Лудогорец - Динамо Букурещ 4:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- Tribune East 1912
- Контакти:
Re: Лудогорец - Динамо Букурещ
Гонг да сложат още 3-4 банера за мача, че тези са малко. Направо не е истина Домусчиев колко пари дава на медиите да се обръща внимание на "каузата". И кой нормален човек ще избере да гледа някаква контрола вместо световното. 

- 1Neutralen
- Контакти:
Tribune East 1912 написа:Гонг да сложат още 3-4 банера за мача, че тези са малко. Направо не е истина Домусчиев колко пари дава на медиите да се обръща внимание на "каузата". И кой нормален човек ще избере да гледа някаква контрола вместо световното.
Аз бих гледал Лудогорец всместо световното...Доста хора гледат А група само заради Лудогорец, все пак хората искат да гледат футбол а не скандали.
- 1Neutralen
- Контакти:
Май този път ще си гледаме Лудогорец по ТВ с хубава картина.
1Neutralen написа:Tribune East 1912 написа:Гонг да сложат още 3-4 банера за мача, че тези са малко. Направо не е истина Домусчиев колко пари дава на медиите да се обръща внимание на "каузата". И кой нормален човек ще избере да гледа някаква контрола вместо световното.
Аз бих гледал Лудогорец всместо световното...Доста хора гледат А група само заради Лудогорец, все пак хората искат да гледат футбол а не скандали.
Колко са тия доста?

-
- Контакти:
memnto написа:1Neutralen написа:Tribune East 1912 написа:Гонг да сложат още 3-4 банера за мача, че тези са малко. Направо не е истина Домусчиев колко пари дава на медиите да се обръща внимание на "каузата". И кой нормален човек ще избере да гледа някаква контрола вместо световното.
Колко са тия доста?1500 човека?

По 10 акции на човек... както и да го гледаш си ви стигнаха по бройка
s.i.s написа:След като организаторите на лагера на ПФК Лудогорец в Англия не успяха да изпълнят ангажиментите си по договор и да осигурят телевизионен сигнал от първите три контроли на Острова, ръководството на шампионите взе инициативата, и се споразумя с местна телевизионна компания, за да осигури възможността на привържениците си да наблюдават двубоите с Динамо, Букурещ и АЕЛ, Кипър на живо. Мачът с Динамо е днес от 21.30 ч. българско време и ще бъде излъчван по „Диема“. Приятелската среща с АЕЛ е утре /09.08/ от 17.30 ч. българско време.
дали пак няма да ни излъжат
Представям си как някой от вашите шефове отива при местната телевизионна компания и им плаща да излъчват мачовете

п.п.Много ме кефи как ръководството никога не е в издънка,а само спасява положението.
- Долно уйно
- Контакти:
Tribune East 1912 написа: И кой нормален човек ще избере да гледа някаква контрола вместо световното.
Кой мач от световното ще бъде от 21:30ч.?
BRF написа:Представям си как някой от вашите шефове отива при местната телевизионна компания и им плаща да излъчват мачовете![]()
!Вместо да е обратната!Как ли се чудят ингилизите!
п.п.Много ме кефи как ръководството никога не е в издънка,а само спасява положението.
Наема на един ПТС да ти заснеме дадено събитие струва около 5000 евро за мач, тази сума едва ли им е проблем
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan
Долно уйно написа:Tribune East 1912 написа: И кой нормален човек ще избере да гледа някаква контрола вместо световното.
Кой мач от световното ще бъде от 21:30ч.?BRF написа:Представям си как някой от вашите шефове отива при местната телевизионна компания и им плаща да излъчват мачовете![]()
Наема на един ПТС да ти заснеме дадено събитие струва около 5000 евро за мач, тази сума едва ли им е проблем
Реално погледнато в 23.15 когато ще свършва тази контрола,ще е почнал полуфинала!Както и да е и аз бих гледал ЦСКА за сметка на СП!
За другото-мисълта ми беше,че телевизиите плащат за да предават мачове,а в случая отбора ще плаща за да му предават мача

BRF написа:Долно уйно написа:Tribune East 1912 написа: И кой нормален човек ще избере да гледа някаква контрола вместо световното.
Кой мач от световното ще бъде от 21:30ч.?BRF написа:Представям си как някой от вашите шефове отива при местната телевизионна компания и им плаща да излъчват мачовете![]()
Реално погледнато в 23.15 когато ще свършва тази контрола,ще е почнал полуфинала!Както и да е и аз бих гледал ЦСКА за сметка на СП!
За другото-мисълта ми беше,че телевизиите плащат за да предават мачове,а в случая отбора ще плаща за да му предават мача!Все пак тази пропаганда накрая може и да доведе до създаване на "фенове".
Разбирам те, то никой не би гледал ЦСКА вместо световното

На мен Лудогорец са ми интересни, най-малкото защото очаквам да ги гледам в Европа и след зимата.
Други Български представители не очаквам да стигнат (да не говорим за минаване) до групите.
От Лудогорец очаквам пак пробив, дали до групите на ШЛ или до 1/8 или 1/4 финал на ЛЕ ще видим след няколко месеца.
Само, че миналата година ги спря слабата защита, а сега пак не виждам да са направили трансфери в тази посока.
- Долно уйно
- Контакти:
BRF написа:Реално погледнато в 23.15 когато ще свършва тази контрола,ще е почнал полуфинала!.
15 минути от края на контролата може да не се гледат, така че основната теза мисля, че е ясна
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan