Любомир Гулдан (Фен тема)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Любомир Гулдан (Фен тема)

Мнениеот tsonpen » 05 авг 2012 14:02

Направи блестящо спасяване срещу Евертън. Много ми харесва, че си владее нервите и получава изключително малко картони, особено пък за защитник. През изминалия сезон беше много далеч от бройката за наказание, за разлика от партньора му, който си ги изгърмя подобаващо ;) Страхотна комбина са с Барт и са с основен принос за това, че Лудогорец получи най-малко голове през сезона.
Невероятен професионалист!
[center]Изображение[/center]

hijack1
Контакти:

Мнениеот hijack1 » 05 авг 2012 15:50

Viv.Brooke написа:Бъркаш, не беше Словакия, а Унгария :)

Точно в Братислава, Словакия бяха. Не че е от толкова голямо значение това :lol:

Потребителски аватар
kambata
Контакти:

Мнениеот kambata » 05 авг 2012 18:36

Точната дума за този футболист е НАУЧЕН. Знае как да застане, как да се придвижва правилно по терена. Изобщо изключително грамотен тактически. Но то в Словакия не само защитниците им, а и като цяло отборите са много по-грамотни в дефанзивен план.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 05 авг 2012 19:37

Любимия ми играч в отбора! Класен играч и добър професионалист. Изнася отлично топката с къси пасове към Дяков и Генчев, или дълги много опасни пасове през центъра, чудесно заставане , печели почти всяко единоборство, трябва да подобри малко играта с глава, но дори и с този малък недостатък, според мен е най-добрия защитник в България.
Актуален национал на Словакия - дебютира срещу Холандия (0:2), това говори колко добре се справя в Лудогорец. Искам да го гледам поне още 2-3 години с екипа на Лудогорец !!!
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Обичам Левски
Контакти:

Мнениеот Обичам Левски » 05 авг 2012 20:47

Според мен Гулдан ще бъде налаган със Моци.Знам ,че тази тема не е мястото,но искам да попитам отказахте ли се от привличането на нов нападател ?

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 05 авг 2012 20:51

Обичам Левски написа:Според мен Гулдан ще бъде налаган със Моци.Знам ,че тази тема не е мястото,но искам да попитам отказахте ли се от привличането на нов нападател ?

[offtopic]Със сигурност не са се отказали, но щом до сега не са взели когото искат, значи най-вероятно ще почака до зимата. И все пак трансферният прозорец е отворен, може и да има изненади. Аз лично се съмнявам, пък и не се надявам кой знае колко. По-добре да наблюдват нови играчи няколко месеца и зимата да вземем някой, които наистина ще ни върши работа. И без това не виждам да ни трябват други трансфери.[/offtopic]
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

haha

Мнениеот haha » 15 авг 2012 23:04

Гулдан с гол за Словакия срещу Дания.
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 16 авг 2012 00:31

haha написа:Гулдан с гол за Словакия срещу Дания.

Мерси много за тази информация. Като ги знам нашите медии, може дори и да не споменат. Аз сигурно също нямаше да разбера. Това момче израства изключително много. С добрите си игри в "Лудогорец" си спечели първата повиквателна за национала, а вече дава заявка и за титулярно място и там. Браво!

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 16 авг 2012 10:14

Гола на Гулдан, третия. Голяма радост :)

https://www.youtube.com/watch?v=n_27KLvK-SU

Влязъл е в 75 минута на мястото на Хамшик, в 83-тата бележи ;)
2 мача ,1 гол за Словакия вече.
В момента имаме 5 национала, а през месец май имахме 6, след като и Кашчелан записа минути за Черна гора срещу Белгия.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 16 авг 2012 10:25

snakebite написа:Гола на Гулдан, третия. Голяма радост :)

https://www.youtube.com/watch?v=n_27KLvK-SU

Влязъл е в 75 минута на мястото на Хамшик, в 83-тата бележи ;)
2 мача ,1 гол за Словакия вече.
В момента имаме 5 национала, а през месец май имахме 6, след като и Кашчелан записа минути за Черна гора срещу Белгия.

Точно това щях да поствам и аз. Забележете, че за Словакия Гулдан май играе като вътрешен полузащитник. Играе с номер 8 и отбелязва гола при контраатака.

Върни се в “Лудогорец”