За Лудогорец и патриотизма. АНКЕТА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Завиждате ли на Лудогорец или се радвате на успехите им?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: За Лудогорец и патриотизма. АНКЕТА

Мнениеот Red Warrior » 24 окт 2014 15:40

dreben23 написа:На мен ми стана болно да гледам полупразен стадион с Базел в ШЛ, за какво да им завиждаме толкова. Уж много хора обожават вече Лудогорец, а стадионът си остава полупразен. Знаете ли кво обожават хората- черната борса за билети обожават. :mrgreen: Пука им за Лудогорец! ;)

Като гледам обаче много черноборсаджии са изгорели. :mrgreen:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 окт 2014 15:40

Няма за какво да завиждам на този изкуствен "проект", но им желая неуспех.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 24 окт 2014 15:41

Red Warrior написа:
dreben23 написа:На мен ми стана болно да гледам полупразен стадион с Базел в ШЛ, за какво да им завиждаме толкова. Уж много хора обожават вече Лудогорец, а стадионът си остава полупразен. Знаете ли кво обожават хората- черната борса за билети обожават. :mrgreen: Пука им за Лудогорец! ;)

Като гледам обаче много черноборсаджии са изгорели. :mrgreen:

Ами пада им се. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 окт 2014 15:43

Не сте исмислили опциите в анкетата както трябва. Защо няма "Не завиждам, все ми е тая, но и не мразя!" ?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Sith
Контакти:

Re: За Лудогорец и патриотизма

Мнениеот Sith » 24 окт 2014 15:53

:?:
Последна промяна от Sith на 19 юни 2016 21:44, променено общо 1 път.
Осъм, Кърпачев, Литекс, кои сте всъщност вие ??? .... знаем само, че сте припознавачи, оооо, припознавачи, шаляляла ...
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 24 окт 2014 16:01

Какво си седнал да обясняваш на ХЕЙТЪРИ пък ти бе -те са 10 човека едни и същи ,които мразят и майките си,това са хора които мразят всичко и понеже София е 1 500 000 приблизително е напълно нормално да има 1000 откачалника от които десетина да клечат постоянно във форумите и да се хранят от това да се правят на интересни с това ,че са различни-разбирай ЛУДИ.

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 24 окт 2014 16:03

Говорите за посещаемост, а на "вечното ви дерби" не е имало 20 000 от ебем ти колко години :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: За Лудогорец и патриотизма

Мнениеот metodito » 24 окт 2014 16:10

slavia_forever написа:Замисли се след тези думи, каква е твоята ценностна система и идеология - да скачаш за Лацио или за Стяуа?! И да се биеш пред международните камери със санародници в международни мачове на Националния отбор (макар и не точно ти-вашите публики)?! Да, публиката на Лудогорец няма традиции, но имаха вероятно повече хора, отколкото Левски или ЦСКА след 2 или 3 загуби. Още повече, че Лудогорец направиха така, че много семейства и деца се върнаха на стадиона. Аз също бях на стадиона, видях доста привърженици и наблюдатели от какъв ли не етнос, включетелно международни такива, а цигани почти не видях. И понеже бях и на мачовете на Левски в Шампионската лига, мога да кажа, че основната разлика между Левски и Лудогорец е, че всички мачове на Левски бяха дипломатично казано унизителни и като игра, и като резултати. Докато тези на Лудогорец ВСИЧКИ до момента бяха интригуващи, в които можеше да се случи всичко, даже изобщо не говоря статистика, знаци или голова разлика. Аман от комплекси от единственият отбор в България, който играе футбол, а не подобие на такъв. Нямаше и да пиша, но такива неща чета, не знам каква е тая БГ омраза и завист.

++
Аз съм потресен просто от реакцията на сънародниците ми. Това нямаше да се случи преди 20 години. Убеден съм! Тогава българина не беше така овълчен. Малки, жалки същества. Е, ако хейтърите са представителна извадка за състоянието на обществото ни... ьеbем ти и обществото. То такова няма всъщност...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 окт 2014 16:10

MoNteSo написа:Говорите за посещаемост, а на "вечното ви дерби" не е имало 20 000 от ебем ти колко години :lol: :lol: :lol:

Колкото има, но са истински. Обичащи отборите си. А не фенове на успехите и платени екскурзианти.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 24 окт 2014 16:13

MoNteSo написа:Говорите за посещаемост, а на "вечното ви дерби" не е имало 20 000 от ебем ти колко години :lol: :lol: :lol:

Там играят други неща - ниско качество на футбола, страх от побоища, да не забравяме, че имаше и смъртни случаи... Проблемът е, че в Разград и да искат не могат да са 20 000 на стадиона, ако си чат. ;)
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Лудогорец”