Лудогорец - БАЗЕЛ 2-4 FT / плейоф ШЛ

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mormona
Контакти:

Re: Лудогорец - БАЗЕЛ плейоф за влизане в ШЛ !

Мнениеот mormona » 13 авг 2013 01:29

ticha i vladislav написа:Когато паднахме от Нигерия на световното 1994,всички още след края на мача веднага отписахме нашия отбор.Коментарите бяха-защо взехме мястото на Франция щом ще се излагаме така.После беше -дано да запишем първа победа,после -да преминем във втория кръг и накрая - и да отпаднем от Германия пак ще е невиждан успех.Никой не вярваше че можем да бием немците,самите германци се радваха като малки деца че ще играят точно срещу нас и на ходом ,само с името си ще ни бият.Затова футбола е интересен,защото стават изненади , успех на Лудогорец!

Да де ама разликата е ,че тогава наще хора бяха на топ ниво в света и от 2-3 положения се бяха научили да бележат 1-2 гола. Сега клубовете ни трябва да направят 7-8 положения за да го докарат до 1 гол. А и защитата е същата работа , сега си патим все от голове тип мача с ГЕНК, Жиняк и Толуза , Антверпен, БАТЕ в Ловеч, Лудогорец в Загреб. Хубава работа ма Българска. Класиката каква е ? Сичко върви ОК натисткаме ги , смазва ме ги и в един момент ПРААААААС дуспа или рикошет или автогол... е това е. Щутгарт как елиминира БотевЪ ? С горе долу 2 положения за гол едното статично. Лудогорец ако могят да си отбележат положенията да речем 3 и допуснат 2-3 няма да е страшно. Ама те ще вкарат 1 и ще пуснат3. И все пак аз се радвам страшно на зелените защото ми донесоха радост и искам да кажа на феновете , че всяко зло е за добро донякъде. Да няма да играете в ШЛ вероятно но засега. Това не пречи обаче да направите по-доброто. Вижте си групата за ЛЕ. Прицелете се в 1 до 3 победи в нея и после защо не и на пролет в Европа. Най-малкото ще си трупнете точици и ще сте поставени догодина в Европа. Щото сега го карате все непоставени. Ако имате амбиция да представлявате България още години и Домуса да не се откаже както все подмята , то точките ще са ви нужни. С тази правилна работа ще имате шанс да сте поставени по натам. Ние най-много последните години се парим точно от позицията на поставени НО все пак това си е предимство. И няма по хубаво от силни Левски и ЦСКА даи Боже занапред и Лудогорец. В Ботев се работи супер, реално чакаме и грандовете да се съвземат. Макар всичко да е на свети крепки щото едното се крепи на Мъри другото на Домусчиев а пък национала на Любо ама засега и така става 8-)
[center]http://forum.gong.bg/barcelona/viewtopic.php?f=19&t=15064[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/6E/6924a8a35c868b6e.jpg[/wrapimg][/center]

nam_si_koy
Контакти:

Мнениеот nam_si_koy » 14 авг 2013 09:19

Няма ли кой да го купи тоя Салах.Това е шанса на Лудогорец.Слабата защита не е достатъчна.
Колко отбора от ВЛ трябва да отупат Базел че да го забележат Ливърпул например.Той Роджърс се е насочил към разни дърводелци за да угоди на феновете мазохисти и собственици,които си мислят че са купили отбор по ръгби.Ама така между другите дървари да вземе един футболист няма да го усетят.
Успех Лудогорци,но тези от Бзел са много по-бързи от всеки БГ отбор.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 14 авг 2013 09:33

nam_si_koy написа:Няма ли кой да го купи тоя Салах.Това е шанса на Лудогорец.Слабата защита не е достатъчна.
Колко отбора от ВЛ трябва да отупат Базел че да го забележат Ливърпул например.Той Роджърс се е насочил към разни дърводелци за да угоди на феновете мазохисти и собственици,които си мислят че са купили отбор по ръгби.Ама така между другите дървари да вземе един футболист няма да го усетят.

Ще е интересно наистина скоростта каква е. И аз съм чувал, че има малка разлика при отбори от този ранг.

nam_si_koy
Контакти:

Мнениеот nam_si_koy » 14 авг 2013 11:44

entwickler написа:
nam_si_koy написа:Няма ли кой да го купи тоя Салах.Това е шанса на Лудогорец.Слабата защита не е достатъчна.

Ще е интересно наистина скоростта каква е. И аз съм чувал, че има малка разлика при отбори от този ранг.

Мачовете с Базел и Порто на националния стадион са ми останали в спомените като най-слабия ЦСКА който съм гледал.Въобще не знаеха къде се намира топката нашите.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 авг 2013 12:39

Мисля,че резултата ще нещо 0 на 2,3!

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 15 авг 2013 14:29

BRF написа:Мисля,че резултата ще нещо 0 на 2,3!

Възможно е, дано да не си прав. Миналата година и Динамо Загреб изглеждаха страшни, а Лц ги надигра - ако имаше свестен вратар бяха в групите (въпреки лежането, Петев и т.н.).

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 15 авг 2013 14:44

entwickler написа:

Възможно е, дано да не си прав. Миналата година и Динамо Загреб изглеждаха страшни, а Лц ги надигра - ако имаше свестен вратар бяха в групите (въпреки лежането, Петев и т.н.).

Не сравнявай Динамо с Базел. Швейцарците преди 4 месеца играха полуфинал за Лига Европа, а преди това отстраниха Тотнъм. Много по-напред са с материала в сравнение с Динамо. Не казвам, че Лудогорец е обречен, но подобни сравнения с Динамо говорят за нещо крайно абсурдно - подценяване на Базел.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 15 авг 2013 15:26

entwickler написа:

Футболът,който играят Базел не може да бъде спрян от български отбор!Може и да се повтарям,но най-голямото газене на ЦСКА,което съм гледал беше точно от този отбор!Фрей го няма,може и да им се отрази!Вие срещу нашата разбита команда се мъчихте толкова време!Ще видим!

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 15 авг 2013 16:14

Пичове, квото топка (сабя) покаже. Класа са си Базел, не може да се отрече. Докато имаме 180 минути игра шанс има, ако изгубим - живи и здрави, в групите на ЛЕ ще играем. Ако успеем.. ех ако успеем - приказката продължава :)
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 15 авг 2013 16:20

Отслабиха Базел преди мачовете с Лудогорец

Аугсбург взе нападателя Раул Бобадия от швейцарския шампион

Елитният германски Аугсбург отслаби Базел седмица преди първия мач на швейцарския шампион в плейофния кръг на Шампионската лига срещу Лудогорец. Воденият от Маркус Вайнцийръл тим привлече аржентинския нападател Раул Бобадия.

26-годишният нападател подписа тригодишен договор с Аугсбург. Бобадия премина в Базел от Йънг Бойс през зимата и помогна за спечелването на шампионската титла. През юли той беше наказан от клуба заради превишена скорост.

През миналия шампионат в Швейцария аржентинецът изтърпя наказание от 7 мача заради нападение на съдия. Бобадия започна кариерата си в Европа в Швейцария (Конкордия и Грасхопър), а през 2009 г. премина в Борусия (Мьонхенгладбах). След период под наем в Арис (Солун) през 2011 г. той отиде в Йънг Бойс от лятото на 2012 г.

;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Върни се в “Лудогорец”