plamen_ch написа:" tsonpen" сложи си ръката на сърцето и кажи до коя минута на мача трябваше да бъде показан жълт картон на Марселиньо за поредица от нарушения ?
А нима след края на мача този същия хубосник не блъсна съдията в гърба? /справка:Карвальо за подобно деяние бе наказан 2 мача само от видеозаписа/
На Пиргов му бе показан , и то с право,жълт картон за протест срещу съдиско решение,а защо не бе показан ей така от кумова срама поне един картон за Разградски състезател след като имаше доста поводи т.е. протести по време на мача,тези след последния сигнал са отделно?
А що се отнася до д-р Минев няма какво да го коментираме.При него ситуацията е следната: в мач който той или брат му играят и не са им показани картони до двайстата минута значи съдията не си е свършил честно работата....
Типичен коментар на човек, гледал нещата от неговата си камбанария. Ако вземем да вникнем във всяка ситуация, сигурно на всяка ще намерим аналогична с обратен знак. Но определено съдийските решения (определени от повечето като основателни) са в полза на Литекс, както и на останалите отбори, които съкратиха разликата до върха.
Гледам доста мачове от трибуните и знам как реагира публиката, дори и когато Лудогорец губи. Накрая на този мач доста фенове бяха бесни на съдията. В едни ситуации беше в правото си, но показа тенденция, в други сгреши, но моето впечатление беше, че сгреши и в двете посоки. Все пак, футболистите и щаба на Лудогорец протестираха, а тези на Литекс бяха доволни. И защо мислиш го наобградиха футболистите на Лудогорец? И аз видях, че някой бутна с ръка съдията, но не видях кой беше в навалицата. Наказанията не ги раздаваме нито ти, нито аз. Никога не съм бил против да има справедливи наказания. Пак ще повторя, че моята основна реакция към съдийството е за да се отбележи, че когато има съмнения, че се свири в ущърб на Лудогорец се мълчи, а в обратния случай гръмва бомба и по медии и по форуми. Дори в първия случай някой се опитва да преиначи нещата и отново да ни вкара във филм, че Лудогорец е подкрепен от съдиите.