II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб - "Лудогорец" - 1:1 / 3:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Дали някога футболните хора ще разберат?
Кога де ? Кога ще проумеят че отбора се гради ОТ ВРАТАРЯ ! Уважавам всичко което правят братята Домусчиеви, не е лесно да даваш пари в бездънна яма като нашия смотан футбол, обаче трябва и да бъдеш реалист. Да ядеш на една софра с тези дето всяка година прибират по няколко милиона от евро турнирите, имат силно лоби в уефа, продават футболисти за десетки милиони, не е никак лесно. Това че успяха да сглобят що годе читав състав, не означава че ще пробият толкова лесно и в Европа. Много ме е яд защото и двата мача Лудогорци САМИ се биха. Толкова лесен съперник едва ли ще улучат друг път. Видяхме ги че не са нищо специално хърватите, но липсата на опит в такива турнири си каза думата. Да се върна на най сериозния проблем , поне според мен. В България НЯМА читав вратар, с изключение на М'боли , но и той прави глупости по някога. Другите са трагедия. Да разчиташ на вратар който е зле с високите топки, няма как да стане. С изключение на защитата, средния ръст е много зле в Лудогорец. И в двата мача им вкараха идентични голове, което означава че или не са сработени все още, или им куца играта във въздуха. В България не съм видял читав вратар, който да може да извади отбора в трудни мачове. Почти всичките вратари имат проблем с високи топки, не могат да преценят траекторията и затова при далечни центрирания стоят на вратата, макар че топките падат в малкото наказателно. Както и да е, жалко че изпуснаха един перфектен шанс, защото отбора на шериф не е никак сериозен и имаха реални шансове да играят в групите на шл. Дано си вземат поука и да не допускат подобни глупости в такива мачове. За пореден път се убеждавам че винаги има по някой не много умен футболист, готов да провали отбора с глупав червен картон. Ивелин , Грийн и Марселиньо са само част от тези издънки. Въпреки всичко, голямо БРАВО на момчетата играха добре, не се предадоха и показаха как трябва да се играе със сърце. Желая им късмет и по лек жребий догодина.
Re: II пр.кр. ШЛ: "Динамо" Загреб (1) - "Лудогорец" (1) - 3:2 FT
Лудогорец нямаше как да спечели ,след като и 2-та мача игра без вратар. Все едно,че имаше полеви играч на вратата,Голубович не успя да се намеси в нито една сериозна ситуация адекватно. Остават съмнение,че този Гулобович игра симулативно и в полза на хърватите 

SaNdOoO написа:КОГА ЩЕ СЕ РАЗГЛЕДАТ ЖАЛБИТЕ ОТ УЕФА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога. На компа си имам поне 20 такива жалби. Нито една не е довела до последствия. Най-много да. глобят Динамо, ако е имало нещо в ложата, но и това е малко вероятно.
TheOnly1 написа:SaNdOoO написа:КОГА ЩЕ СЕ РАЗГЛЕДАТ ЖАЛБИТЕ ОТ УЕФА![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога. На компа си имам поне 20 такива жалби. Нито една не е довела до последствия. Най-много да. глобят Динамо, ако е имало нещо в ложата, но и това е малко вероятно.
НА ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ СА ОТДАВНА СА СИ ИЗЧЕРПАЛИ ОПЦИЯТА САМО ЗА ГЛОБА - АКО СЕ ДОКАЖЕ ЧЕ СА ВИНОВНИ ТРЯБВА ДИРЕКТНО ДА ИЗХВЪРЧАТ ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ НАПРАВЯТ ТЕЗИ КОРУМПИРАНИ ИДИОТИ ОТ УЕФА - ДА ВЪРВЯТ НЯКЪДЕ СИ С ТЯХНИТЕ ПОСЛАНИЯ ЗА ФЕЪРПЛЕЙ !!!

ПФК Литекс Ловеч - Четирикратен Шампион на България - 1997-1998, 1998-1999, 2009-2010, 2010-2011
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.
Четирикратен носител на Купата на България - 2000/01 г., 2003/04, 2007/08 и 2008/09 г.
Носител на Суперкупата на България: 2010/11 г.
- dreben23
- Контакти:
Гаврата е само в главите ви!
Съдията беше на топ ниво снощи, но вие сами сте свикнали да ви се свирят по 50 минути и нагоре полувремената, а сега го правите на проблем! Спомням си един мач с 15 минутно продължение, от които се играха 4-5 футбол, пак всички бяха на лежанката да играят белот!
Пуснете си го пак на запис второто полувреме и ще видите, че съм прав.
Колкото и да не ни харесва, или да ни харесва Лудогорец бяха по-слабият отбор и се отърваха от по-голям резил по-нататък. Има си и добри страни... 

