Жал ми е за завистниците само

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
ultralevski написа:Levskar_forever написа:W84me написа:Бягай бе, ти нормален ли си?
Аз съм човека, който най-много се е дразнил с Лудогорци, но в Европа се радвам на нашите БГ отбори!
Щот си балък. Стига с този псевдопатриотизъм. Жалко, че ще мине групата това отборче. Но помнете, че Домуса не е вечен.
superspiro написа:ultralevski написа:Levskar_forever написа:W84me написа:Бягай бе, ти нормален ли си?
Аз съм човека, който най-много се е дразнил с Лудогорци, но в Европа се радвам на нашите БГ отбори!
Щот си балък. Стига с този псевдопатриотизъм. Жалко, че ще мине групата това отборче. Но помнете, че Домуса не е вечен.
Това отборче бие ПСВ в Холандия, а вие бяхте на ваканция в Азия.Жалко, че си минал през вратата на родилното . Но помнете, че тъпотията е вечна.
ultralevski написа:superspiro написа:ultralevski написа:Levskar_forever написа:W84me написа:Бягай бе, ти нормален ли си?
Това отборче бие ПСВ в Холандия, а вие бяхте на ваканция в Азия.Жалко, че си минал през вратата на родилното . Но помнете, че тъпотията е вечна.
А след 10 години къде ще са?
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
ultralevski написа:superspiro написа:ultralevski написа:Levskar_forever написа:W84me написа:Бягай бе, ти нормален ли си?
А след 10 години къде ще са?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта