Лафчис: Лудогорец стана омразен, при феърплей ЦСКА ще е пръв

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Лафчис: Лудогорец стана омразен, при феърплей ЦСКА ще е пръв

Мнениеот terata » 08 дек 2014 11:36

alexpetrof написа:
terata написа:
Аз па веднага се сещам за полягването на Миньор и Марек, за спестените червени картони на Дяков срещу нас и на Кайсара срещу ЦСКА. За средните пръсти и плюнките от вашите европейци, за несвирените дузпи срещу вас във вече 4 сезон и т.н. За непоказаните червени картони на рендетата Моооци, Мооооци и дяков и т.н.

Левскар ми говори за дузпи ахаххах ти сериозно ли бе ?
Що нищо не кажеш как Монтана ви легна на вас преди няколко дни да не станете за смях ?
Миналия ден в Стара Загоря трябваше да изгонят футболист на Берое за втори жълт..... ама не му го показаха, значи ли това, че Берое се подкрепя от Бфс ?

С кво сме уредили бе палячо? С кво? Нали Батков не бил плащал заплати от 3 месеца, ама уредил мача с Монтана. И кво им е дал? 2 кренвирша и 1 компот от сливи? Ма не стига, че сте нагли ами и прости на всичкото отгоре.

pupesh
Контакти:

Мнениеот pupesh » 08 дек 2014 11:37

Мразете ни бе, май само това ви остана, след като не можете да се кефите на успехите на отборите си...
фен на еднодневката

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 08 дек 2014 11:38

Да не стане като с Олимпиакос, от 17 титли, имат спечелени 16 :mrgreen: и накрая се оказа, че са купени.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 08 дек 2014 11:39

Лимонадения Джо написа:
bobo_13 написа:КАква подкрепа получава Лудогорец от БФС в последните 5 години? Подкрепата, която аз виждам от БФС за този перииод е към други отбори

- ЦСКА - въпреки огромните дългове, нон стоп му се дава лиценз; не се наказват треньори за нахлуване на терена; няма наказания за хвърлени бетонни късове на терена по време на мач; няма наказание; неплащане на осигуровки на игрчите; неизпълнение на концесионния договор към държавата
- Левски - имат задължения от 30 млн. към собствения си президент, който размахва документи и се бие с гърдите и казва, че ако напусне отбора трябва да му ги връщат, позволява на отбора да не плаща осигуровки и заплати с месеци, а служителите с години.
- Локо Сф - затваряне на очите пред очевадно уговорени мачове с Литекс и ЦСКА в послените 2 кръга...сещате се
- Черно море и Марек - как това на което се играят официалните мачове може да се нарече футболен терен??? то градинката, която не се поддържа пред блока ми е в по-добро състояние.

Тук въобще няма да споменавам, че на мачовете(особено на гостуванията) на Левски и ЦСКА срещу провинциални отбори се слагат софийски съдии. За помощта през години към тези 2 отбора много съдии са си патили. Каква е точно подкрепата на БФС към Лудите? Че изпълниха всяка една прищявка на чорбарите ли? Че направиха ремонт на националния стадион за мачовете от ШЛ ли?

Тотално си скаран с истината. Очевидно изпитваш огромна любов към Левски и ЦСКА, феновете на тези два отбора изпитват същите чувства към Лудогорец. Относно Г.Ганчев, моето мнение е:[offtopic]едно от най-грозните лица на родния преход, чийто бизнес е в разцвет, когато една партия е на власт и в упадък, когато е друга на власт.[/offtopic]

И защо да съм скаран с истината? Колкото до Левски или ЦСКА...да имам сезонна карта за Герена и ходя на всеки мач, когато не са наказани, а на Българска армия ходя за някои по-завързани мачове.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 08 дек 2014 11:39

bobo_13 написа:КАква подкрепа получава Лудогорец от БФС в последните 5 години? Подкрепата, която аз виждам от БФС за този перииод е към други отбори

- ЦСКА - въпреки огромните дългове, нон стоп му се дава лиценз; не се наказват треньори за нахлуване на терена; няма наказания за хвърлени бетонни късове на терена по време на мач; няма наказание; неплащане на осигуровки на игрчите; неизпълнение на концесионния договор към държавата
- Левски - имат задължения от 30 млн. към собствения си президент, който размахва документи и се бие с гърдите и казва, че ако напусне отбора трябва да му ги връщат, позволява на отбора да не плаща осигуровки и заплати с месеци, а служителите с години.
- Локо Сф - затваряне на очите пред очевадно уговорени мачове с Литекс и ЦСКА в послените 2 кръга...сещате се
- Черно море и Марек - как това на което се играят официалните мачове може да се нарече футболен терен??? то градинката, която не се поддържа пред блока ми е в по-добро състояние.

