Ремонт на "Лудогорец Арена"

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Re: Свързана с Домусчиев фирма ще ремонтира стадиона в Разград

Мнениеот 1Neutralen » 01 авг 2014 18:08

BRF написа:
1Neutralen написа:
BRF написа:
1Neutralen написа:
BRF написа:А бе шматка!Това нещо няма общо с футбола,разбра ли!Ако можете да имате нов стадион,идеално!Нали и аз ходя веднъж-два пъти в годината!На мене много неща са ми понятни и ще коментирам всичко,което намеря за добре!
Тия работи за ЕКТ :lol: !Браво,стигнахте нивото на Литекс.После трябва да стигнете и на Левски,после Славия ,чак тогава да се замислите за нивото на ЦСКА!И преди да ми пишеш следващата си тъпотия,АЗ съм гледал ЦСКА на полуфинал за КНК и на четвъртфинал за КЕШ!

Е хубаво си гледал, но тези успехи на Лудогорец не са по-малки от тези на ЦСКА. Напротив! Сега е много по-трудно да се стигне висок етап на ЛЕ или ШЛ. Пак не ми отговори на въпроса. Защо не сте стигнали вие 1/8-финал на ЛЕ ако сте толкова голям отбор?

Добре,добре!Нямам нито време,нито желание да споря с такъв като тебе!

Е няма проблем. ;) Аз само използвам твоята логика. Щом вие се мислите за голям отбор заради 1/2-финал в КЕШ, то тогава не се удудвай когато ти се казва че Лудогорец също е голям отбор.

Хахахахахахахаах!Представи си КЕШ към днешна дата!Виж кои отбори биха участвали и се пробвайте да бъдете в топ 4 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Провери ли?
Изглежда смешно,нали!?
Голям отбор били те!

Човек ти бавен ли си или какво? Нали ти се казва че тогава е било много по-лесно да се стигне до 1/2-финал. А сега какво правите, един кръг в ЛЕ и сте аут!

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 01 авг 2014 18:09

Аз немоа разбера къв е проблема ? Кандидатствала е фирмата , ще направи стадиона ... все ми е тая дали е близка на Домусчиев , Бойко или Обама ... И все ми е тая откъде идват тъпите пари ... Нормално е държавата да помага на спорта . Направете проект за 20 млн , Лупи да осигури 16 и никой няма да има нищо против държавата да ви отпусне 4-5 още .. дори ще се радват всички ;)

А за Нафтата (много жалко) и Б областна ... аз съм ходил на мачове и в А окръжна и във В група и не ме е страх ... Въпроса е вие колко пъти трябваше да минете от там , и колко хора бихте били на стадиона във В група примерно ... не вярвам повече от 500-1000 честно .. ;)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 авг 2014 18:10

1Neutralen написа:
BRF написа:
1Neutralen написа:
BRF написа:
1Neutralen написа:
BRF написа:А бе шматка!Това нещо няма общо с футбола,разбра ли!Ако можете да имате нов стадион,идеално!Нали и аз ходя веднъж-два пъти в годината!На мене много неща са ми понятни и ще коментирам всичко,което намеря за добре!
Тия работи за ЕКТ :lol: !Браво,стигнахте нивото на Литекс.После трябва да стигнете и на Левски,после Славия ,чак тогава да се замислите за нивото на ЦСКА!И преди да ми пишеш следващата си тъпотия,АЗ съм гледал ЦСКА на полуфинал за КНК и на четвъртфинал за КЕШ!

Е хубаво си гледал, но тези успехи на Лудогорец не са по-малки от тези на ЦСКА. Напротив! Сега е много по-трудно да се стигне висок етап на ЛЕ или ШЛ. Пак не ми отговори на въпроса. Защо не сте стигнали вие 1/8-финал на ЛЕ ако сте толкова голям отбор?

Добре,добре!Нямам нито време,нито желание да споря с такъв като тебе!

Е няма проблем. ;) Аз само използвам твоята логика. Щом вие се мислите за голям отбор заради 1/2-финал в КЕШ, то тогава не се удудвай когато ти се казва че Лудогорец също е голям отбор.

Хахахахахахахаах!Представи си КЕШ към днешна дата!Виж кои отбори биха участвали и се пробвайте да бъдете в топ 4 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Провери ли?
Изглежда смешно,нали!?
Голям отбор били те!

Човек ти бавен ли си или какво? Нали ти се казва че тогава е било много по-лесно да се стигне до 1/2-финал. А сега какво правите, един кръг в ЛЕ и сте аут!

И кой ми го казва това?Теб ли да слушам?Байерн и тогава и сега е Байерн,Ливърпул и тогава и сега е Ливърпул и ..............
Темата е друга бе!Пиши по нея!

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 01 авг 2014 18:11

Още един въпрос към червения фен от Бургас. Защо като сте толкова голям отбор имате само 5000 фена в България? Ние толкова събираме на мач.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 01 авг 2014 18:13

BRF написа:И кой ми го казва това?Теб ли да слушам?Байерн и тогава и сега е Байерн,Ливърпул и тогава и сега е Ливърпул и ..............
Темата е друга бе!Пиши по нея!

Темата е за ключ от самото начало. Аз вече казах защо.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 авг 2014 18:14

IvailoRz написа:Аз немоа разбера къв е проблема ? Кандидатствала е фирмата , ще направи стадиона ... все ми е тая дали е близка на Домусчиев , Бойко или Обама ... И все ми е тая откъде идват тъпите пари ... Нормално е държавата да помага на спорта . Направете проект за 20 млн , Лупи да осигури 16 и никой няма да има нищо против държавата да ви отпусне 4-5 още .. дори ще се радват всички ;)

А за Нафтата (много жалко) и Б областна ... аз съм ходил на мачове и в А окръжна и във В група и не ме е страх ... Въпроса е вие колко пъти трябваше да минете от там , и колко хора бихте били на стадиона във В група примерно ... не вярвам повече от 500-1000 честно .. ;)

Явно имаме различна ценностна система с теб!Къв е проблема?Кво ми намесваш Лупита и тем подобни?Като ти е все тая,ОК!Дето се вика,олигарха е и на входа и на изхода :lol: !Кво от това?В крайна сметка ЦВетан Василев спонсорираше Ботев,Националния по волейбол,стадион започна,тренировъчен комплекс направи!Кво ти пука от къде са парите?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 01 авг 2014 18:16

1Neutralen написа:Още един въпрос към червения фен от Бургас. Защо като сте толкова голям отбор имате само 5000 фена в България? Ние толкова събираме на мач.

Направи една тема за червения фен от Бургас и му задавай въпроси.Ние само от Бургас ходим повече хора във Варна за ЦСКА,отколкото вие за вашия!

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 01 авг 2014 18:19

Ми не бе , дразня се ,че когато някой се мъчи да направи нещо и то от нулата се нареждат опашка ей такива и се мъчат отнякъде да му изкопаят кирливите ризи , дори и да няма такива . Не се гледат плюсовете и хубавото в цялата работа а само се копае , барем стигнем до нещо гнило . По отгоре ги гледайте нещата ... по-лесно е и няма да се нервите толкова ;)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 01 авг 2014 18:21

1Neutralen написа:Има тема за стадиона...
Иначе дано стане по-скоро за да може България да има първия модерен стадион. Нещата вървят добре, а това е най-важното.

Само да не стане като в Пловдив... 8-)Апропо ,за колко човека е стадиона,ако не е тайна :?:
Последна промяна от Red joker на 01 авг 2014 18:29, променено общо 2 пъти.
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 01 авг 2014 18:21

BRF написа:
1Neutralen написа:Още един въпрос към червения фен от Бургас. Защо като сте толкова голям отбор имате само 5000 фена в България? Ние толкова събираме на мач.

Направи една тема за червения фен от Бургас и му задавай въпроси.Ние само от Бургас ходим повече хора във Варна за ЦСКА,отколкото вие за вашия!

Това не говори добре за вас, ходите на мачове но не давате пари за да спасите ЦСКА от фалит. Аз говоря за верните фенове на ЦСКА. А те не са хич много както се разбра.

Върни се в “Лудогорец”