Лондон 2012: Ден 11
Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Лондон 2012: Ден 11
Много гадно падане. Адски е трудно да избягаш разстоянието до първо препятсвие на 7 крачки. Висок е, но атакува препятсвието една идея по-отдалече.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."
ros написа:Е щом и Лю Ксян се спъна и падна още на пъвото препятствие значи Ваня не се е изложила много![]()
![]()
Дали случайно треньорът му не е с прякор Корема
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:ros написа:Е щом и Лю Ксян се спъна и падна още на пъвото препятствие значи Ваня не се е изложила много![]()
![]()
Дали случайно треньорът му не е с прякор Корема
Ще е някой китайски "КОРЕМ"
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- shotgun blues
- Контакти:
Много ми хареса коментарът на Иво Йовчев за туристите в атлетиката ,защо не ги дадат тези пари за подготовка на Ивет или на талантливото момиче в плуването,ами на тези туристи дето "не си го слагали" ,оня дето скочи 2.13 почти женски резултат,оная дето три - ТРИ пъти не може да хвърли чукът като хората ,на ВАНЯ пък организаторите и пречели...как пък не попречиха на другите ...
Аре ще се видим за мачът на ГУРИ
Аре ще се видим за мачът на ГУРИ
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- rebelheartous
- Контакти:
Levskar_90 написа:Доктор Хаус написа:Едва две български участия за деня,но едното ще е с медал,обещавам!
Щом си обещал, те и едни други обещаваха на 100% но сега се криятДано не се криеш и ти утре
Ти май е време да се криеш, след като обеща да не вземем нито един медал, no?
- za nas e toj religiq
- Контакти:
veni__85 написа:Roger_Federer написа:С Германия 1/4 финалът ни е утре ( сряда ) от 23.30 бълг. време.
Програма на 1/4-финалите на волейболния турнир при мъжете на Олимпиадата:
Сряда (8 август)
16:00 часа: Аржентина – Бразилия
18:00 часа: САЩ – Италия
21:30 часа: Полша – Русия
23:30 часа: БЪЛГАРИЯ – Германия
Програма на полуфиналите на волейболния турнир при мъжете на Олимпиадата:
Петък (10 август)
17:00 часа: БЪЛГАРИЯ/Германия – Полша/Русия
21:30 часа: САЩ/Италия – Аржентина/Бразилия
Добре , че ще избегнем САЩ и Бразилия според мен един от двата отбора ще вземе златото. Срещу Германия доста добре се познаваме мисля , че имаме шанс да ги победим , а ако стигнем полуфинал дори да не вземем медал мисля ,че ще е едно много добро представяне.
Не знам какви са тия прогнози дето ги раздавате
Елис започва в клалификациите от 15:09 срещу румънец , при успех ще играе срещу грузинец , който почва директно от 1/8 финал.
Да почва Елис, че ми писна тая Олимпиада и вече спрях да гледам всичко друго освен нашето участие. Леката атлетика не ми е интересна, а само нея дават.
- Roger_Federer
- Контакти:
vasko1 написа:Да почва Елис, че ми писна тая Олимпиада и вече спрях да гледам всичко друго освен нашето участие. Леката атлетика не ми е интересна, а само нея дават.
И аз съм така. Днес обаче нашият борец ще вземе медал, може го!