Лудогорец - Астра (Плоещ), 26.06.12; 1:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Лудогорец - Астра (Плоещ), 26.06.12; 1:0
Въпреки по ниската класа на Астра, все пак идват от първенство доста по-силно от Българското..Полезна контрола, но както казаха и колегите, някак си апатични , без живец ми се сториха нашите. Бургцорг бе много слаб, не знам кой мач сте гледали - да пъха се, бори се, но никакво КПД, единоборствата му ги печелиха яките румънци! Мисля че халфовете са ясни - Генчев и Дяков, другият вариант засега..хм. Другите долу-горе добре като за първи мач. Хареса ми левия фланг с португалците - Витиня и Кайсара, борбени и технични. Видя се играчите които придават физиономията на отбора - Марселиньо, Иван, Дяков, Гулдан...Бадема, без тях сме просто друг отбор, и не впечатляваме с нищо. Да видим по-нататък, пак ще играем със слабаци, новак във Втора Бундеслига на Австрия !?
За Бургзорг мога да кажа, че добре играе, но просто не е свикнал още на нашия начин. На няколко пъти подава топката и се пласира бързо напред, но съотборникът му въобще не му подава. Точно това ме навежда на мисълта, че още не са си свикнали на навиците. Въпроса е да са всички едно цяло на терена и да се усещат даже преди да са се видяли,
всеки да знае в даден момент около него играчите къде се намират, е тогава става вече съвсем друго. Дано се получи.

Краят на мача беше силен. В последните 3-4 минути с човек по-малко и без Бадема имаше две опасни стрелби в очертанията на вратата на румънците. Едната топка я спаси вратарят, а другата беше избита. Знаем, че във всеки мач на отбора му трябва време да се напасне, което беше нужно и след влизане на основната група титуляри. Димо Бакалов може и да не беше на ниво (изключвам асистенцията му), но сравнено със състоянието му през зимната подготовка сега е много напред. Пък и вероятно ще е пак основно резерва. Ако беше официален мач, трябва да ни притеснява, но като контрола не виждам нищо притеснително. В последните две контроли ще се види повече, когато излезе титулярния състав и то срещу по-силни съперници.
[center]
[/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
tsonpen написа:Краят на мача беше силен. В последните 3-4 минути с човек по-малко и без Бадема имаше две опасни стрелби в очертанията на вратата на румънците. Едната топка я спаси вратарят, а другата беше избита. Знаем, че във всеки мач на отбора му трябва време да се напасне, което беше нужно и след влизане на основната група титуляри. Димо Бакалов може и да не беше на ниво (изключвам асистенцията му), но сравнено със състоянието му през зимната подготовка сега е много напред. Пък и вероятно ще е пак основно резерва. Ако беше официален мач, трябва да ни притеснява, но като контрола не виждам нищо притеснително. В последните две контроли ще се види повече, когато излезе титулярния състав и то срещу по-силни съперници.
Само да те поправя, че на мястото на изгонения Барт влезе Димитров и не сме оставали с човек по-малко. Иначе това е само контрола да. Тука някой взимат "Астра" на подбив, но "transfermarkt" например оценява отборът им като по-скъп и от нашия, така че никак не са случайни. Ще ги видим какво ще направят другите контроли

Последна промяна от D.Georgiev на 27 юни 2012 10:51, променено общо 1 път.

D.Georgiev написа:
Само да те поправя, че на мястото на изгонения Барт влезе Димов и не сме оставали с човек по-малко. Иначе това е само контрола да. Тука някой взимат "Астра" на подбив, но "transfermarkt" например оценява отборът им като по-скъп и от нашия, така че никак не са случайни. Ще ги видим какво ще направят другите контроли
Димитров (не Димов) влезе след изгонването на Барт, но след известни преговори на терена съдията му посочи да излезе и продължихме с човек по-малко. След това Димитров наистина влезе, но излезе Генчев. Дори по едно време броих играчите за да съм сигурен, наистина играхме с човек по-малко.
Вероятно след онзи мач с украинците, където вместо да искат смени играчите им си вадеха червен картон, вече договорките са да не влиза нов играч на мястото на изгонените.
[center]
[/center]

- D.Georgiev
- Контакти:
Да, поправих се. Сега чакаме контролата на "Астра" с "Динамо" да видим на какво ниво са хърватите.

-
- Контакти:
D.Georgiev написа:Да, поправих се. Сега чакаме контролата на "Астра" с "Динамо" да видим на какво ниво са хърватите.
Има ли такава?
- D.Georgiev
- Контакти:
Да, играят на 3-ти контрола. Иначе "Динамо" също са на подготовка в Инсбрук, така че може да съвпадне още някой съперник. Знам, че имат контрола и с "Динамо" Киев. Няма да е лошо, ако и нашите са успели да уредят проверка с украйнците.

мм аз съм много доволен от играта на нашите
верно че ги оценяват колкото лудогорец
но това може само да ни радва
смисъл че играхме 6о минути с 2-рия отбор и пак ги бихме.. и това е след като 2 седмици момчетата са били подложени на супер тежка физическа подготовка и сичко ги боли.. така че.. похвално! а ако бяхме играли с титулярите цял мач и то сериозно... 1оо% щеше да има баскетболен резултат.. та те минаха 4-5 пъти центъра горкичките
от всички най ми хареса играта на кейсара.. много голям! иначе мичел нещо безидеен ми с естори, а след 6о-тата като влязаха титулярите.. какво да кажем.. иван е понаправил още физика.. направо ги мачка.. ;х марселинйо почна да показва оня си образ от миналата година.. с яката техника.. кешада също много ми хареса как се изтрелва.. направо не могат да го фанат.. чупи им кръстовете яко! шоко разбирасе също направи силен мач..

- D.Georgiev
- Контакти:
kev1n написа:мм аз съм много доволен от играта на нашитеверно че ги оценяват колкото лудогорец
но това може само да ни радва
смисъл че играхме 6о минути с 2-рия отбор и пак ги бихме.. и това е след като 2 седмици момчетата са били подложени на супер тежка физическа подготовка и сичко ги боли.. така че.. похвално! а ако бяхме играли с титулярите цял мач и то сериозно... 1оо% щеше да има баскетболен резултат.. та те минаха 4-5 пъти центъра горкичките
от всички най ми хареса играта на кейсара.. много голям! иначе мичел нещо безидеен ми с естори, а след 6о-тата като влязаха титулярите.. какво да кажем.. иван е понаправил още физика.. направо ги мачка.. ;х марселинйо почна да показва оня си образ от миналата година.. с яката техника.. кешада също много ми хареса как се изтрелва.. направо не могат да го фанат.. чупи им кръстовете яко! шоко разбирасе също направи силен мач..
Явно с теб сме най-големите фенове на Кейсара за сега