Никога няма да достигнеш до крайната си цел ,
ако се спираш да хвърляш камъни по всяко куче,
което лае... У. Чърчил
Ние почваме стадиона , а кучетата да си лаят !
Държавата отпусна 3 милиона лева за „Лудогорец Арена“
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- varanaDrago
- Контакти:
Re: Държавата отпусна 3 милиона лева за „Лудогорец Арена“
Живота не е броя вдишвания , а мигове спиращи дъха ти ,ЛУДОГОРЕЦ спира нашия дъх...
zuekaa написа:LSFC 1914 написа:BadBoy написа:Браво, само остава да го пълните поне на 75%
Колко ще е капацитета на стадиона ?
Няма нужда да е повече от 3000 места , да направят сектора за гости около 2 000 ПОВЕЧЕ ОТ това е хвърлени пари на вятъра
Даже може и седалки да няма-ще си носят столчета от вкъщи, а отпред, вместо паркинг-коневръзи, където да се връзват такива коне, като всички вас, които си умряхте от злоба и завист към "Лудогорец"!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Ивайло Лудогорец написа:Естествено ,че разбирам . Злобата и завистта толкова ви е обзела ,че ще подкрепите италинци срещу българи . Такива не ни тряват на националния . Бегайте в агитката на Лацио да отнесете една камара псувни антибългари !
Велики български патриоте, защо не попиташ вашия собственик под какъв флаг са корабите му и какви данъци плаща на България , и какви осигуровки плаща на българските граждани ,работещи на корабите му.
Не те ли малко та малко срам, че собственика ви дължи няколкостотин милиона на държавата , а същевременно налива пари в един ФК. Интересно как самия К.Домусчиев официално призна,че няма финансова възможност да изпълнява задълженията си към държавата ,а намира такава за строеж на стадион и издръжка на ФК.
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Не . Въобще не ме интересува бизнеса на Домусчиев .Той е главен спонсор на Лудогорец . Лудогорец е на Разград и региона . Да направи стадиона , поне когато се махне да остане нещо след него . Завинаги ... Кво общо има това с антибългарите , които ще подкрепят Лацио от злоба и завист ?
Кашчей написа:James Beattie написа:Аз пък не съм съгласен парите ми от данъци да отиват за строежа на "Лудогорец Арена"! Каква е тази държава, да раздава парите ни за глупости? Спирам да плащам!
Те, парите ти от данъци, отиват и за социални помощи на циганите, но не те чувам да спреш да плащаш поради това![]()
Четох два дена глупости написани от уж умни хора. Хайде сега някой от толкова милеещите за старците, болните и децата каже по каква сума на човек ще се падне, ако се раздадат тези 3 милиона. Бургазлията направо го питам техният стадион Порточанов със собствени пари ли го направи? Левскарите и цесекарите...техните стадиони от кого още се ползват, освен от техните отбори?! Специално за цесекарите:какви са дълговете към НАП и НОИ на Лудогорец, сравнени с тези на ЦСКА? Доколкото знам парите за социални помощи и пенсии идват от вноските в НОИ-аз не съм съгласен да плащам аз, а да не плаща ЦСКА!
Дребни душици, с дребна, провинциална злоба, защото някъде нещо се прави, а техните отбори не са случили на собственици! Гот ви беше до 1990-а, когато всичко при вас цъфтеше и вържеше и паричките течаха като река, и военизирани бяхте-ст. л-т Стойчо Младенов със сигурност е вземал пари за този чин, но не е вършил работата, която се изисква за него
Напълно съм съгласен с теб, само бих те помолил да отговориш на няколко въпроса:
1. Плащат ли се осигуровки на плавателлния състав на ПБМФ със собственик братя Домусчиеви?
2. Под какъв флаг са регистрирани корабите на ПБМФ и изгодно ли е това за България?
3. Изпълнени ли са задълженията на братя Домусчиеви по приватизационния договор на ПБМФ?
4. Къде са инвестирани 1.2 млрд лева ,които трябваше да бъдат инвестирани в ПБМФ?
5. Как се казва новозначения директор на ПБМФ и случайно дали не е виждал кораб само от брега,но за сметка на това е депутат и член на Висшия Партиен Съвет на една Партия?
6. Изгодна за България ли беше приватизацията на ПБМФ?
7. Колко кораба и колко служителя имаше ПБМФ преди приватизацията и колко са в момента?
