Нищо, ние ще минем напряко, директно ще сваляме от трона еврошампиони, както се е случвало и ще се случва.
Защо всеки глупчо с малък мозък, когато не може да измисли нещо ново за бъзик, или повтаря старото, или се занимава с никнейма на хората?
Аз лично не желая моят отбор да влиза в Шампионска лига, само за да се излага, достатъчно ми е, че се излагаме и преди това, ама на вас като ви е приятно влизайте си, всяка година влизайте. Когато сме готови ще влезем и ще ви покажем как се правят някои работи.

Не ми пречи.
Никой не си дава и сметка, че Лудогорец стигна върха на своите постижения, а стигнеш ли върха, вече трябва да се ориентираш по пътя за слизане надолу. Спомни си какво се случи с твоя отбор, след като влезе и излезе от Шампионската лига, с всички се случва това рано или късно, дори и с най-големите отбори. Сбъднеш ли най-големите си мечти, преставаш да мечтаеш и се връщаш в реалността! Дори феновете на Лудогорец сигурно си дават сметка, че големите мечти са постигнати вече и в един миг всичко ще свърши, а после какво правим като се изгуби уважението?
Тъй че от излишно високомерие полза няма.
Като страничен и безпристрастен наблюдател и човек, който от дете само с футбол се занимава смятам, че успехите на Лудогорец за толкова кратък интервал от време са крайно съмнителни, но целият световен футбол сме го поставили под съмнение, така че на кой му пука. Но реално, ако се замисли човек, може да види, особено ако е следил достатъчно европейските турнири, развитието на вътрешните първенства по света, е наясно, че такъв друг аналог няма и е съвсем в реда на нещата хората да се съмняват.
Както и да е, всеки може сам да си направи някои изводи, а който не може сега, ще ги прави като събере повечко акъл, за да си ги направи.
Никой не може да ме убеди, че вчерашният мач например не е съмнителен, това не беше никакъв футболен мач, а по-скоро като комедийно тв шоу, като се вземе предвид и развитието на самия мач и нежеланието на играчи на Стяуа да бият силно дузпите, той дори брат ми, който от дъжд на вятър гледа футбол го видя и изказа съмнение по въпроса, вие не можахте. Най-малкото видя и прецени, че играчите на Стяуа се опитваха да се подиграват с "вратаря" Моци при дузпите, но съдба или нещо по-силно ги наказа. Аз пък бях убеден, че Лудогорец ще влезе в групите, още преди да стартират тазгодишната си кампания и предполагам, че много такива юнаци сте ми се подигравали, само че ей го на драма, съмнения, подозрения, но Лудогорец влезе в групите, а никой не рече и едно браво за готината прогноза.
Има ли смисъл да споря с хора, които никога не биха се осмелили да дадат подобна смела прогноза, камо ли да разбират повече от футбол? Аз не виждам, затова и не смятам да взимам чак такова дейно участие.