BRF написа:1Neutralen написа:BRF написа:1Neutralen написа:BRF написа:А бе шматка!Това нещо няма общо с футбола,разбра ли!Ако можете да имате нов стадион,идеално!Нали и аз ходя веднъж-два пъти в годината!На мене много неща са ми понятни и ще коментирам всичко,което намеря за добре!
Тия работи за ЕКТ!Браво,стигнахте нивото на Литекс.После трябва да стигнете и на Левски,после Славия ,чак тогава да се замислите за нивото на ЦСКА!И преди да ми пишеш следващата си тъпотия,АЗ съм гледал ЦСКА на полуфинал за КНК и на четвъртфинал за КЕШ!
Е хубаво си гледал, но тези успехи на Лудогорец не са по-малки от тези на ЦСКА. Напротив! Сега е много по-трудно да се стигне висок етап на ЛЕ или ШЛ. Пак не ми отговори на въпроса. Защо не сте стигнали вие 1/8-финал на ЛЕ ако сте толкова голям отбор?
Добре,добре!Нямам нито време,нито желание да споря с такъв като тебе!
Е няма проблем.Аз само използвам твоята логика. Щом вие се мислите за голям отбор заради 1/2-финал в КЕШ, то тогава не се удудвай когато ти се казва че Лудогорец също е голям отбор.
Хахахахахахахаах!Представи си КЕШ към днешна дата!Виж кои отбори биха участвали и се пробвайте да бъдете в топ 4![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Провери ли?
Изглежда смешно,нали!?
Голям отбор били те!
Човек ти бавен ли си или какво? Нали ти се казва че тогава е било много по-лесно да се стигне до 1/2-финал. А сега какво правите, един кръг в ЛЕ и сте аут!