8. Беше ли чувал имената Кирил и Георги Домусчиеви преди да станат собственици на ПБМФ?
9. В компанията на кого Кирил и Георги Домусчиеви са разглеждали ПБМФ още преди да бъде стартирана приватизацията на ПБМФ?
Ако отговорите на зададените въпроси те затрудняват , може да ти помогна
Ивайло Лудогорец написа:Не . Въобще не ме интересува бизнеса на Домусчиев .Той е главен спонсор на Лудогорец . Лудогорец е на Разград и региона . Да направи стадиона , поне когато се махне да остане нещо след него . Завинаги ... Кво общо има това с антибългарите , които ще подкрепят Лацио от злоба и завист ?
Много удобно- големи патриоти сме, но когато нашите хора трябва да си плащат задълженията ,не ни интересува. Аз си мислех ,че най-най- малкото нещо което трябва да направи един патриот е да си плаща данъците.
Малка поправка- спонсор на ФК Лудогорец е ПБМФ,което е с мажоритарен собственик братя Домусчиеви ,но и с 30% държавно участие. ФК Лудогорец не е собственост на Разград и региона,а на братя Домусчиеви и те могат да правят с него каквото си пожелаят включително и да го преместят в друг град например Варна
Пожелавам ви проекта за стадион да се реализира,но имам впечатления как Домусчиеви изпълняват поети ангажименти. Не искам да те разочаровам ,но поддръжката на един качествен терен не е никак евтина , примерно тази на Герена струва около 40 000 лв на месец- съмнявам се ,че в Разград ще можете да си го позволите след едно евентуално напускане на братята.
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Вчера колегите говориха за БМФ и така нататък разрови се . Ако не се лъжа колегата тсопен беше извадил линк , че задълженията коит оса поети от Домусчиев към държавата са изпълнени . Не съм наясно с бизнесите му . Ако го премести няма да се казва Лудогорец, защото идва от местността Лудогорие . Това знаменце изглежда ли откакто е дошъл Домусчиев ? Открих го в една стара обществена сграда в Разград 

honda написа:Напълно съм съгласен с теб, само бих те помолил да отговориш на няколко въпроса:
1. Плащат ли се осигуровки на плавателлния състав на ПБМФ със собственик братя Домусчиеви?
2. Под какъв флаг са регистрирани корабите на ПБМФ и изгодно ли е това за България?
3. Изпълнени ли са задълженията на братя Домусчиеви по приватизационния договор на ПБМФ?
4. Къде са инвестирани 1.2 млрд лева ,които трябваше да бъдат инвестирани в ПБМФ?
5. Как се казва новозначения директор на ПБМФ и случайно дали не е виждал кораб само от брега,но за сметка на това е депутат и член на Висшия Партиен Съвет на една Партия?
6. Изгодна за България ли беше приватизацията на ПБМФ?
7. Колко кораба и колко служителя имаше ПБМФ преди приватизацията и колко са в момента?
8. Беше ли чувал имената Кирил и Георги Домусчиеви преди да станат собственици на ПБМФ?
9. В компанията на кого Кирил и Георги Домусчиеви са разглеждали ПБМФ още преди да бъде стартирана приватизацията на ПБМФ?
Ако отговорите на зададените въпроси те затрудняват , може да ти помогна.
Нас защо трябва да ни интересува БМФ? Аз подкрепям отбора, а не Домусчиев.
- Andrew Eldritch
Любопитен момент е, че финансирането ще дойде по програмата „Растеж и устойчиво развитие на регионите". Без съмнение стадиончето за 5-6 хиляди в междублоковото пространство на град Разград ще даде растеж и устойчивост в развитието на региона, където хората живеят с по около 400 лева на месец. Да оставим настрана абсурдността на това да се наливат държавни пари в стадион на частен клуб. Да помислим защо за 24 години свобода на инициативността у нас (поне така ни се иска да е) държавата не даде общо 3 милиона лева за софийските стадиони, които се рушат. Или за тези на Ботев, Локо Пд, Черно Море, Спартак (Вн) или, да речем, на Пирин (Благоевград)?
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
На тебе и 1000 пъти да ти обеснят няма да разбереш и ще си знаеш твоето . Аз нямам нищо против на всеки отбор да се даде не по 3 , а по 5млн . , стига останалите 15 да се осигурят от собственика и да има проект , по който да се работи . Ама ти не , та не .