Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Re: Лудогорец-Стяуа 27.08.2014 г. 21:45

Мнениеот Der Führer » 28 авг 2014 11:50

snakebite написа:
Teo написа:
Няма как да са хора... тия същите изроди са убивали, изнасилвали, гаврели са се с прародителите ни в продължение на 500 години... вие повече място в СОФИЯ НЯМАТЕ!

Да де ама това не са същите османлии нали ?.
Имам положително мнение за обикновените турци (не онези от ДПС - мазни турчуля)- работливи, плащат си данъците, седят си по селата им дават някакъв живот, доста млади туркини изглеждат добре, модерни са и се учат добре...
Пак казвам..има десетки паметници на паднали турци в Балканската, Първата световна и Втората, виждал съм го с очите си , така че...
Нито са ми по симпатични, нито по неприятни от други народи . Даже бих казал че оригиналните Турци (не османлии, които ни поробиха) са ми по симпатични от православните ни "братя" - румънци, гърци и сърби, които ни забиха нож в гърба, разделиха Македония и взеха Добруджа,

Пич , пишеш глупости . Знаеш ли , кои са "оригиналните турци" ? И каква е разликата между "османлиите" и турците след 1920 г. ? А знаеш ли какво озаначава думата "турци" ?
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 28 авг 2014 11:56

Заклет Левскар написа:Ако може да попитам:
Защо феновете на един отбор толкова много мразят Лудогорец?

Защото ще постигне нещо по-добро от 1:17, даже минимум три точки ще вземат. :) Я пак, откога се парадира с някакъв неуспех в групите в този форум, че е било не знам си колко голям, ама огромен успех за България! :mrgreen:

Ето, че ще има и по-добри успехи, ще си посинеете от яд направо! :cry: :lol:

Докато на нас не ни дреме, приемаме Лудогорец като заслужил участник в Шампионската лига, но ще ни е яд само за едно- шест безсмислени мача ще гледат сега хората по телевизията и няма да видят нищо от същината на Шампионската лига, чак на елиминациите евентуално! Ще мине бързо тая година, без хубави и равностойни сблъсъци в груповата фаза по бтв екшън. :)
Ако се замислите, ще си дадете сметка за това нещо, че няма да гледа зрителят нито един мач, за разлика от всички мачове на Лудогорец! :)
Последна промяна от dreben23 на 28 авг 2014 12:07, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Re: Най Българската Шампионска лига в историята

Мнениеот tomba » 28 авг 2014 11:56

[quote="gergin"]И отворко резан ЦСКА когато е играл на финал на кеш тогава е играл само със шампиони,а не с тургут езал.Да отдавна,но това е история която вие няма да имате.станете 31@ кратни и тогава ляляите.[/quote
Историята си е история,но тя може да се направи и вчера ;)

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 28 авг 2014 12:01

stefani написа:Колкото повече българи играят толкова по слаб е един отбор :lol:

ФАКТ.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 28 авг 2014 12:01

dreben23 написа:
Заклет Левскар написа:Ако може да попитам:
Защо феновете на един отбор толкова много мразят Лудогорец?

Защото ще постигне нещо по-добро от 1:17, даже минимум три точки ще вземат. :) Я пак, откога се парадира с някакъв неуспех в групите в този форум, че е било не знам си колко голям, ама огромен успех за България! :mrgreen:

Ето, че ще има и по-добри успехи, ще си посинеете от яд направо! :cry: :lol:

Имах предвид феновете на вашия отбор защо толкова мразите Лудогорец, ама явно си дребен и не ме разбра.
Гадно ви е, че харизмъта не е първия, нито пък втория в групите на ШЛ, ама ще свикнете.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

РосенВарна
Контакти:

Мнениеот РосенВарна » 28 авг 2014 12:02

gergin написа:И отворко резан ЦСКА когато е играл на финал на кеш тогава е играл само със шампиони,а не с тургут езал.Да отдавна,но това е история която вие няма да имате.станете 31@ кратни и тогава ляляите.

Кога ЦСКА е играл финал за КЕШ и с кого, на какъв спорт-табла или сантасе?

Моля те да ни обясниш на нас непросветените :)

Нека свободните съчинения, смученето на пръсти и чесането по главата да започне сега :)
Кучетата си лаят, орлите си летят.

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Re: Лудогорец в ШЛ :)

Мнениеот Цецо Чука » 28 авг 2014 12:02

Ахахах, тва го видях написано в друг сайт:

Защо Стяуа отпадна от Лудогорец - отговорът на Домусчиев към треньора Гълка:

"Запомни едно! Румънецът ми е много по-добър от румънците ти!"

