Лондон 2012: Ден 5

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Re: Лондон 2012: Ден 5

Мнениеот veni__85 » 01 авг 2012 17:55

vasko1 написа:добре, биго китаеца, но докъде ще стигне....

До където решат съдиите....Просто останах отвратен , добре , че накрая не го поразяха тотално. И защо не се дават точките по-време на мача......

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 01 авг 2012 17:59

Брадли Уигинс най-сетне спечели титлата си и вече Великобритания има два златни медала
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
RobiVanPersie
Контакти:

Мнениеот RobiVanPersie » 01 авг 2012 18:13

кой е следващия българин?

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 01 авг 2012 18:14

Първо поздравления за Мария Гроздева! Само малшансът и не добрата подготовка я лишаха от почти сигурен медал, тя си го каза, че медала и беше напълно по силите. Хубавотое, че няма да се отказва и да се надяваме, че ще я видим отново на олимпиада след 4 години. Браво и на боксьорите ни. Вижда се, че има подем в този спорт, в който имахме големи успехи преди и защо не да не грабнем и 3 медала на тези игри ;)
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 01 авг 2012 18:24

При всички сътресения във федерацията по стрелба и липсата на нормална подготовка БРАВО НА МАРИЯ И АНТОАНЕТА. Наистина малшанс... Жалко и за двете ни стрелкини, но все пак... спортът ни предлага и неприятни емоции.
Прави ли ви впечатление, че очевидно ръководството на спорта в България е тотално сбъркано.
1. футбол - няма какво да говорим, месец юли по средата и вече сме 100% аут от ЕКТ, а националите се борят да останат в стотицата
2. волейбол - тотална каша и унищожение на този най-обичан спорт
3. стрелба - дори на заминаване за Лондон Мария посочи лицата във федерацията, които мътят водите. В началото на годината тя дори каза: "Ако не отстранят шефа, аз няма да се състезавам в Лондон". Сега онзи мошенник е подсъдим с две потвърдени присъди
4. Щанги - без думи... вече и децата разбаха що за хора управляват и този спорт и избягаха за... АЗЕРБЕЙДЖАН, а и печелят медали за тази страна
5. Бадминтон - вчера Петя неделчева каза, че ако няма промени тя ще си търси друга държава - тази не и помага с нищо
и още, и още

ЖАЛКА ИСТОРИЯ

трябва да се радваме на всяко влизане в осмицата, това ни е дереджето. Причината - УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 01 авг 2012 18:31

Ти радваш ли се на осмицата?

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 01 авг 2012 18:40

Да го кажем така - всички искаме да имаме медали, успехи, постижения, но гледайки реално на нещата просто няма на какво отгоре да очакваме такива неща. Радвам се на всеки резултат, изстрадан от спортистите ни и извоюван с пределна мотивация и себераздаване. Като виждам, че общо взето в почти всички спортове имаме по около 30- състезатели и само от тях се определа така наречения национален отбор няма какво повече да искаме от тях. Колкото-толкова. Аз ако можех по-добре да стрелям, да вдигам, да скачам, нямаше да съм тук, а в Лондон. И затова ми е приятно да виждам всеки спортист който е доволен от резултата си или поне ядосан от пропуснатия шанс. За мен той е направил всичко по силите си или ако не е успял ще се амбицира за след 4 години. Защото реално именно на пропуснатите шансове от предишни игри имахме и имаме още класни състезатели. Ако Станка беше спечелила преди 4 години сега просто нямаше да е тук. С Руми Нейкова, с Данчо Йовчев е същото

Потребителски аватар
Жоржиньо
Контакти:

Мнениеот Жоржиньо » 01 авг 2012 18:44

А си спомням щангите колко медали са ни носили,Гълъбин,Златан Ванев,Георги Марков,Милен Добрев,Чолаков(който сега ще се състезава за Азербейджан).Жалко,че сега нямаме нищо. :(

Потребителски аватар
rebelheartous
Контакти:

Мнениеот rebelheartous » 01 авг 2012 18:52

Още едно злато за Северна Корея. 8-)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 01 авг 2012 18:55

Северна Корея с нова титла... От както Ким Чен Ир умря, а синът му се задоми, спортът в тази демократична страна процъфтява :lol: :lol: :lol:

[offtopic]къде са батманлевски и фен на батманлевски или както там се казва онзи човечец :lol: :lol: :lol:[/offtopic]

Върни се в “Лондон 2012”