Лондон 2012: Ден 12
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лондон 2012: Ден 12
Ей така играха и срещу нас аржентинците!Не гледат да завършат директно точката ами по пръстите на блокадата, но този път няма да им мине номера!
-
THE G.A.M.E
RedeviL написа:Ей така играха и срещу нас аржентинците!Не гледат да завършат директно точката ами по пръстите на блокадата, но този път няма да им мине номера!
Не им мина ...
Иначе и ние ще ги бием когато си поискаме, ако играем на 100 % ...
Botevist_1912 написа:Китай бяха много зле преди години, но благодарение на комунизма се развиха с феноменални и невероятни темпове. Докато САЩ и Русия винаги са имали традиции в спорта. Затова Китай прави нещо уникално и има вероятност да спечелят втора поредна Олимпиада. Плюс това САЩ са една измислена нация. Няма нация американец - там са англичани, холандци, немци, французи и т.н. Т.е. САЩ е една изкуствена държава, ограбила мозъците на целият свят и продължават да крадат брутално.
Аз нали ви казах, че най-вероятно комунистите ще спечелят Олимпиадата и че от тук нататък комунистите ще мачкат всички много яко на олимпиади, защото Китай се развива във всички спортове. И много добре направиха, че си развиха плуването, защото така удариха двойно САЩ. Един път ги удариха като медали и втори път като им взеха директно медали от традиционно силното плуване на САЩ. Аз нали ви казах, че Китай много трудно ще бъде победен, защото знам, че комунизма води до огромен прогрес и те го доказват.
Не, не води до прогрес. Води до бедност, икономическа и технологична изостаналост, липса на човешки и граждански права, престъпления срещу човечеството, това е комунизмът. Няма държава, в която този икономически и социален строй да се е развил добре за народа. Няма как нещо, основано на репресии и ограничаване на човешката свобода да бъде добро. Това са несъвместими неща. Само човек, който не уважава себе си и собствения си живот, може да иска да живее в такъв строй. Колкото до Китай - тръгнаха напред, откакто се отвориха към света, т.е. промениха икономическата си политика. Ако не бяха се отворили към Запада и най - вече САЩ, щяха да умират от глад като в Северна Корея или както преди да се отворят. Просто са страшно многолюдни и по азиатски дисциплинирани, което в комбинация с ниските очаквания на населението за качество на живот, ги правят привлекателен бизнес партньор. Естествено, че е по - добре да поръчаш официална екипировка за олимпийците на ниски цени в Китай, отколкото да ги произведе някоя американска фирма. Иначе няма спор, че американци няма, те не са национална държава.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- milen.hristov
- Контакти:
Botevist_1912 написа:Китай бяха много зле преди години, но благодарение на комунизма се развиха с феноменални и невероятни темпове. Докато САЩ и Русия винаги са имали традиции в спорта. Затова Китай прави нещо уникално и има вероятност да спечелят втора поредна Олимпиада. Плюс това САЩ са една измислена нация. Няма нация американец - там са англичани, холандци, немци, французи и т.н. Т.е. САЩ е една изкуствена държава, ограбила мозъците на целият свят и продължават да крадат брутално.
Аз нали ви казах, че най-вероятно комунистите ще спечелят Олимпиадата и че от тук нататък комунистите ще мачкат всички много яко на олимпиади, защото Китай се развива във всички спортове. И много добре направиха, че си развиха плуването, защото така удариха двойно САЩ. Един път ги удариха като медали и втори път като им взеха директно медали от традиционно силното плуване на САЩ. Аз нали ви казах, че Китай много трудно ще бъде победен, защото знам, че комунизма води до огромен прогрес и те го доказват.
Ако това е цената за големи спортни успехи, то аз не съм съгласен да я платим. 45 години стигат
Ухаааа 2-0 за Италия... Замирисва на изненада
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Neron
- Контакти:
Бре значи ние сме доста силни щом бихме италианците а те бият САЩ.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
-
THE G.A.M.E
Ще останем ли без единият суперфаворит още на четвъртфиналите ? ...
Гледайки играта на "Янките" искрено съжалявам, че не сме в момента на мястото на Италия ...
Гледайки играта на "Янките" искрено съжалявам, че не сме в момента на мястото на Италия ...
THE G.A.M.E написа:Ще останем ли без единият суперфаворит още на четвъртфиналите ? ...![]()
По начина по който са паирани янките всеки може да си ги пожелае, въпросът е че някой трябва да загрее олиото и да ги "опържи". Италианците успяват за сега... Май май ще са ни благодарни, че ги оставихме четвърти
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Federer91
- Контакти:
Не мога да повярвам,че Италия, която смачкахме може да стигне до 1/2 и то като бие отбора на САЩ, които играха толкова силно в групите.
Единият полуфинал : Бразилия - Италия // може пак да играем с италиянците,ако бием германците