Държавата отпусна 3 милиона лева за „Лудогорец Арена“

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Re: Държавата отпусна 3 милиона лева за „Лудогорец Арена“

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 06 фев 2014 14:13

И колко много такива познати ? 5-10 ? 100 ? Пак ще сме повече и ще подкрепим българския шампион , който достигна невероятно високи нива за състоянието на българския футбол , особено т.н. "грандове" . Айде марш при спагетите . Ние да ги очешим пък ме боли че 50 бг наркомана ще подкрепят чужденците ;)

petbezdeset
Контакти:

Мнениеот petbezdeset » 06 фев 2014 14:31

Ивайло Лудогорец написа:И колко много такива познати ? 5-10 ? 100 ? Пак ще сме повече и ще подкрепим българския шампион , който достигна невероятно високи нива за състоянието на българския футбол , особено т.н. "грандове" . Айде марш при спагетите . Ние да ги очешим пък ме боли че 50 бг наркомана ще подкрепят чужденците ;)

Виждаш ли каква е разликата между вас и Ботев да кажем. 7-8 хиляди от Пловдив пътуваха 250 километра до Бургас и още 7-8 хиляди отидохме да ги подкрепяме. И това стана три пъти безкористно. И догодина пак ще отида. Вас ви подкрепихме срещу Базел и доста хора останаха извън стадиона, дори аз трябваше да си купувам билет от 25 лева за ложите. И с такова поведение отблъснахте много, страшно много хора. Срещу Одеса 50 човека агитка на ония ви надвика. С един плакат "Благодарим на София за подкрепата" купен от чичко паричко за няколко хиляди лева на Орлов мост не се печелят симпатизанти. Поведение се иска. ;)
Ето затова всички ще ви викат еднодневки. А дълбоко в себе си знаете че сте такива. И те така... :mrgreen:

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 06 фев 2014 14:34

Прав си поведение се иска , а твоето е арогантно ;) . Аз не съм видял феновете на Лудогорец да обиждат безпричинно и да казват"ние сме най големите не ни трябва подкрепа" . Това ,че 100 човека ще викате срещу български отбор и си мислите ,че сте големи няма да промени факта ,че цяла футболна българия , всички нормални фенове ще подкрепят българския шампион , било то на стадиона или пред телевизора .

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 06 фев 2014 14:36

Защо доста хора са останали извън стадиона ? Естествено ,че трябва да си купиш билет . Ти безплатно ли искаш да посетиш мач от ШЛ или ЛЕ ? Немога да разбера доводите ти . Който е искал да гледа мача го е гледал . Съответно си е платил билетче и е влязал необеспокояван . :?

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 06 фев 2014 14:39

Затова като направим стадиона няма да има нужда да пътуваме по 1000 км за мач ;) . Представи си колко хора не са отишли защото следващия ден е работен , трябва да дадат доста пари за път , а и пътя бая . 9-10 000 стадион ще е достатъчен и ще е пълен докрай ако Лацио идваха в Разград да речем . Всеки интересуващ се от футбол в града щеше да отиде със сигурност . А колко няма да могат да си позволят да отидат до София поради горните причини .. мисля че доста .

petbezdeset
Контакти:

Мнениеот petbezdeset » 06 фев 2014 14:42

Ивайло Лудогорец написа:Защо доста хора са останали извън стадиона ? Естествено ,че трябва да си купиш билет . Ти безплатно ли искаш да посетиш мач от ШЛ или ЛЕ ? Немога да разбера доводите ти . Който е искал да гледа мача го е гледал . Съответно си е платил билетче и е влязал необеспокояван . :?

Нямаше места. Билетите за А и В свършиха и имаше само пропуски за ВИП-а. Само две лелки продаваха и се чакаше 1 час. Много, ама много хора като виждаха опашките си тръгваха. Замисли се къде е проблема че местата за Базел не стигнаха и стадиона ревеше за вас, а два месеца по-късно бяхте 3000 човека. А още три месеца по-късно предполагам, че ще се гости в София :mrgreen:
И те така...

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 06 фев 2014 14:43

petbezdeset написа:
Ивайло Лудогорец написа:Защо доста хора са останали извън стадиона ? Естествено ,че трябва да си купиш билет . Ти безплатно ли искаш да посетиш мач от ШЛ или ЛЕ ? Немога да разбера доводите ти . Който е искал да гледа мача го е гледал . Съответно си е платил билетче и е влязал необеспокояван . :?

Нямаше места. Билетите за А и В свършиха и имаше само пропуски за ВИП-а. Само две лелки продаваха и се чакаше 1 час. Много, ама много хора като виждаха опашките си тръгваха. Замисли се къде е проблема че местата за Базел не стигнаха и стадиона ревеше за вас, а два месеца по-късно бяхте 3000 човека. А още три месеца по-късно предполагам, че ще се гости в София :mrgreen:
И те така...

Искаш да кажеш ,че стадиона беше фул макс 40 и косур хил ? Не мисля ..

petbezdeset
Контакти:

Мнениеот petbezdeset » 06 фев 2014 14:46

Ивайло Лудогорец написа:
petbezdeset написа:

И те така...

Искаш да кажеш ,че стадиона беше фул макс 40 и косур хил ? Не мисля ..

Изобщо не бяха пуснали билети за Б и Г. Абе уж твоя отбор, пък аз зная повече неща от теб :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 06 фев 2014 14:48

Аз не виждам логика ,ако е имало желаещи да не отворят секторите ... колкото повече , толкова повече ... както и да е . Сиг съм ,че срещу Лацио ще има доста хора , нещо като срещу Базел . Особено ако има и интрига.

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 06 фев 2014 15:53

LSFC 1914 написа:
BadBoy написа:Браво, само остава да го пълните поне на 75%

Колко ще е капацитета на стадиона ?

Няма нужда да е повече от 3000 места , да направят сектора за гости около 2 000 ПОВЕЧЕ ОТ това е хвърлени пари на вятъра
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Върни се в “Лудогорец”