dunavfc написа:BRF написа:dunavfc написа:Изпъкването на исторически събития, вместо приемането на реалността, говорят, че някой има комплекси от действителността
Това е все едно някой германец да ми каже, че Германия е по-развита и добра страна за живеене от България в момента и аз да му отговоря, че видиш ли, преди няколко века назад, България е била на 3 морета, еди си колко кв. км. и сме били голямата работа, само, че какво ме топли мен тоя факт, когато страната ми е последната дупка на кавала ?
Викаш,майната и на историята!Дай да видим тогава какво е настояще и какво е минало!Миналата година,минало ли е?
Не, историята е важна в рамките на самочувствието на един човек, но историята не може да бъде претенция за нещо в сегашно време. Не можеш да излезеш и кажеш, че Лудогорец в момента бил еди си, какъв отбор, защото твоят отбор преди 100 год. бил направил еди си какво, не е сериозно просто.
Лудогорец е 3 пъти поред шампион на България, почти съм сигурен, че ще го стори и за 4-ти път, та кое е по важно за теб, като привърженик на ЦСКА, това, че ЦСКА е има успехи в миналото или, че основният ви конкурент за пореден път ще стане шампион. Аз, не знам, как топлят такива неща..
Не бе!Остави ме мене!Мене си ме топлят неща,които ти навярно няма да разбереш!Та,преди 4,5 години отстранихме Динамо Москва за да влезем в групите на ЛЕ,а преди 8 отстранихме Леверкузен с две победи и победихме Ливърпул на Анфийлд.Това така,като статистика.Та,кога започва настоящето и кое е миналото?