:) :) :)
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Re: Лудогорец в ШЛ :)

Мнениеот JACKO » 28 авг 2014 12:07

boabbb написа:
Аврамов написа:Дори и долнопробния испански съдия и турските измекяри от ЦСКА не успяха да спрат големия Лудогорец.

Ако и българските политици и българския народ бяха като играчите на Лудогорец, цена нямаше да имаме.

Честито на всички българи и успех в групите.

Имаш предвид ... цигани :? :? :?

МАМАТИ--МА МА ЛИГАРССКА.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 28 авг 2014 12:10

love_hurtz написа:Тео моля те, не ми пиши теен глупостите си. Ходи си стискай пъпките и не ни обеснявай неща, които не разбираш. Как са създадени Левски и ЦСКА сигурно не е било изкуствено, природата ги е изсрала. Ходи си пиши домашните, боли ме фара за ултрасите ви и ваще смешни песни, за боНби ви и факлите ви. Вчера се видя семейства, мъже и жени на по 40-50 години присъстваха на стадиона. Нормалните хора от обществото дошли да се забавляват. Защо мислиш на стадиона на ЦСКА и Левски има 1-2к човека(ще намаляват още споко), никой нормален човек не му се слуша кур за това, селяни сте и умрете и т.н. Фенове се трупат с успехи и добра игра или когато отбора защитава някакъв идеал и застава зад нещо. Не случайно навремето се е получило много добре за ЦСКА или Левски. Феновете на единия отбор са защитавали комунистическия идеал, другите са били против него. Също така са имали и успехи от там са дошли другия тип хора. Каква са успехите на Левски и ЦСКА в момента , какви са идеалите които защитават ? Никакви успехи и омразата не е идеял, никой нормален човек не иска да мрази. Омразата е за бедните и нисши души. Всеки човек постигнал нещо в живота е видял, че омразата не постига нищо, а само те дърпа назад. Така, че не ми обеснявайте смешни истории, Левски и ЦСКА били вечни. Продължавайте така и след 15-20 години ще сте никой. Няма нищо вечно на този свят, запомни го това моето момче. По-добре ме послушай мене къде къде по-умен съм от твойте кумири в агитката ти.

Нямам нищо против крайни фенове, въпроса да са крайни в някакъв идеал. Проблема е като си прост и тъп като галош и си краен, тогава нямаш спирачката в главата, няма го образованието да те спре и да кажеш стига тази граница не трябва да се прекрачва. По този случай съм обеден, че ако не на ЦСКА, феновете на Левски от едно време се обръщат в гроба заради тяхната простотия в момента. Несъмнено все още има свестни хора в секторите на Левски и ЦСКА, но те намаляват все повече и повече, в момента в които изчезнат тотално, това ще ви е края вечните.

Предпочитам да съм част от 1 000 лумпени от Сектор Б,които дават сърцето и душата си за отбора и не са част от силните на деня,отколкото да съм част от нормалните и системата.Като говориш за години кажи къде бяха Лудогорец преди 15-20 години,или пък преди 8,когато Левски стана първия отбор играл в ШЛ и всички тия нормалните станаха левскари,естествено сега няма помен от тях.Идеал за мен е Левски,не факта,че някакъв олигарх е изсипал милиони в някакво бедно градче и от отбор играл от В групите за 4 години го направи участник в ШЛ и национална кауза,за която орките,викнат 1-2 пъти Българи юнаци,дошли на стадиона с националния трибагреник и се чувстват горди,че чак и трибуна Моци ще кръщава нарциса.Ако ча теб и нормално да подкрепяш Лудогорец,за мен не е и го приемете това най-накрая,не е нормално нарциса да вика Цяла България е зад мене,само бедни душици викат против мене.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 28 авг 2014 12:11

Teo написа:
Soul_VB написа:
Teo написа:
Soul_VB написа:Абе тео - вие подкрепяте чуждите, а ние правим така, че чуждите да подкрепят нас. Кой е гнусаря не разбрах?

Гнусотата е да видиш български трибагреник редом до полумесец.. :idea:

Гнусно е да, ако живееш в 16ти век, селянин спрял!

Всички са хора, само хейтърите и комплексарите сте лайна!

Няма как да са хора... тия същите изроди са убивали, изнасилвали, гаврели са се с прародителите ни в продължение на 500 години... вие повече място в СОФИЯ НЯМАТЕ!
Правете си стадиона и си играйте там!!!!!!!

Я се стегни малко бе, юнак! Кой си ти да казваш кой къде ще ходи и кой къде има място? То само заради твоя плач тука на човек още по-хубаво да му стане от заслужената победа на "Лудогорец".

Върни се в “Лудогорец”