bigfish написа: и много хора нямат възможността да различат истината от лъжата. Те например не знаят, че Веско Вълчев и Бисер Тошев получават пари, екскурзии в чужбина и безплатни лагери от Лудогорец за писанките си. Няма и как да разберат истината, защото тя се поднася едностранчиво и без търсенето на всички страни. Това ми е проблема на мен от цялата история. За петимата - нека ги съдят и да си понесат последствията, защото направеното от тях е безумие.
Не виждам нищо лошо да отразяват Лудогорец , така ние получаваме инфо от първа ръка и гледаме контролите на отбора !
Дали са безпристрастни явно не са, но за мен е по важно да знам какво се случва около отбора и за мен тези журналисти са полезни чрез работата си !!
Замислете се и защо публиката на Лудогорец не са замесва в подобни инциденти и простотии ! Докато има такива зрънца при ще се говори за публиката на Берое, не за 5-те или 10-те конкретни !
А за това кой и как е ударен, ще се разбере по медицинските свидетелства, сега само гадаем !!