Лудогорец - БАЗЕЛ 2-4 FT / плейоф ШЛ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

ignatofff
Контакти:

Re: Лудогорец - БАЗЕЛ плейоф за влизане в ШЛ !

Мнениеот ignatofff » 18 авг 2013 14:38

doktora25 написа:
ignatofff написа:само на мен ли ми е странно, че няма да дават мача по тв?

Ще го дават по БТВ.

мда аз гледам бтв екшън и ринг извинете :roll:

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 18 авг 2013 14:39

Хехе, абе че изтеглихме късата клечка - е, изтеглихме я. Аз се надявам Базел да са изтеглили още по-къса от нашата в края на двубоите :oops:
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 авг 2013 17:52

Ще напиша нещо скандално. Лудогорец трябва да влезе в този мач с идеята да реши мача в България. Всякакви приказки за страшилището Базел, Стоев трябва да ги избие от главата на играчите си. Мачът трябва да бъде изигран като срещу квартален отбор. Убеден съм че Базел не може да надиграе поне в София Лудогорец и също така съм убеден, че колкото и да са професионалисти поне малко ще подценят мача. Това трябва да се използва и до 20-атата минута резулатът да е както срещу Слован. Това означава само едно - Лудогорец трябва да влезе в мача със съзнанието на фаворит и с голямо самочувствие. 8-)

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 авг 2013 17:55

tsonpen написа:
D.Georgiev написа:Базел днес се мъчи 120 мин. срещу втородивизионния Олд Бойс. На голяма част от титулярите е дадена почивка, а единственото попадение в мача е дело на Иван Иванов. Днес треньорът има беше на мача с "Локомотив", но едва ли е видял нещо кой знае какво. Половината ни играчи ги нямаше, а в момента най-вероятно дори Стоев не е решил с какъв точно състав ще излезе. Мисля, че ни очакват два интригуващи мача.

Аз мисля, че нашият състав е ясен: Владо, Минев, Барт, Моци, Кейсара, Дяков, Златински, Стоянов, Марселиньо (Ешпиньо), Мисиджан (Абало), Платини. Може да влезе и Терзиев като резерва. През последните мачове видяхме на няколко пъти в края да влиза защитник на мястото на офанзивен футболист.
Присъствието на треньора на Базел показва колко сериозно се приема Лудогорец.

Аз съм обаче на друго мнение. Знаците на съдбата трябва да се четат. Теро Мантула трябва да е твърд титуляр до края на мачовете в Европа. Заради него стигнахте дотук независимо, че като цяло отборът ви е добър.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 18 авг 2013 19:05

drvasko98 написа:Ще напиша нещо скандално. Лудогорец трябва да влезе в този мач с идеята да реши мача в България. Всякакви приказки за страшилището Базел, Стоев трябва да ги избие от главата на играчите си. Мачът трябва да бъде изигран като срещу квартален отбор. Убеден съм че Базел не може да надиграе поне в София Лудогорец и също така съм убеден, че колкото и да са професионалисти поне малко ще подценят мача. Това трябва да се използва и до 20-атата минута резулатът да е както срещу Слован. Това означава само едно - Лудогорец трябва да влезе в мача със съзнанието на фаворит и с голямо самочувствие. 8-)

Нищо скандално няма в думите ти. Това трябва винаги да бъде сред начините на мислене на всички наши клубове в ЕКТ. Има обаче едно "но". Игровото поведение на Базел също ще бъде от голямо значение в случая. През изминалите 2 години Лудогорец никога не е играл срещу отбор, който се счита за абсолютен фаворит и ще тръгне да се надиграва от първата минута. Масиран натиск от страна на противник на Лудогорец съм видял само в няколко минути от реваншите с Динамо и Партизан, а ако подобно нещо покаже Базел в по-големи периоди от срещите няма много поводи за оптимизъм. Видя се по-скромният отбор в сравнение с швейцарците Апоел какво направи срещу Берое, а заралии в никакъв случай не са с няколко класи под лудогорците. Но ако това не се случи и Базел подходи предпазливо и по европейски с идеята да вкарат гол на чужд терен в твоите думи има много много логика. Двубоят ще се реши в средата на терена и много е важна пресата по целия терен още от първата минута. Лудогорци ми харесаха в това отношение срещу Слован и Партизан. Това което не ми хареса е многото брак при организирането на атаката, но се надявам че с включването на Мисиджан и с натрупаните игрови минути на титулярите от началото на сезона нещата са се подобрили.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 19 авг 2013 03:25

Изображение

[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 19 авг 2013 10:08

ivo77 написа:Изображение

++++++++++++++++Подкрепа за Л-ц

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 авг 2013 11:23

Треньорът на "Базел" Мурат Якин попадна на щур купон в София в събота вечер. След като гледа мача "Локомотив" (Пд) - "Лудогорец" (0:1), бившият швейцарски национал беше поканен от собственика на "смърфовете" Коко Динев на 50-ия рожден ден на един от най-добрите съдии по борба в света Янчо Костадинов.

Празненството беше в ресторант "Българка" с над 200 гости, начело с всички шефове, дошли за световното първенство за юноши и девойки в София. Сред най-важните особи бе украинският олигарх Олег Храпивин. Собственикът на най-големия мол и аквапарк в Киев и много близък приятел на Костадинов, пристигна с частен самолет. За шоуто се грижеха над 10 певици, а треньорът на "Базел" не можеше да повярва на очите си.

Докато Якин се веселеше след разузнавателната мисия в София, "Базел" страдаше. А спасителят се наричаше Иван Иванов, който с гласа вкара първия си гол за тима. В мача за купата срещу градския съперник "Олд Бойс" едва в продължението шампионът победи с 1:0. А през първото полувреме нискоразредният съперник заслужаваше да води с два гола разлика.

"Защитата на "Базел" беше напълно дезорганизирана - пише в. "Блик". - Добре, че Иванов вкара гола за незаслужената победа."

Българският национал няма да играе срещу "Лудогорец" - без картотека е. Иванов бе в състава на "Партизан", който загуби от "Лудогорец". Защитникът ще е с право да играе в груповата фаза - на Шампионската лига или на Лига Европа. Първият дуел между "Лудогорец" и "Базел" е в сряда на стадион "Васил Левски".

:lol:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 19 авг 2013 11:32

Ще взема да отида аз на някой мач на Лудогорец. Доста интересни неща могат да се видят и да се запознае човек с тях. 8-)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 19 авг 2013 11:34

Елитният германски съдия Волфганг Щарк ще ръководи първия мач между Лудогорец и Базел за влизане в групите на Шампионската лига. Двубоят е в сряда на "Лудогорец Арена" в Разград от 21,45 часа.

Странно.Немски съдия ще свири на швейцараски отбор. :roll:
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Върни се в “Лудогорец”