Лондон 2012: Ден 10

Модератори: TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: Лондон 2012: Ден 10

Мнениеот acmilan » 06 авг 2012 18:36

Честита победа на всички! Надиграхме италианците и заслужено бихме. Сега ни чака най - важният мач от много години насам. Германия е преодолим съперник, с когото изиграхме много мачове през тази година.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Turo
Контакти:

Re:

Мнениеот Turo » 06 авг 2012 18:37

soad написа:
Turo написа:Като гледам Бразилия и с 3:0 да падне от Германия,пак ще са пред тях 10-8 гейма на Бразилия,срещу 10-9 гейма на Германия.

10-8 за Бразилия срещу 9-8 за Германия, но това е дреболия, иначе си прав. Германия ще е съперник на България в 1/4 финалите! А Аржентина при победа над Великобритания с 3:0 или 3:1, ще остави Италия зад себе си.

Така е от бързане съм направил лека грешка.Дали обаче по този показател е класирането или се гледат директните двубои?Защото на всякъде чета,че сме зависими от мача Бразилия-Германия?

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 06 авг 2012 18:38

Turo на 06 Авг 2012 18:35
Навсякъде чета,че съперника ни зависи от това как ще свършат Бразилия и Германия.Дори и Германия да бие двата отбора ще се изравнят по точки а Бразилия ще има гейм повече.Аз ли нещо не мога да смятам или регламента е друг?Моля за инфо!

И аз задавам същия въпрос? Нашите журналисти ли са некадърни или наистина има нещо, което не съм разбрал в регламента :roll:

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 06 авг 2012 18:39

Turo написа:Навсякъде чета,че съперника ни зависи от това как ще свършат Бразилия и Германия.Дори и Германия да бие двата отбора ще се изравнят по точки а Бразилия ще има гейм повече.Аз ли нещо не мога да смятам или регламента е друг?Моля за инфо!

Това е. При какъвто и резултат да завършат Германия остава зад Бразилия, а всъщност при загуба на германците с 3:0, съперник ще ни е Сърбия. Току що го изчислих. При загуба с 3:0 геймовото съотношение на Сърбия и Германия става еднакво, но сърбите имат по-добро точково съотношение.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 06 авг 2012 18:40

Много се надявам Великобритания да бие Аржентина.След това което направиха за нас Австралия искам те да продължат напред.
ГЕРМАНИЯ ще ни бъде съперник на 1/4 финала.Това е.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 06 авг 2012 18:41

soad написа:... по-скоро при наличието на Скримов много-много не се забелязва отсъствието на Казийски, въпреки че всеки знае - с него щеше да е различно.
Честита победа! Много категорична с великолепна игра в атака, защита и блок! Само трябва да се понамалят грешките от сервис.

В атака със сигурност, но аз предпочитам посрещането на Скримов пред това на Казийски. България е на първо място по посрещане в груповата фаза. Само срещу Аржентина се пропукаха.
В защита и на блокада също стоят много добре. Понякога е така, липсва даден играч, губиш едно, но печелиш друго. Националите печелят с отборна игра. Имат добри шансове да вземат медал.

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 06 авг 2012 18:42

soad написа:
Turo написа:Навсякъде чета,че съперника ни зависи от това как ще свършат Бразилия и Германия.Дори и Германия да бие двата отбора ще се изравнят по точки а Бразилия ще има гейм повече.Аз ли нещо не мога да смятам или регламента е друг?Моля за инфо!

Това е. При какъвто и резултат да завършат Германия остава зад Бразилия, а всъщност при загуба на германците с 3:0, съперник ще ни е Сърбия. Току що го изчислих. При загуба с 3:0 геймовото съотношение на Сърбия и Германия става еднакво, но сърбите имат по-добро точково съотношение.

Всъщност, не съм много сигурен за точково съотношение. Но във всеки случай съперник ще ни бъде или Германия, или Сърбия!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 06 авг 2012 18:44

soad написа:

Сърбите си заминаха, имат само 1 победа, а немците 2 ;) С немците сме :)
Само Левски!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 авг 2012 18:54

mertezaker написа:С такава игра никой няма да ни бие!!! Но не играем всеки път така ;) Честито, момчета!!!

Играеш колкот ти позволи съперника нали знаеш. Освен това Италия са ни абонати така да се каже. Както ние сме на Русия. Супер мач днес, но дано играем с Германия, а не с Бразилия. Че сервисите и атаките на тея смешки са много добри и ефективни, а ние в посрещане сме гола вода...

Потребителски аватар
soad
Контакти:

Мнениеот soad » 06 авг 2012 19:12

siniq_fen написа:
soad написа:

Сърбите си заминаха, имат само 1 победа, а немците 2 ;) С немците сме :)

Ами с равни точки са Германия и Сърбия. Сърбите имат две загуби с по 2:3. