"Лудогорец" уволни треньора Стойчо Стоев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Re: "Лудогорец" уволни треньора Стойчо Стоев

Мнениеот D.Georgiev » 31 юли 2014 18:24

Голяма грешка според мен, продиктувана основно от успешната смяна миналата година. Само че сега нещата са различни, отборът играеше добре, да, имаше някакъв спад, но кой отбор не го е имал? Това беше главният виновник за силните ни игри през миналия сезон. Ефектът на свежестта от нов треньор не вярвам да я видим, при положение, че и до момента Дерменджиев беше непрестанно до футболистите. Яд ме е много за тази смяна, ставаме като едни други отбори, които сега си берат плодовете...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 31 юли 2014 18:32

Отборът играел добре (според фенчетата), шефчето сменя треньора? :?
Май пак си играе на ФМ. :lol: :lol:

ronnie
Контакти:

Мнениеот ronnie » 31 юли 2014 18:34

Като фен на ЦСКА съм много разочарован :| Ние пак ще ви бием но на експерта по изпадане трябваше да му отмъстим за цирка който направи в Миньор за да загубим титлата :|

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 31 юли 2014 18:34

ronnie написа:Като фен на ЦСКА съм много разочарован :| Ние пак ще ви бием но на експерта по изпадане трябваше да му отмъстим за цирка който направи в Миньор за да загубим титлата :|

Пак?!? :roll: :lol: :lol: :lol:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 юли 2014 18:36

Пичове отивате си... вече не сте фактор :idea: 8-)
Ерата с милионерите от разград беше дотук.. насладете се на последния ви подвиг в ЕКТ и гледайте да оцелее в долната шестица :idea: :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 юли 2014 18:37

А как сам станахте шампоани през 2012 и 2013 .. нема коментирам.. не късмет, а извънземен феномен е това ! :lol:

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 31 юли 2014 18:38

D.Georgiev написа:Голяма грешка според мен, продиктувана основно от успешната смяна миналата година. Само че сега нещата са различни, отборът играеше добре, да, имаше някакъв спад, но кой отбор не го е имал? Това беше главният виновник за силните ни игри през миналия сезон. Ефектът на свежестта от нов треньор не вярвам да я видим, при положение, че и до момента Дерменджиев беше непрестанно до футболистите. Яд ме е много за тази смяна, ставаме като едни други отбори, които сега си берат плодовете...

Прекалено много подценявате Домусчиев, а според мен всичко хубаво, което се е случило и продължава да се случва на този отбор, е благодарение на изключително добрия спортен мениджмънт от страна на вашия президент, което между другото е много рядко срещано за нашите ширини. Според мен следващата крачка към надграждане в Лудогорец трябва да бъде намирането на един наистина качествен треньор! В България това е доста трудна задача, затова си мисля, че ще е необходимо да се погледне към чужбина, но ако искате влизане в ШЛ и трайни успехи, няма друг начин.
Последна промяна от RedeviL на 31 юли 2014 18:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 31 юли 2014 18:39

Закривай фен клуб София и фен клуб Варна.. нема резултати, хората не издържат вече и ще стават фенове на нов урод след време.. :idea: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 31 юли 2014 18:41

ronnie написа:Като фен на ЦСКА съм много разочарован :| Ние пак ще ви бием но на експерта по изпадане трябваше да му отмъстим за цирка който направи в Миньор за да загубим титлата :|

Титлата си я загубихте по ваша вина. Първо , не можахте да биете миньор , а после ''шуменския деко'' ви жигоса. Та така. Не търсете под вол теле.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 31 юли 2014 18:41

Червени_шампиони написа:
W84me написа:Очаквам Домуза да изостави Лудогорец след отпадането от Партизан.

Дай Боже! Ако познаеш ще те черпя, нищо че си ми един от най-неприятните хора в тоя форум. :lol:

Какво ще черпиш?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Лудогорец”