Фенклуб "Лудогорец"-гр.София

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gretna

Re: Фенклуб "Лудогорец"-гр.София

Мнениеот Gretna » 14 мар 2014 01:06

Viv.Brooke написа:Нали се сещаш, че за да те харесат, първо трябва да се покажеш. Нали се сещаш, че ние се показахме преди 3 години за неутралния фен вън от Разград… Нали се сещаш, че когато ти си се родила Левски вече е бил гранд в България и не е било никак трудно “да си намериш мястото“. Феновете на Лудогорец, които са били на стадиона преди, са сега и там. Феновете, които не са подозирали за нашия отбор го откриват отскоро :!:

Дали ще успем да привлечем неутралния фен никой не знае, но знам едно - отборът радва с игрите си в Европа и това си личи. Също така съм далеч от мисълта, че ще пребоядисваме други фенове, това няма как да стане :!:

А ти нали се сещаш, че на 5 вече съм бил на Герена и съм гледал славни мачове, а ти на тази възраст си бил овчарче пасящо стадото на баща си из лудогорието. Няма как да се сетиш, защото това за теб е друго измерение. Левски е гранд не защото е отбор от София. Тук в нашият град е имало и сега има много отбори. Представяш ли си. Моят квартал е по-голям от твоето подобие на град. Вероятно поне два пъти по-голям е. Само като тръгнем от тук към Герена бихме напълнили мижавото ви стадионче. Да. Сега страдаме а вие летите но никога не забравяй, че лъва може да се изплаши за миг, но след това отново е става свиреп и страшен, а овцата може да е смела за момент, но през целият си останал живот ще си остане страхлива овца. В момента се клатим, люшкаме и сме нестабилни, но скоро отново ще се върнем там където ни е мястото, защото животът е такъв ... но ти едва ли ще се сетиш.

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 14 мар 2014 02:05

Типичен селяндур, чийто единствен повод за хвалене е, че е роден в София :lol: Какво ми изброяваш тия отбори? Щом нямат финансова стабилност нямат място в А група, защото в днешно време за да си конкурентно способен имаш нужда от средства. Вие си имате Батков и затова седите с порутен стадион. Нямали сме история? Ние в момента я пишем и то забележително. А вас ви е яд, че един неизвестен отбор ви разваля статуквото вече трети сезон и още бая време ще бъде така. За публиката няма какво да кажа защото си ходят стабилно хора за размерите на нашия град докато в двумилионна София "Отбора на народа" не може да напълни порутения си стадион. Такива ясновидски истории кой къде ще бъде ги пробутвай на приятелите ти говеда. Те и Ливърпул от 25 години все викат, че ще си върнат славните дни ама нещо не им се получава :lol: Само защото нещо е било някак си в миналото не значи, че пак ще бъде така. СВИКВАЙ!

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 14 мар 2014 02:15

hijack1 написа:Типичен селяндур, чийто единствен повод за хвалене е, че е роден в София

Не, момче. Не е така. Не е единственият ми повод за хвалене. Имам и други. Мама и тати също са родени в София. И техните мама и тати също. Е-ха. Баси късмета. А. И детето ми е родено в София. Ние да не би, а? Това май си е моят град а и е столица. Мама и тати са учили в Университет. Твоите едва ли но все пак има някаква вероятност да са учили в някой аграрен такъв. Няма нищо срамно в това. Но виж мамата и татито на мойте мама и тати също са учили в Университет. Тука вече ще направя сравнение с твоите овчари баба и дядо. Или само дядо ти е бил овчар а баба ти е била нещо друго там на село, не знам какво, не съм подготвен добре със селските работи. Толкова дълго ти разказвам тези неща защото се опитвам да ти обясня, че ти си син на овчарски род а аз на род изпълнен с учени хора дали на тази държава толкова градеж колкото ти и твоите деца и техните деца и предците ти и всички сродни на теб хорица няма как да го дадете защото сте неспособни. Овчари. Виж ги в парламента. 90 % са като тебе. Дошли направо от пасището. Проблем ли е това. Да. Имам ли избор. Да. Какъв? Да ви мачкам. Защо? За да ви покажа, че овчарят е най-щастлив при овцете на село на при колите в града.
Бих се похвалил по детайлно но не виждам смисъл да го правя пред тебе и подобните на тебе. Защото не искам? Не. Искам но няма да разберете с овчарският си мозък за какво говоря.

Потребителски аватар
Gretna

Мнениеот Gretna » 14 мар 2014 02:19

hijack1 написа:. А вас ви е яд, че един неизвестен отбор ви разваля статуквото вече трети сезон и още бая време ще бъде така.

Не. Не ме е яд на неизвестният отбор. Яд ме е на селяците около него. Отборчето сега е неизвестно, преди е било такова и скоро пак ще си е.

А иначе, ти ела някой път в София. Има молове, ЦУМ, Метро, трамвай. Все интересни за селяк като тебе нещица.

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 14 мар 2014 07:45

Родиш ли се говедо си оставаш говедо. За твоя жалост майка ми и баща ми са с висше образование, а на тебе ти личи колко яко ти бърка Лудогорец отзад. Изписа 10 реда, а всъщност показваш колко жалък си без да кажеш нещо съществено. Такива като тебе са ясни, термина е ad hominem: когато не може да кажеш нещо относно аргументите на събеседника си започваш с лични нападки.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 мар 2014 10:08

Gretna написа:
hijack1 написа:. А вас ви е яд, че един неизвестен отбор ви разваля статуквото вече трети сезон и още бая време ще бъде така.