Тук въобще няма да споменавам, че на мачовете(особено на гостуванията) на Левски и ЦСКА срещу провинциални отбори се слагат софийски съдии. За помощта през години към тези 2 отбора много съдии са си патили. Каква е точно подкрепата на БФС към Лудите? Че изпълниха всяка една прищявка на чорбарите ли? Че направиха ремонт на националния стадион за мачовете от ШЛ ли?

Поне сам усещаш ли се, че си доста глупав, или трябва аз да ти го обясня, хмъ? БФС си затваряло очите за уредените мачове на Локо Сф, ама за уредените на Лудогорец нито думичка? ЦСКА не изпълнявали концесионния си договор и тва кво общо има с БФС? За Батков и дълговете ни наказаха от УЕФА за неспазване на финансовия феърплей. А тва че, някой не плащал първо трябва някой да сезира БФС за да очаква някакви мерки оттам, а доколкото знам никой няма такива претенции към Левски. Кои са тия служители в Левски невзимали пари с години бе? :? Ти имаш ли нещо там горе? Ква подкрепа кви пет леа?

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 08 дек 2014 11:41

terata написа:
alexpetrof написа:
terata написа:
Аз па веднага се сещам за полягването на Миньор и Марек, за спестените червени картони на Дяков срещу нас и на Кайсара срещу ЦСКА. За средните пръсти и плюнките от вашите европейци, за несвирените дузпи срещу вас във вече 4 сезон и т.н. За непоказаните червени картони на рендетата Моооци, Мооооци и дяков и т.н.

Що нищо не кажеш как Монтана ви легна на вас преди няколко дни да не станете за смях ?
Миналия ден в Стара Загоря трябваше да изгонят футболист на Берое за втори жълт..... ама не му го показаха, значи ли това, че Берое се подкрепя от Бфс ?

С кво сме уредили бе палячо? С кво? Нали Батков не бил плащал заплати от 3 месеца, ама уредил мача с Монтана. И кво им е дал? 2 кренвирша и 1 компот от сливи? Ма не стига, че сте нагли ами и прости на всичкото отгоре.

На Батков му свършиха паричките да ви купува мачове тая година за това няма заплати, тряя краката да му цункате на Батков
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 08 дек 2014 11:44

alexpetrof написа:
terata написа:
alexpetrof написа:
terata написа:

На Батков му свършиха паричките да ви купува мачове тая година за това няма заплати, тряя краката да му цункате на Батков

Ма ти верно си много тъп. :lol: Вземи си прочети глупостите и се осъзнай малко. :mrgreen: Кат нема пари с кво уреди мача с Монтана, ревльо? С 1-2 кренвирша едва ли, само вие се продавате толкоз евтино, кво остава тогава? С компоти? С лютеница, с кво? Хем пари нема, хем урежда мачове и съдии.
Последна промяна от terata на 08 дек 2014 11:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 08 дек 2014 11:44

Щом цесекарите дават за пример Лафчис (не съм сигурен, но не беше ли агент на ДС и кредитен милионер), значи ножа е опрял до кокала. То бива омраза, но чак пък толкоз. Очаквам скоро Стойчо да цитира Гонзо или нещо подобно. Играчите и ръководителите на Лудогорец може да не са най-добрия пример за подражание, но нима трябва да припомняме на Левски и ЦСКА за Стоичков, Любо Пенев, Емил Спасов и разбира се, всеобщият любимец Боби Перуката. А за арогантността на Батков? Да не говорим за Лупи, чието присъствие в ръководството на ЦСКА само по себе си е абсолютна наглост, при положение, че в нормална държава досега отдавна да търкаше наровете в затвора. Така че на всички е ясно защо е този вой до небето. Кисело е гроздето, затова... (Значение: Употребява се, когато някой лицемерно заявява, че не харесва и не желае нещо, което всъщност желае, но не може да го постигне или да го има, "Справочник на използвани фрази и фразеологизми").

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 08 дек 2014 11:49

И на малките деца вече е ясно, че "ЦСКА" и "Левски" са двете имена на едно и също зло. Тръгнали за безнаказаност и безпринципност да говорят червените. Да се замислят в коя група трябваше да играят. Другите да се замислят колко отбора бяха затрити заради тях. ... Пак животински стонове и рев, нищо ново.

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 08 дек 2014 11:50

terata написа:
Ма ти верно си много тъп. :lol: Вземи си прочети глупостите и се осъзнай малко. :mrgreen: Кат нема пари с кво уреди мача с Монтана, ревльо? С 1-2 кренвирша едва ли, само вие се продавате толкоз евтино, кво остава тогава? С компоти? С лютеница, с кво? Хем пари нема, хем урежда мачове и съдии.

Тъп, ме нарече човекът, който смята, че Левски е в първата шестица благодарение на добрия им футбол и човека, който смята че са били Монтана пак благодарение на добрия им футбол :lol: :lol: :lol:
Последна промяна от alexpetrof на 08 дек 2014 11:52, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Лудогорец”