Лудогорец - новата надежда на България!!! :-)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Лудогорец - българският евробоец!!! :-)

Мнениеот CSKA 78 » 08 ное 2013 15:21

tsonpen написа:
CSKA 78 написа:Левски и Литекс също са прескачали групите на настоящия формат "Лига Европа".За да ви се "лепне" прозвището евробоец(на България) трябва да свършите още доста работа,трудното свърши,остава по-трудното!
За да се наречете евробоец ще трябва да изравните постижението на Левски,т.е. да стигнете четвъртфинал!

Аз затова сложих линкове, за да се чете, преди да се пише. Литекс и "Левски" не са прескочили групите в настоящия формат. Играли са общо 4 мача по-малко, а в групите са срещнали 4 съперника по веднъж, докато ние 3 по два пъти.
Странно ми е да се рита срещу прозвището евробоец. Може да сме временен, но сме евробоец сега. Постигаме успехи и сме фактор - оглавяваме групата, прескачаме в другата година. Под частичен успех разбирам да се минат един-два кръга, а ние устойчиво се задържаме и балансът ни е твърдо положителен. Каквото сме срещнали, сме го преодоляли.
Но пък защо да спорим за думи. За теб не сме евробоец, за мен сме. Нищо няма да променим с този разговор.

Прав си!Затова написах ,че прозвището евробоец е признание от другите отбори(чуждестранните),а не фенщина!

ПП Изиграли сте повече мачове,защото сте започнали по-рано(това е заради ниския коефициент на българските участници в последно време).Иначе самият формат ЛЕ не се различава особено от формата през 2006г.И накрая:нали знаеш,че дявола е в детайлите!Каквото сте срещнали сте преодоляли,но какво всъщност сте срещнали??!! ;)
Последна промяна от CSKA 78 на 08 ное 2013 16:22, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

iliyan

Мнениеот iliyan » 08 ное 2013 15:46

Фактор :lol: :lol: :lol: Да ти дам ли няколко примера с фактори като вас :lol: :lol: :lol:
Нотигам Форест , Депортиво Л. , Лийдс , Монако и т.н. ;) Гледайте и вие да не стане фактор като тях ;)
Все пак Нотингам е носител на КЕШ , а сега ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

iliyan

Мнениеот iliyan » 08 ное 2013 18:40

D.Georgiev написа:Гнидите не издържат... страхотен ден!

[offtopic]:lol: :lol: :lol: За мен да , но за теб явно не е :P :P :P
Едно приятелче е изявен психолог - искаш ли препоръка ;) , че не приема току така разни зелени хапчета :)[/offtopic]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Re: ЗЕЛЕНАТА МАГИЯ написа история ,1/16 финал за ЛИГА ЕВРОПА

Мнениеот Eminem » 08 ное 2013 19:11

runnersa написа:
haha написа:
rsk написа:quote]
Гламчо, на Барселона публиката е мизерна, ама това променя ли факта, че спечелиха всички възможни трофеи на клубно и национално ниво? Това не беше впечатляващо ли? Баш магия си беше.

Фен съм на Реал но имам чувството че си написал чутовна глупост :shock:
http://vbox7.com/play:e370c97344
Я дай малко обосновка :?
ПП Явно ще го оставим за утре - айде лека! ;) С интерес чакам да се обосновеш ;)

Само преди мач. По време на мач мълчат като риби. Най-много да се обадят 100-200 човека.

Потребителски аватар
Левски_с_дубъла
Контакти:

Мнениеот Левски_с_дубъла » 08 ное 2013 19:24

Евробоец с победи над ретардите Динамо Загреб и дърветата Черноморец Одеса ,които не помня кога са играли в евротурнирите :lol: :lol: Да не забравяме и късметлийската победа над ПСВ - тотално подценяване и идиот вратар на холандците. Смешници, в групата на Левски ( Лил,Спортинг,Гент) щяхте да имате 3-4 точки макс. А пустия Левски премина група с Хеверен ,Марсилия, Динамо Букурещ и Цеца москвича

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 08 ное 2013 21:54

donDiego написа:Исторически погледнато, българският евробоец е ЦСКА София. Ако през тази кампания Лудогорец достигнат полуфинал (което им пожелавам, а защо не и финал) , тогава догодина ще са вторият български отбор в историята, достигнал до полуфинал..Останалото са свободни интерпретации на заслепени момченца с промити глобуси в/у раменете

Третият (ДАЙ БОЖЕ)! Кой е първият измежду ЦСКА и Славия обаче аз не знам, защото и двата отбора достигат полуфинал през 1967! Кой на коя дата го е постигнал? Дали добрата стара Славия не е била първа? Живейте в реалността, не в миналото, ако не можете означава, че сте остарели и смъртта наближава...
Аз съм от Микре Юнайтед

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 08 ное 2013 22:45

Айде феновете на Левски ги оправдавам, че се имат за евробоец, но тука няколко цскари да ми говорят за полуфинали от преди 50 години пхахахаха Не че нещо ама живейте в настоящето.

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 08 ное 2013 22:58

ЛУДОГОРЕЦ написа:
CSKA 78 написа:
ЛУДОГОРЕЦ написа:Дали ги е яд троловете.....сигурно много :lol: Хайде под вода моля.

Да ти го подам,ама дали си тренирал да издържаш поне 15 мин. под вода??!!
Да не вземеш да глътнеш водица и да остана неудовлетворен?! :twisted:

Какво ще ми подадеш бе комплексар......?Нещастник...

Ще отговориш или не ?Няма да те чакам цяла нощ!
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

iliyan

Мнениеот iliyan » 09 ное 2013 11:22

Колко мача имате в Европа до тази година ?! Хайде да си говорим с факти а ?! За да си Евробоец трябва всяка или почти всяка година да играеш в Европа ;)
Вие едвам 2 сезон играете в ЕКТ и вече сме голямата работа а ?! Като направите 20 участия в ЕКТ тогава ще си говорим , става ли ?!
Пак ще се видим след 20 години - ФСБ ;)

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 09 ное 2013 17:05

За 2 години сме излезли от групите на ЛЕ, същите в които ЦСКА няколко пъти остана последен. Това мисля, че е достатъчно :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Лудогорец”