Не. Не ме е яд на неизвестният отбор. Яд ме е на селяците около него. Отборчето сега е неизвестно, преди е било такова и скоро пак ще си е.

А иначе, ти ела някой път в София. Има молове, ЦУМ, Метро, трамвай. Все интересни за селяк като тебе нещица.

Само селяндур може да се хвали с МОЛ! Вземи малко попътувай по света, за да установиш в каква кочина живееш. Хубавото на България са природата и хората (не всички).
[center]Изображение[/center]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 14 мар 2014 11:29

Gretna написа:
Viv.Brooke написа:
FC_LEVSKI написа:Смешници жалки!

Я кажи, ти ли съблече Петев?

Не. Не е той, едно момче от Лозенец го съблече ... но какво ли ти говори на теб Лозенец. Седи си на Село и си паси орела и не забравяй, че селският ти отбор ще го има докато го има крадеца който го създаде. Някой ден тези хора ще са в затвора а с тях ще изчезнат и измислените им клубове за да може на тяхно място да се завърнат Спартак Варна, Спартак Плевен, Дунав Русе, Спартак Пловдив, Етър Велико Търново, Янтра Габрово, Шумен, Добруджа ......... отбори с много повече футбол и история в тях отколкото вие можете да си представите че ще имате някога.

САМО ЛЕВСКИ

Моя отбор ще го има и след това, няма да е нещо велико, но ще го има. Лошото е, че твоят отбор го няма именно заради такива от Лозенец, които съблякоха "Архитекта на Лудогорец“ (според вестникарска медия) и великите умове, които ви менажират. Пък аз нека си стоя на село щастлив и се надявам и аз като теб футбомните центрове в България дасе развият защото това наисткна е и моето желание. Разбираш ли… не Лудогорец им пречи на тях, нещо друго е!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 14 мар 2014 11:34

Gretna написа:
hijack1 написа:Типичен селяндур, чийто единствен повод за хвалене е, че е роден в София

Не, момче. Не е така. Не е единственият ми повод за хвалене. Имам и други. Мама и тати също са родени в София. И техните мама и тати също. Е-ха. Баси късмета. А. И детето ми е родено в София. Ние да не би, а? Това май си е моят град а и е столица. Мама и тати са учили в Университет. Твоите едва ли но все пак има някаква вероятност да са учили в някой аграрен такъв. Няма нищо срамно в това. Но виж мамата и татито на мойте мама и тати също са учили в Университет. Тука вече ще направя сравнение с твоите овчари баба и дядо. Или само дядо ти е бил овчар а баба ти е била нещо друго там на село, не знам какво, не съм подготвен добре със селските работи. Толкова дълго ти разказвам тези неща защото се опитвам да ти обясня, че ти си син на овчарски род а аз на род изпълнен с учени хора дали на тази държава толкова градеж колкото ти и твоите деца и техните деца и предците ти и всички сродни на теб хорица няма как да го дадете защото сте неспособни. Овчари. Виж ги в парламента. 90 % са като тебе. Дошли направо от пасището. Проблем ли е това. Да. Имам ли избор. Да. Какъв? Да ви мачкам. Защо? За да ви покажа, че овчарят е най-щастлив при овцете на село на при колите в града.
Бих се похвалил по детайлно но не виждам смисъл да го правя пред тебе и подобните на тебе. Защото не искам? Не. Искам но няма да разберете с овчарският си мозък за какво говоря.

Не знам кой ес овчарския мозък драги ми смехурко, трета генерация столичанин, който е огорчено от града, в който живее. Стой си там и мисли за другата част от България за втора класа. София не е България докато такива с твоето мислене кибичат там и само дават квалификацик за останалите! Виждам те какъв си капацитет и те преценявам, че изобщо не си заслужаваш. Родителите ти може да са учили, но за съжаление не си личи ти да си попил от тях. Виж, ако беше овчарче можеше и да го разбереш това!
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 14 мар 2014 13:09

Gretna написа:

По смешно нещо не бях чел напоследък....
Едни от най-известните ни писатели, поети и професори са родени в села и малки градчета , но откъде да знае Господин Ен на брой поколения софиянец :)..
Прозрачен си като оризова хартийка...

А както виждам понеже имаш нещо против Разград, ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦО... да те светна че най-известния диригент в България Влади Симеонов е от Разград , цигуларката Ваня Миланова е от Разград, Националната художествена гимназия за изящни изкуства в СОФИЯ носи името на разградчанин- АКАДЕМИК Илия Петров, разбра ли драги ми смехурко...
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

haha

Мнениеот haha » 14 мар 2014 13:25

1982 написа:
Viv.Brooke написа:Нали се сещаш, че за да те харесат, първо трябва да се покажеш. Нали се сещаш, че ние се показахме преди 3 години за неутралния фен вън от Разград…

А ти нали се сещаш, че сте еднодневка, временната играчка на една мутра ??!

Колкото и Литекс, толкова и вие ще съберете фенове.

Ти защо подкрепяш ЦСКА, отбор, който години наред е бил подкрепян от комунистите, по които постоянно плюваш?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Лудогорец”