Лудогорец най-малко в групите на Лига Европа!!!!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Лудогорец най-малко в групите на Лига Европа!!!!

Мнениеот Der Führer » 07 авг 2013 00:29

percival написа:Имам един въпрос,кой сега е евроидиота ?
Нали почти всички медии ги опреличиха на такива ,само и само да могат да измият срама който донесоха "лилавите" .
Та сега,кой е Евроидиота ?

леко ще те поправя - кой е Евразийския идиот :?: ;)
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 07 авг 2013 00:30

Kakvo lepo vece za navijace Crvene Zvezde. Hvala ti FK Ludogorec.
:lol: :lol: :lol:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 авг 2013 00:30

Всичко сръбско - в кенефа и после 3 казанчета вода.Каква Звезда в сърцето?Да го ду*ат и тея помияри.Винаги се правят на приятели с българите,а после ни обиждат зад гърба и псуват.На войни в гърбовете ножове са ни забивали,деца и жени са клали,още тероризират българите там в покрайнините,с това племе до деня на Апокалипсиса сме в 2 лагера.На тея ДВУЛИЧНИ ку*ви никаква аванта,където и да е - като на война с тях!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 07 авг 2013 00:31

Честито на всички фенове на Лудогорец! Техните футболисти отново вкараха България в реалния европейски футбол. Успех им пожелавам в плейофа, там непреодолим отбор няма, но всички ще се водят на хартия фаворити срещу тях. Още веднъж честито и наздраве :)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 07 авг 2013 00:31

danimann написа:
Der Führer написа:
Teo написа:
Lubaka1892 написа:Честито на Лудогорец!
Ако влязат в групите на ШЛ пак ли ще играят на тяхното стадионче? Трябва да измислят нещо по-мащабно.

По-добре там си играя, какво ще правят в София или Бургас примерно.. никой нормален истински български футболен запалянко не би драл гърло за тях.

Няма шанс да останат в Разград . Чакаме ги в Бургас ... по-добре пред малък но пълен стадион , пред пустеещите трибуни на националния . Макар че ако влязат в групите на ШЛ , стадиона в Лазур може и да не получи одобрение .

Хора,забравяте Ловеч.На стадиона им можеш дори и 1/2 финал на ШЛ да играеш ;)

Мисля че са нужни 8 000 покрити седящи места за ШЛ. В Ловеч няма толкова в момента. Ако изкарат седалките под гостуващия сектор и ги монтират на него може и да стигнат. Ама надали ще искат да се занимават.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 07 авг 2013 00:31

А , ТОВА , ЧЕ ПОБЕДИХА ЕДИН КОМУНИСТИЧЕСКИ ОТБОР МИ ДАВА НАДЕЖДА

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 07 авг 2013 00:32

Владо_ЦСКА написа:
stanleys написа:Върза им като за световно, а :lol: Повечето от вас клечеха из храстите и чакаха голче на Партизан, за да излязат с дежурните лафове "турци", " провинциалисти" и " ние сме евробойците"
P.S Боклук комплексиран ще викаш на баща си, лайнар :idea: :arrow:

Не е така приятел.
Може и да има такива, но повечето сме Българи и се радваме.
Аз си признавам, че има само един отбор, срещу който винаги викам и той е ясен.
Днес треперех и се израдвах максимално, обаче.

Eвала Владо ;) Може би наистина бях малко краен, но страшно ме дразнят подобни "мнения", които заливат форумите след неуспех.
Няма значение всъщност :!: Отново честито на Лудогорец!

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 07 авг 2013 00:34

Lubaka1892 написа:
CSKA69 написа:Мачове от груповата фаза на Шампионска лига може да се играят само на Националния стадион!

Представям си да се паднат с Барса и да играят пред 6000 :) То ще стане война! Да не говорим, че ще загубят и доста пари от билети.

Ако се паднат в група с някой от големите грандове (което е неизбежно, Лудогорец биха били в четвърта урна на жребия за групите) съм убеден, че стадиона ще се пука по шевовете... Не толкова заради Разград, а заради суперотборите... Как ти звучи следната група - Барселона, Милан, ПСЖ и Лудогорец ;)
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 07 авг 2013 00:35

turbogena написа:
percival написа:Имам един въпрос,кой сега е евроидиота ?
Нали почти всички медии ги опреличиха на такива ,само и само да могат да измият срама който донесоха "лилавите" .
Та сега,кой е Евроидиота ?

Вие посрамихте цяла България с избягването от жребия в последния момент. Дори се опитахте да прецакате жълтурите. Днеска отново лапахте ташаците на сърбите на ЮНА. За какво въобще говорим...

Не ми разказвай ,бабините си диветини .Задал съм конкретен въпрос .Стига с тия ДС номера за отклоняване на вниманието.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 07 авг 2013 00:36

CSKA69 написа:Мачове от груповата фаза на Шампионска лига може да се играят само на Националния стадион!

Стадиона в Ловеч отговаря на всички критерии и може да приема мачове от групова фаза на ШЛ и ЛЕ.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Лудогорец”