Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Шок: УЕФА затваря Сектор А за Лудогорец – Реал Мадрид

Мнениеот tiamat » 05 сеп 2014 16:20

veselinsk написа:Добре, че никога няма да играем с Локото мач от европейските клубни турнири,че глобата можеше да стигне до 1 милярд и затваряне на цял Пловдив :lol:

:lol: :lol: :lol:
Самата истина!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 05 сеп 2014 16:21

LOKOMAN написа:И откога циганите са отделна раса ? Или аз съм много зле с географията.

Искаш да кажеш антропологията... ;) Иначе раса и расов произход като понятия вече се избягват по понятни причини почти навсякъде и се заменят с етнос, етническа група, етнически произход и т.н... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 сеп 2014 16:22

kiselec написа:Явно са пропуснали да дадат кремвирши на хората от UEFA !!!

ХАХАХА +1 :lol: :mrgreen:

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 05 сеп 2014 16:23

IvailoRz написа:
ronnie написа:
IvailoRz написа:Ами аз съм съгласен ,че е жалко за нормалните привържаници ,които идват в гостуващия ама .... да си изкоренят изметта от агитките .. Онея другите като дойдоха почнаха да клатят решетките в опит да ги изкъртят , другия пък бутна камерата с пръта от знамето .... абе маймунски изпълнения ... кога ще стигнем нормалните обстановки като в Англия незнам . Сами трябва да си изгоните лумпените измежду вас според мен . Както казах , като направят стадиона съм сигурен ,че сектора няма да има нищо общо . По - скоро ще е такъв като в Ловеч , въпреки че и там не липсват подобни изпълнения .

Ааа да, ма разбира се :mrgreen: Аз затова плащам данъци, за да полицаите си чешат голите темета, докато аз гоня... всъщност знаеш ли за какви хора става на въпрос? Ако не офицялно те каня ти да се опиташ да ги изгониш, но сам ще си поемеш после лечението :mrgreen:

Това не значи ли : " И аз предпочитам да ги няма тея хора измежду нас" или бъркам .. :?

Точно това значи. Познавам свестни хора, които ходят в Сектор Г (Сектор В), но има и лумпени. Лумпените по-добре да ги няма. Дотогава ще си гледам мачовете от Сектор А.

Потребителски аватар
Без име
Контакти:

Мнениеот Без име » 05 сеп 2014 16:24

Мед ми капе на сърцето.
И то само заради това, че домус ага и още хиляди kleti patrioti ще останат на сухо. Иначе самото наказание и по-скоро причината за него е малоумно.
[center]1914[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 сеп 2014 16:25

IvailoRz написа:Ами аз съм съгласен ,че е жалко за нормалните привържаници ,които идват в гостуващия ама .... да си изкоренят изметта от агитките .. Онея другите като дойдоха почнаха да клатят решетките в опит да ги изкъртят , другия пък бутна камерата с пръта от знамето .... абе маймунски изпълнения ... кога ще стигнем нормалните обстановки като в Англия незнам . Сами трябва да си изгоните лумпените измежду вас според мен . Както казах , като направят стадиона съм сигурен ,че сектора няма да има нищо общо . По - скоро ще е такъв като в Ловеч , въпреки че и там не липсват подобни изпълнения .

Добре бе пич!За да дойдем на стадиона ви и да гледаме нормално,трябва да минем фейс контрол при вас и вие да решите кои са измет,така ли?Как да стигнеш нормална обстановка като в Англия,като това нещо те предразполага да си животно?Защо има такива огромни тръби отпред за ограда и нищо не се вижда от терена?Идвам,плащам си 8лв и нямам визуален достъп до терена?Това го няма никъде!

OT18
Контакти:

Мнениеот OT18 » 05 сеп 2014 16:25

slash1912 написа:
IvailoRz написа:
RedeviL написа:
IvailoRz написа:Край по въпроса защо гостуващия сектор изглежда по този начин ;)

Край, щото сме в България и корумпираното БФС ви позволява да си разигравате коня, затова... Щото сте големи играчи, затова ли на Домуса му се наложи да се бръкне с 1 милион за Васил Левски? С този сектор ще играете в ШЛ, ама на куково лято!

Ами за огромно съжаление ще трябва да играем в София . Надявам се ,че като построят стадиона в Разград ще се реши това недоразумение . Ясно е ,че с такъв сектор, а и стадион като цяло неможе да се играе в ШЛ .. А на "Домуса" ще му се наложи да се бръкне ,щото никой за толкова години не направи поне националния да отговаря на изискванията .

Като каза за стадиона в Разград-държавата да вземе да даде едни 4 милиона и за стадиона на Ботев.Щото и той има нужда от довършване ;)

Че тя държавата ви наля 40млн. последните години,ама вие ги похарчихте за печки. Да бехте влезли поне в ЛЕ да изкарате некой лев(алтън ли беше по вашо му). ;)

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 сеп 2014 16:25

ronnie написа:

Ааа да, ма разбира се :mrgreen: Аз затова плащам данъци, за да полицаите си чешат голите темета, докато аз гоня... всъщност знаеш ли за какви хора става на въпрос? Ако не офицялно те каня ти да се опиташ да ги изгониш, но сам ще си поемеш после лечението :mrgreen:

Те, ако само си чешеха плешивите темета - "иде-дойде".. От ония случай, на мача между ЦСКА и Лудогорец, цялата полиция в Разград (отговяряща за реда преди и по време на мачове) е инструктирана от местния феодал да събува, джоби, провокира и щави агитката на ЦСКА.

kiselec
Контакти:

Мнениеот kiselec » 05 сеп 2014 16:29

Себастиан Фетел написа:Силно се надявам след обжалването което ще предприеме Домусчиев да затворят целият стадион за мачовете с Реал и Ливърпул и да го отворят за мача с Базел. Така ще е най-справедливо.

+1936
有普罗夫迪夫球迷

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 05 сеп 2014 16:30

RedeviL написа:
ronnie написа:

Те, ако само си чешеха плешивите темета - "иде-дойде".. От ония случай, на мача между ЦСКА и Лудогорец, цялата полиция в Разград (отговяряща за реда преди и по време на мачове) е инструктирана от местния феодал да събува, джоби, провокира и щави агитката на ЦСКА.

Това не може по никакъв начин да изгони тези, които правят зулумите. Напротив, те озверяват още повече. Но олигарха си е отмъстителен, за него не е важно да има реален резултат, а да им е гадно на тези, които са го провокирали.

Върни се в “Лудогорец”