От всички колективни спортове футбола е най - нелогичния при него в много случаи печели по- слабия отбор поради спецификата на неговите правила.Това лесно може да се провери като проследите коеф. в баскетбола ,волейбола и хокея.Така ,че само лаици/ каквито сте повечето / могат да се позовават на уж по- добрата игра на Лудогорец.Искрено съм учуден от масовото присъствие на подуенци в тази тема, особено на фона на изявлението на новия им идол Рамос: "Не ме интересува кой ще е шампион, щом няма да е Левски".
Взимайте ,пример от чужденците господа!Не си слагайте сещате се какво, където си ги мерят други!
Домусчиев: Ако играем нашата игра, ЦСКА просто няма шанс
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Домусчиев: Ако играем нашата игра, ЦСКА просто няма шанс
POPCORN написа:ShooterMan написа:Егати наглостта!!!Не стига,че Лудогорец ви ПОПИЛЯ на Армията,не стига,че точно съдиите ви спасиха задниците там като им отмениха чист редовен гол,не им дадаха 1000% дузпа,спряха им 2 100% голови атаки с "цесекарски" засади....ами и плямпате!!!Смачкаха ви на терена и доказаха,че са 100 пъти по-добрия отбор,цяла пролет биете слабаци и средняци,а срещу Черноморец и Левски,единствените съперници от топ 5 ядахте пердах.Я малко се усетете,че НЕ СТЕ ДОСТОЙНИ за титлата изобщо.Успех на Лудогорец
абе незнам ама вас ви праснахме с 4 на 1 нали?по време на мача се видя кой е посредствен и кой не.незнам тия отборите от средата като Левски и Черно Море и тн откъде вадят такова самочувстиве,че тръгнали да ми коментират играта на ЦСКА.Я се вижте къде се намирате и после говорете кой слаб и кой добър.При полужение,че си на 5 и 8 място е повече от смешно да коментираш играта на първият в момента!ЦСКА били смешни, а какви са тогава Левски и Черно Море щом ЦСКА са смешни?Не ,че се засягам от мненията ви и това,че плуете по ЦСКА , защото ми е точно през оная работа какво мислите вие, но сами се излагате!Били сме нагли, защото съдията веднъж ощетил Лудогорец...е нас от 3 кръга ни ощетяват и кво?Пак ли съм нагал?Един мач ги ощетили Лудогорец ..горките те, да ги съжали човек!Цял сезон режат ли ги режат!Още повече един шампионат не е от 15 кръга.Това,че не сме били Левски, миньор и тн няма никакво значение.Първият полусезон бяхме най-добрият отбор и имахме най-добрите играчи!Тогава бихме всички от преките конкуренти като направихме само един равен с Лудогорец!ДА съдията сбърка, но пък техният равен е балгодарение на нас, а не на съдията.Точно заради наши грешки те направиха равен.А ако почнем за съдии няма да ни стигне времето..Я си припомнете само първият кръг Лудогорец - Локо Пд за какво става на въпрос..Тогава от Лудогорец не се оплакваха нали?
Хайде да изгледаш първите 5 (ПЕТ) кръга на цска есенния полусезон, да си припомниш как в 5 (ПЕТ) поредни мача на Коце Стоянов съдиите му разрешават да играе с ръце в наказателното поле и после пак да кажеш как цска ги режели съдиите всеки мач! Да не говорим за мачовете с Левски и Лудогорец! Допинга също може да се спомене! И при всички тези факти - да ми говориш как сте рязани от съдии и БФС е супер нагло и смешно!
mad forest написа:RAYAN написа:Домусчиев е прав. ЦСКА към момента са най смешният отбор от първата десятка. Бих казал още - най слабият. Сега хич и да не ми излизат с намеците, че били първи. Първи са защото, всичко на всичко имат едва 2-3 честни мача, другото бяха чутовни уговорки, чрез които не само букмейкърите, но и хората от легналите им отбори останаха доволни. Ако мачът в Разград се играе, Лодогорец ще ги разчекне.
Последния кръг ще има унижение в Разград! Нещо от порядъка на 5 -1 или 6 - 1, като ЦСКА ще поведе в 15-тата минута при първата и последната си атака в мача!
Е бреееееееее! Спомням си едно отборче, дето преди Видовден ни размазваше със същия резултат. И точно вие да говорите за уговорки, когато един отбор от А група ви излиза с юношите, че да не ви вземе още точки. Само заради тоя факт трябва да не споменават думите "уговорен мач"
П.С. Хубави кючеци въртяха ваш'те фенове на Лазур снощи. Тва част от хореографията ли е, или просто си ви идва отвътре?
Другата събота , ЦСКА ще бъде подкрепян от такова количество фенове , от каквото никога не е бил подкрепян в цялата си история. От феновете на ЦСКА и Левски , иначе за Левски няма да има евротурнири!
bezpanika написа:Другата събота , ЦСКА ще бъде подкрепян от такова количество фенове , от каквото никога не е бил подкрепян в цялата си история. От феновете на ЦСКА и Левски , иначе за Левски няма да има евротурнири!
Не говори от името на другите ! Не можеш ли да си представиш, че има хора, които предпочитат да не играе/излага/ любимият им отбор в ЛЕ пред алтернативата червените - шампиони ?
- Jorkorazporko
Red Warrior написа:Президентът на Лудогорец Кирил Домусчиев изрази задоволството си от спечелването на Купата на България, а освен това изрази увереност, че тимът ще може да спечели и титлата, ако играе своята игра срещу ЦСКА.
„Очаквах (да победим), защото след мача с Черноморец бях започнал да виждам, че излизаме от проблемите, контузиите и играта започва да ни се връща“, сподели Домусчиев.
На въпрос, дали е бил притеснен за развоя на мача, босът коментира: „Не, особено след като ни вкараха гола играта ни беше доста по-спокойна. Виждаше се нашата класа, бях убеден, че ще вкараме гол, а след това ще стигнем до победа.“
„Надявам се (да спечелим титлата б.р.), ако играем нашата игра ЦСКА просто няма да има шанс.“
"Гонг"
Нещо много сигурен го раздава Домусчиев. ЦСКА е най-голямата марка в българският футбол! Според мен тази самоувереност ще му изиграе лоша шега.
Ми нормално е да е самоуверен след като знае точните резултати на мачовете, и знае, че неговият отбор ще направи дубъл! Още ли не сте осъзнали, че всичко е един голям цирк и ние шансове да станем шампиони нямаме?
А ако Левски не играе в евротурнирите , нова селекция почти сигурно няма да има , защото се видя , че в тройката може да се влезе и с Грънчов , Костов , Карачанаков , Дюлгеров. ФУТБОЛИСТИ трябват за ЕКТ. В нашето първенство не са толкова нужни.
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Айдеееее ЦСКА победааааааааааа Черноморец е с вас ! Айдеееееееееееееееее
аби написа:bezpanika написа:Другата събота , ЦСКА ще бъде подкрепян от такова количество фенове , от каквото никога не е бил подкрепян в цялата си история. От феновете на ЦСКА и Левски , иначе за Левски няма да има евротурнири!
Не говори от името на другите ! Не можеш ли да си представиш, че има хора, които предпочитат да не играе/излага/ любимият им отбор в ЛЕ пред алтернативата червените - шампиони ?
Вие сте неспасяем случай! В ЕКТ се вижда кой колко струва.
Ivo-Chernomoretz написа:Айдеееее ЦСКА победааааааааааа Черноморец е с вас ! Айдеееееееееееееееее
Айде не се срамувайте , добавете "Левски е с вас!"