Лудогорец - непоставен в плейофа за Шампионска лига!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Caligula furious 77

Re: Лудогорец - поставен в плейофа за Шампионска лига!

Мнениеот Caligula furious 77 » 07 авг 2014 18:44

Кашчей написа:Ако Лудогорец влязат в групите на ШЛ, ти ще заложиш ли всичко, което имаш, че няма да спечелят поне една точка?

Твоята репутация те предхожда!Вече ме предупредиха за теб,че задаваш много въпроси извън контекста.Но да отговоря все пак,не няма да заложа всичко,защото не съм комарджия.Възможно е Лудогорец да спечелят някоя точка от отбор промъкнал се като тях в групите!Имам предвид отбор,на който не му е мястото в ШЛ.Лошото е,че такива отбори са най-много 3-4 за всички групи на ШЛ.И ще е много голям късмет зелените да се паднат с такъв отбор.
[rimg]http://www.mytinyphone.com/uploads/users/1980mercurytruck/493491.gif[/rimg]

Lead me not into TEMPTATION...Oh HELL...who am I kiding?
Follow me,I know a shortcut!!

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 авг 2014 18:45

Кашчей написа:
BRF написа:
IvailoRz написа:10-тина милиона и докарване на някой европейски гранд ( Реал , Барса , Байерн , Арсенал , Юнайтед , Сити) малко ли звучи като причина ?

Ето тези десетина милиона евро са причината да не искам да влизате в ШЛ

Що, ако не влязат на вас ли ще ги дадат?

:? Не!Що пък на нас?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 авг 2014 18:52

BRF написа:
Кашчей написа:
BRF написа:
IvailoRz написа:10-тина милиона и докарване на някой европейски гранд ( Реал , Барса , Байерн , Арсенал , Юнайтед , Сити) малко ли звучи като причина ?

Тогава защо завиждаш, че евентуално Лудогорец ще прибере тези пари?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Долгопол
Контакти:

Мнениеот Долгопол » 07 авг 2014 18:56

Кашчей написа:
BRF написа:
Кашчей написа:
BRF написа:

Тогава защо завиждаш, че евентуално Лудогорец ще прибере тези пари?

Защото е комплексар и завистник. Дребна душица, жал ми е за него. :|
suareshampion написа:И 500 млн за трансфери да имаме ,не можем да вземем класен играч бе вие малоумни ли сте бе ? :lol: На какъв език да ви се обяснява на вас форумните тъпунгери ?

suareshampion написа:Кура трябва му целуват на Роджърс ,не да го бойкотират . Толкова си могат мишоците !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 авг 2014 19:06

Ще отговоря,въпреки че и двамата смотаняци не заслужавате.Все пак тук има доста свестни хора и го правя заради тях!
1.Фен съм на ЦСКА и като такъв искам отборът ми да побеждава и да бъде шампион.
2.Футболът към момента е повече пари,отколкото всичко друго.
3.Лудогорец и без това е най-богатия клуб в България.Ако в момента между двата клуба има пропаст,при евентуално влизане в ШЛ ще стане като Гранд каньон,което е ясно че не ме устройва.
Хубавата част на евентуалното влизане в групите е че навярно ще дойдат готини отбори.
Едно влизане на Лудогорец в групите на ШЛ,според мен ще е лошо за Клуба ми и затова се надявам да не стане ;) !Преди 8 или колкото са там години,когато отбора от Подуене влезе си мислих,че с тези пари ще стане хегемон за години напред :lol: !
Та така!Нека Лудогорец си побеждава който си иска,просто кинтите са проблем!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 07 авг 2014 19:13

Тенкю баби, за отговора, който естествено бе предизвикан. :mrgreen: :mrgreen:
Определено ми беше ясно още от първият ти пост защо не искаш тези пари в Лудогорец, но пък ме изкефи това, че все пак си призна причината на всеослушание. Това е доста показателно и не би трябвало повече да ти прави впечатление, когато някой не харесва ЦСКА по една или друга причина 8-) 8-) ..дори без да е привърженик на "Левски" Сф.
Всъщност, проблемите на ЦСКА са в самият ЦСКА и да обвиняваш Лудогорец, че могат да печелят пари, за разлика от вас е доста ...бих казал- нелепо.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
radoslav_rashkov
Контакти:

Мнениеот radoslav_rashkov » 07 авг 2014 19:14

Не съм фен на Лудогорец, но ги уважавам. За разлика от двата ни "гранда"! Мисля, че ако влязат в ШЛ няма да е само 1 точка и страхлива игра, а очаквам да отидат на 1/16 финали в Лига Европа чрез 3-то място в групата за ШЛ.
Изображение

