mozart написа:BRF написа:mozart написа:turbogena написа:BRF написа:turbogena написа:Чорбарите пътуват към Разград.

Изглеждаш все едно си ги обслужил по пътя

!
Няма такова нещо. Довечера вие трябва да обслужите доставчиците.

Е то не е по-различно като с Лацио! Толкова пропаднали публики като чорбаро-говедарските няма!
Специално вие,няма как да сте пропаднали

!Първо трябва да станете публика и тогава да пропаднете!Сега като обиждаш,стана ли ти чурката

!
Днес ще имаме повече отколкото вие имахте на най-важния ви мач! Не ми обяснявай кой каква публика е. Нито палим, нито се бием, нито трошим, нито замеряме с бомби полицията, нито сме комплексари като вас. Ако някои хора спрат да псуват, няма да има като нас. Не се сравнявайте с нас, много сте далече. Нямате възпитанието да бъдете като нас!
ПС. Ти нали не се обиждаше на ЧОРБАР? Предположих, че и говедата като теб!

Ако някой се е обидил да ме извини!
Жегнах се от пропаднал,не от чорбар!
Колкото до другите ти глупости

,нали съм бил на стадиона ви!Псувни,теманета,обидни скандирания

!На къв ми се правиш,а?Мислиш,че си по-възпитан от мен,примерно

?!На база на какво?
Колко ще имате днес ми е все тая!Същите сте като Литекс.Първите години еуфория,ходене по мачове,гостувания,чужбина и накрая си останаха 1000 човека и толкова.При вас регреса даже дойде прекалено бързо.Видяхте се във Варна колко хора подкрепяха шампиона!Иначе Фен Клуб Лудогорец Варна,хахахахахахах.До София уж ходихте на собствени разноски,пък във Варна ви няма!Не се правете на това,което не сте!Кой ни е най-важния мач според теб?Че ние в Молдова бяхме повече,отколкото вие във Варна!Въобще сравнението между нас и вас е тъпо!Все едно Трабант и Майбах!