valio_cska написа:Хайде патриоти мощно за Делиормана, преди да влезете в стадиона на входа ще се раздават чалми безплатно условието е само да изречете думите: Един е аллах и мохамед е негов пророк. Мощно за националната кауза !!
Тук вече прекаляваш!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
valio_cska написа:Хайде патриоти мощно за Делиормана, преди да влезете в стадиона на входа ще се раздават чалми безплатно условието е само да изречете думите: Един е аллах и мохамед е негов пророк. Мощно за националната кауза !!
kefeshtse написа:way написа:Не ми се цитира но искаш да кажеш че ЦСКА нямат право да стават шампиони ли?
За тези, които не са разбрали - характерът на темата е шеговит. Все пак си мисля, че не всички са аутисти и биха разбрали шегата и без това уточнение.
Но това съм го намекнал в сложената като офтопик част.
IvailoRz написа:Човека си го е казал ... 34000 град с 4000 етнически турци . Това ако наричате турски град ...Друг е въпроса ,че познавам поне двама етнически турци които са много по-големи ХОРА от вас боклуци ,дето не можете да си намерите място и да заспите от злоба . Добри хора , умни , приятели , говорещи само на български на обществени места и сред други хора , интелигентни , надъхани , непримирими с положението в което е града и страната ни като цяло .... а вие си оставате боклуци , някои от които ходят по стадиони да се се бият ,чупят , дрогират . Вие изгонихте публиката от стадиони , а не Лудогорец. Много ви бъркаме по дупките . Не ме бъркa чак толкова дали ще влезем в ШЛ (за където не сме реално погледнато) или ще играем в ЛЕ , но само заради злобните малки душици искам ШЛ . Искам да гледам жални физиономии , тонове лайна хвърлени по Лудогорец , тонове злоба , тонове типично българско поведение , избиване на комлекси и т.н.
Айде бе Домусчиев , прави стадиона в Разград бе човек ... не ни се ходи в голямото село . Прави 10-12 000 стадион , досега щяха да са изпродадени билетите и да се пита за още ...
П.С. А само който не е виждал румънци на живо и не е ходил в северната ни съседка може да ги подкрепя .... ЦИГАНИ !
Captain Stottlemeyer написа:kefeshtse написа:way написа:Не ми се цитира но искаш да кажеш че ЦСКА нямат право да стават шампиони ли?
За тези, които не са разбрали - характерът на темата е шеговит. Все пак си мисля, че не всички са аутисти и биха разбрали шегата и без това уточнение.
Но това съм го намекнал в сложената като офтопик част.
Че е майтап е ясно и без да намекваш, ама за всеки случай прочети добре ЗАПСП, когато наближи изпитът по "Закрила на интелектуалната собственост" или както там се казва при вас...
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
Долгопол написа:valio_cska написа:Хайде патриоти мощно за Делиормана, преди да влезете в стадиона на входа ще се раздават чалми безплатно условието е само да изречете думите: Един е аллах и мохамед е негов пророк. Мощно за националната кауза !!
Форумът запада стремглаво надолу ...
BRF написа:Долгопол написа:valio_cska написа:Хайде патриоти мощно за Делиормана, преди да влезете в стадиона на входа ще се раздават чалми безплатно условието е само да изречете думите: Един е аллах и мохамед е негов пророк. Мощно за националната кауза !!
Не се оплаквай!Ти си един от хората,които помагат за това!
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ?На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?
suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !
Долгопол написа:BRF написа:Долгопол написа:valio_cska написа:Хайде патриоти мощно за Делиормана, преди да влезете в стадиона на входа ще се раздават чалми безплатно условието е само да изречете думите: Един е аллах и мохамед е негов пророк. Мощно за националната кауза !!
Не се оплаквай!Ти си един от хората,които помагат за това!
Жалкото е, че самите вие не разбирате мизерията си.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта