subzero написа:Аз винаги съм бил ЗА такива изживявания. За мен ходенето на Лазур е положителна емоция заради приятелите,отбора и настроението,независимо от развоя на мача. Този мач,както и тези с ЦСКА имат малко по-различен заряд за нас. Вече.Загубата лично за мен ще бъде жесток удар. А победата ще е равна на титла,почти. Преди година вероятно щях да отида на стадиона настроен за положителни емоции. Вероятно щяхме да пием бира с феновете на Лудогорец. Сега се готвим за война. И нямаме нужното отношение за бира.
Само да попитам...Ако съдията на шампионския ви мач с ЦСКА беше свирил дузпа като на Марселиньо срещу нас и мача беше 1:1,дали щяхте да мълчите ??? Защото извинявай,но не можеш да ме убедиш,че ги надиграхте.
Каква война ???

За да воюваш трябва да имаш враг, който да иска да воюва с теб. Аз не виждам измежду нас някой да иска да воюва с вас! Не тръгвайте по пътя на някои фенове на ЦСКА, които дойдоха в Разград за война, след като никой не искаше да воюва с тях. Но те си намериха, че и бой ядоха, че и реваха после и кродилски сълзи рониха.
Правете каквото искате! Аз този мач няма да го вземам навътре, защото всичко е възможно.
На въпроса ти - сигурно няма да повярваш, но щяхме да приемем такава дузпа. Коментари щеше да има, можеше и клубът да протестира, но феновете тук винаги сме били достатъчно критични към отбора. Ако си чел коментарите след мачовете с Динамо Загреб щеше да го знаеш.
Лудогорец надигра ЦСКА тотално през първото полувреме. През второто беше различно. Нещата не са прости в оня мач, но да не се връщаме на него!