sport/article/6690594
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 14 ное 2018 19:21

TristaNNN написа:

Ти па, всеки гледа да крадне и да бЕга, благодаря ще ви казват , шегобиец такъв... :lol: Помниш ли какво стана лани?
https://www.24chasa.bg/sport/article/6690594

Парите не се крадът а вземат на заем ! :mrgreen: :mrgreen:
Изображение

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 16 ное 2018 11:49

Аз само да попитам: - това нещо, Виторул, не звучи ли малко като Вадуц?...Дали не си намерихте и вие, вашия Делио Роси?...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 16 ное 2018 12:53

kiril.a.d написа:Аз само да попитам: - това нещо, Виторул, не звучи ли малко като Вадуц?...Дали не си намерихте и вие, вашия Делио Роси?...

Не знаех че смахнатия Kiril , който ръси простотии в нашия подфорум се подвизава и в този на Лудогорец . Наистина е впечатляващо фен на отбор с едва 6 мача в ЕКТ , прочул се и с отпадане още при тегленето на жребия за тези турнири , да коментира отбор като Лудогорец , печелил точки дори в групите на ШЛ . Доста се чудих и какво е подтикнало този индивид , който твърди че е 15 - то поколение софиянец , да стане фен на отбор от Етрополе -- Ловеч . Може би това е станало по време на престоя му в Карлуково , което е в област Ловеч и отстои само на 37 километра от Етрополе .

Nabucco

Мнениеот Nabucco » 16 ное 2018 17:58

kiril.a.d написа:Аз само да попитам: - това нещо, Виторул, не звучи ли малко като Вадуц?...Дали не си намерихте и вие, вашия Делио Роси?...

Смайваш с неинформираност, неинтелигентност, грубост и незнание! Всичко това е гарнирано с уникално самочувствие! След Йорданеску и НЕМ при вас, да се смееш на други е, меко казано, неумно, но ти си специалист в това.
Не ти достига злобата? Тогава не я раздавай!

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 16 ное 2018 18:28

Nabucco написа:

Смайваш с неинформираност, неинтелигентност, грубост и незнание! Всичко това е гарнирано с уникално самочувствие! След Йорданеску и НЕМ при вас, да се смееш на други е, меко казано, неумно, но ти си специалист в това.

Това не бива да Ви учудва . Отдавна е известно , че колкото човек е по -- посредствен и глупав , толкова по -- високо е самочувствието му и мнението му за себе си . Вярно е , че при " kiril . a. d ." тази закономерност е особено ярко изразена . С глупостите които непрекъснато ръси е станал за посмешище в подфорумите на почти всички отбори .

Върни се в “Лудогорец”