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 07 авг 2014 19:18

BRF написа:Ще отговоря,въпреки че и двамата смотаняци не заслужавате.Все пак тук има доста свестни хора и го правя заради тях!
1.Фен съм на ЦСКА и като такъв искам отборът ми да побеждава и да бъде шампион.
2.Футболът към момента е повече пари,отколкото всичко друго.
3.Лудогорец и без това е най-богатия клуб в България.Ако в момента между двата клуба има пропаст,при евентуално влизане в ШЛ ще стане като Гранд каньон,което е ясно че не ме устройва.
Хубавата част на евентуалното влизане в групите е че навярно ще дойдат готини отбори.
Едно влизане на Лудогорец в групите на ШЛ,според мен ще е лошо за Клуба ми и затова се надявам да не стане ;) !Преди 8 или колкото са там години,когато отбора от Подуене влезе си мислих,че с тези пари ще стане хегемон за години напред :lol: !
Та така!Нека Лудогорец си побеждава който си иска,просто кинтите са проблем!

И кво стана ли Левки хегемон :lol: :lol: :lol:
Напротив с това влизане Киро ще си начеши крастата и долу горе това ще е както стана и с Левски на всички е ясно че тези групи са тавана на БГ отборите едва ли някой си мечтае за Европейски Шампион :lol: Нека да влязат да се запишат в Историята и проекта ще започне да си зализа след като мечтата и тавана като за наш отбор са достигнати ;)
Това е бе момчета един пробив в ЛЕ едно влизане в групите на ШЛ следващия сезон и слизаш надолу БГ отбор НЕ МОЖЕ да постигне повече видяхте го с Левски сега наред е Лудогорец ;)

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 авг 2014 19:22

Caligula furious 77 написа:Не разбирам каква е тази самоцел за групите на ШЛ?
Дори и да влязат в групите Лудогорец,има две ясни неща:
1.Стадионът,на който ще се изиграят мачовете ще бъде пълен,защото поне един от отборите в групата на зелените ще бъде гранд,а може грандовете да са повече!
2.Лудогорец ще "излязат" от тези групи с пълна кошница/врата от голове,защото отборите в тези групи не се лигавят,като в групите на ЛЕ!

В този смисъл ми е чудно,след като силата на българските отбори в последните 20 години стига,само за ЛЕ!Защо въобще нашите отбори се напъват да влизат в групите на ШЛ,където само ще берат срам?!
Просто класата на нашите отбори,дори на Лудогорец е максимум за ЛЕ!

Ами пари. Чух, че щяли да вземат 8 милиона от тия пусти групи, евро при това. Че то за нашия футбол това са много пари бе.

Правилно изразходвани 8 милиона евро биха бутнали солидно напред май всеки български отбор. А тъй като Лудогорец и без това си има пари с подобна сума биха могли да си позволят поне няколко футболиста, които биха били истинска класа за А група, а наистина сериозно класни играчи в А група.. ми подозирам, че ако на терена има едновременно 2-3 такива те могат и мачове да решават, а ако играят редовно - и титли, такова е нивото на шампионата просто.

Другото, което ми хрумва е коефициента. Сигурно ще има солиден точков бонус за това влизане в групите. А в настоящия момент всички български отбори се нуждаят от точки за коефициент. А и не забравяйте, че Лудогорец въпреки добрите си резултати все пак е нов отбор в ЕКТ, предполагам биха искали и лице да градят пред Европа, да могат после някой лев от трансфери да врътнат. Рекламата си е реклама дори с 0:20 голова разлика :D

Разбира се.. всичко това при положение, че Домусчиев не прибере парите във фонда И аз съм човек за да се обезвъзмезди за положените усилия.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 07 авг 2014 19:26

runnersa написа:И кво стана ли Левки хегемон :lol: :lol: :lol:
Напротив с това влизане Киро ще си начеши крастата и долу горе това ще е както стана и с Левски на всички е ясно че тези групи са тавана на БГ отборите едва ли някой си мечтае за Европейски Шампион :lol: Нека да влязат да се запишат в Историята и проекта ще започне да си зализа след като мечтата и тавана като за наш отбор са достигнати ;)
Това е бе момчета един пробив в ЛЕ едно влизане в групите на ШЛ следващия сезон и слизаш надолу БГ отбор НЕ МОЖЕ да постигне повече видяхте го с Левски сега наред е Лудогорец ;)

При умно изразходване на парите може да се постигне и трета, и четвърта година прилично представяне в ЕКТ. Не говоря за нови групи на ШЛ, не знам какви си класирания в ЛЕ и т.н; просто прилично представяне. А постоянното добро представяне там носи някакви пари, носи поне малко публичност на играчите, които евентуално биха опитали да продадат (пак за прилични за България пари), а тези пари дават възможност за улесняване на задачката да се доминира в А група.

Разбира се целия въпрос е дали тия пари ще се използват за всичко това. Левски не само не стана хегемон но и тръгна надолу просто защото отбора, пробил в ЕКТ беше разбит а парите от ЕКТ - очевидно не се използваха за тези цели.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Лудогорец”