Браво на Лудогорец,симпатичен отбор са ми с изключение на онова дразнещо човекоподобно Петричев!
Иначе заслужена победа като цяло,макар и с малко късмет който в равностини мачове винаги е нужен...за съжаление мисля,че противниците в плейофа са непосилни за който и да е бг отбор имам впредвид Стяуа,Базел,Пилзен,Селтик Aустрия.....
ШЛ, III ПК (реванш) Партизан" Белград - "Лудогорец" - 0:1 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
- Обичам Левски
- Контакти:
Re: ШЛ, III ПК (реванш) Партизан" Белград - "Лудогорец"
Дано всички в Лудогорец да си повярват,че могат да направят пробив !
- El Commandante
RedeviL написа: Дори и да отпаднат на плейофите - класират се за групите на ЛЕ и си гарантират 2,6 млн. евро.
Хехе....колко ли ше се зарадва Кирил.....на още малко джобни пари.....

Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
- El Commandante
levski_shampion написа:Селтик
Е тея точно па дървари ако им се паднат, Лудо ше ги разклечат, вярвай ми.....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Teo написа:El Commandante написа:Teo написа:Мощна подкрепа за Ботев
АЙДЕ!!!!
Срещу никви шансове, пред лицето на почти сигурна загуба, майната му на всичко,ААААААЙЙЙЙЙЙЙ КАНАРИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!
Големи са шансовете Ботев да се класира, трябва им късмет на първо място и да си реализират положенията, а ние ще ги подкрепим както подобава!
Бе никак не са големи шансовете при този резултат, но.. 0:0 да бяха завършили щеше да е далеч по-добре, щото сега ще трябва на всяка цена да бележат гол, а Щутгарт при нулево равенство и всяка победа се класира. Все пак всичко е възможно, но определено шансовете им не са големи!

- El Commandante
RedeviL написа:Бе никак не са големи шансовете при този резултат
Шансовете са некъде към 0,0000005%...плюс минус...но това е реалната преценка....фена на Ботев в мен казва че ше ги качим на тройката тия дървари, а Тошко ше им изпраска поне две шайби,миндилите им с миндили германски....
El Commandante написа:RedeviL написа: Дори и да отпаднат на плейофите - класират се за групите на ЛЕ и си гарантират 2,6 млн. евро.
Хехе....колко ли ше се зарадва Кирил.....на още малко джобни пари.....![]()
комично малка сума е това на фона на реалността в Лудогорец....
В ШЛ е играта/парата!

Parmalat написа:Браво на Лудогорец падна голямо треперене пред телевизора.Този път и късмета покри Лудогорец,но без него няма как да стане.Този ден е голям за Лудогорец.Отборът постигна най-големия си успех до момента.Отстрани 6 пъти поредния шампион гранд на Сърбия Партизан Белград.Не само това,но след този мач Лудогорец донесе минимум 3 точки за коефициента на България и си осигури близо 3 милиона евро от УЕФА,а също така ще затвори за дълго време устите на хейтърите на отбора.
А-а-а, не съм съгласен. Устите на хейтърите не могат да бъдат затворени дори и с участие във финал

[center]
[/center]

- Tzar na bulgarite
- Контакти:
Грешите в цифрите Лудогорец с класирането си минимум в групите на Лига Европа си осигури 2,1 милиона плейоф ШЛ + 1.3 ЛЕ. минимум общо 3 400 000 Евро, гордея се, че съм българин браво на Лудогорец, онова хейтърче Илиян се е покрило като мишок дето обясняваше колко са велики смешния Партизан и тяхната "велика" публика, смешник
Браво Лудогорец, гордея се, че съм българин, дано направите пробив в Шампионска Лига, но важното е. че минмумът Лига Европа е гарантиран 

- South_Park
Tzar na bulgarite написа:Грешите в цифрите Лудогорец с класирането си минимум в групите на Лига Европа си осигури 2,1 милиона плейоф ШЛ + 1.3 ЛЕ. минимум общо 3 400 000 Евро, гордея се, че съм българин браво на Лудогорец, онова хейтърче Илиян се е покрило като мишок дето обясняваше колко са велики смешния Партизан и тяхната "велика" публика, смешникБраво Лудогорец, гордея се, че съм българин, дано направите пробив в Шампионска Лига, но важното е. че минмумът Лига Европа е гарантиран
А ако бяха паднали , дали щеше да се гордееш че си българин

Нима въпросната гордост зависи от 11 футболиста , от които само 2-3 българи

[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]