motg написа:Аз ще отида да гледам мача, нищо че не съм фен на Лудогорец. Предполагам че и булшинството от фенове ще е такова. По-добре да пуснат символични билети по 2-3лв да се понапълни стадионът.
И за 2-3 лева не бих отишъл

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
motg написа:Аз ще отида да гледам мача, нищо че не съм фен на Лудогорец. Предполагам че и булшинството от фенове ще е такова. По-добре да пуснат символични билети по 2-3лв да се понапълни стадионът.
slash1912 написа:Петричев и Домусчиев откакто са в А група пишат отвратителни декларации против всеки отбор,а сега искат подкрепа.Ще подкрепям Лудогорец,но вкъщи пред телевизора!
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Teo написа:Ivo-Chernomoretz написа:Ами защо не като българският фен е заспал ? Май това ще е начина
българския фен го е гнус да посети тоя мач, гнус го е от 8-те чуждоземеца на терена!!
Viv.Brooke написа:Окей бе хора... дори и да е вярно, какво от това? Наемът е платен... отборът има право да кани. знам ли? Ясно е, че сами не можем да напълним стадиона. Кое му е лошото и тъпото от цялата работа? Това не мога да проумея.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта