Мнениеот CSKA 78 » 09 авг 2013 16:44
Шансовете на Лудогорец с/у Базел, са не-повече от 10%,а ако играят,както срещу Партизан второто полувреме,даже по-малки!
Сега Лудогорци ще кажат,че съм Цесекар и завиждам на успеха им(което не е вярно).
Поне от това,което аз видях(това е лично мнение),второто полувреме на мача им в Белград,Лудогорци се бяха "окопали" във собственото си наказателно поле,като творбата на Вазов-"Опълченците на Шипка",бледнее пред изпълненията в наказателното поле на Лудогорец,хаос и паника съпътстваха всяко едно отиграване на защитниците,при всяко едно центриране в наказателното поле,от страна на Партизан(дали от липса на опит в ЕТ,или от страхът да не получиш гол,който трудно можеш да върнеш).Само "чутовния" късмет ги
"подпря"(топката "облиза" на няколко пъти гредите на вратата на Лудогорец, тази същата от женски род ,беше избивана от гол-линията) и разбира се дузпата в края на мача.
На кратко "големият" късмет беше на страната на Лудогорец.Късметът обаче няма да ги "покрива" във всеки мач и за това трябва последните много добре да разучат
противника и да използват слабите му страни(не,че Базел има много такива,при това за български отбор,но все пак).
Накрая:
Лудогорец си остава противник на ЦСКА,когато играят в Европа обаче им пожелавам успех,тъй като са Български отбор,но тази събота ще трябва да се постараят(при това повече),за да ни бият за първенство!
пп Това,което по-горе съм написал,съм го написал като безпристрастен "зрител" и без нито "капка" неприязън към отбора от Разград,тъй като за мен футбола е само една игра и Лудогорец е "неприятел" на ЦСКА,само когато има мач между тях,във времето докато трае мача.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!