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
pampi написа:T&T написа:Учудващо е как в този форум има хора предпочитащи хърватския Динамо пред българския Лудогорец. Продажни и жалки душици сте Вие бълващите глупости по адрес на разградчани и нямате право да се наричате българи.
Аман от пишман патриоти! Значи, за да си българин, трябва да си зомбиран от фенски пристрастия, да ревеш, че си прецакан и да твърдиш, че си идеален, ама видиш ли другите те мразят!Типично...
Ти пък къде се мешиш,чужд поклоннико,тоя отбор от аватара ти е най-слабия в Чехия замалко да отпадне тази година,обаче другата отпадат.Не знам пампи ли си памперс ли си?

Съжалявам много за Лудогорец. Напълно заслужаваха да продължат, надиграха отбора на Динамо, имаха достатъчно идеи в играта и в двата мача, докато хърватите играха почти само с изсипани топки в наказателното поле. Съдията се оля тотално, направи сериозни грешки и в двете посоки, пусна гол след спиране с ръка на Марселиньо, но го изгони пресилено, след като все пак имаше контакт със защитника, това не е дузпа, но не може и да изгониш футболист за втори жълт в такава ситуация, даде огромно продължение, нещо крайно нетипично за немски съдия и подмина удара срещу Дяков, който можеше да му докара сериозни здравословни проблеми, те и сега пораженията не са никак малки - счупена скула. Проблемът на Лудогорец е в защитата и вратаря, за догодина им трябва повече качество на тези постове, както и закупуването на добър нападател. С Бадема забит напред трудно ще се получат нещата в Европа. Като цяло смятам, че Лудогорец не бива да униват от отпадането, нищо фатално не се е случило, бяха по - добрият отбор. Имат една година да изчистят пропуските си и догодина да атакуват вече групите на някой от турнирите. Лично аз им пожелавам успех в това начинание.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Уейн Рууни
- Контакти:
tsonpen написа:zuekaa написа:Може би съм един от хората който не понасят лудогорец и е писал в тяхният форум достаъчно много ... Но това което се случи вчера беше НЕВИЖДАНА ГАВРА ... забелязвам тенденция почти всички фенове на цска пишат едно и също че лудогорец много лежали по терена ГОСПОДА ЦЕСЕКА НЕ СТЕ ОБЕКТИВНИ ... мисля , че най-популярният и най-добрият футболист последните години Димитър Бербатов повече разбира от всички нас и неговите думи бяха , ЧЕ СЕ ГАВРЯТ С НАС ...
Човече, не съм очаквал да прочета твое мнение поне отчасти в защита на Лудогорец![]()
Чест прави на Бербатов за думите му, най-вече защото играчите на Лудогорец сега заслужават подкрепа. Направиха много добри неща, но понякога по-малко грешки ти костват загубата. Това не трябва да ги разконцентрира.
А иначе съм съгласен донякъде с автора на темата - нека не се концентрираме върху съдията. Спрямо грешките, които сме виждали, този не е най-черния, още повече, че препятствието беше преодолимо. Да се концентрираме върху грешките в отбора, защото без някои от тях вече щяхме да сме забравили дори от коя националност беше този съдия.
А и не забравяйте, че при гола на Марселиньо той си спря топката с ръка - тоест съдията им помогна малко или много!
[center]Левски, Милан
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]
Чиста съдийска победа за Динамо.Вярно,че имаше гол с ръка,но съдията не видя добре ситуацията.Докато продължението го направи съвсем умишлено.Германецът щеше да свири края на мача,когато Динамо вкарат,дори и да е 120 минута
.Да не забравяме и първия мач,когато имаше нарушение срещу Голубович.Общо взето ги бутат защото са по-известни и богати и ако не влязат в ШЛ няма да имат приходи и ще започнат скандали.Обаче аз съм сигурен че няма да успеят да влязат в групите.Много са наперени,но не стават за нищо. 

Жоржиньо написа:pampi написа:T&T написа:Учудващо е как в този форум има хора предпочитащи хърватския Динамо пред българския Лудогорец. Продажни и жалки душици сте Вие бълващите глупости по адрес на разградчани и нямате право да се наричате българи.
Аман от пишман патриоти! Значи, за да си българин, трябва да си зомбиран от фенски пристрастия, да ревеш, че си прецакан и да твърдиш, че си идеален, ама видиш ли другите те мразят!Типично...
Ти пък къде се мешиш,чужд поклоннико,тоя отбор от аватара ти е най-слабия в Чехия замалко да отпадне тази година,обаче другата отпадат.Не знам пампи ли си памперс ли си?
Ти написа ли нещо или се изпусна по малка нужда върху клавиатурата?

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...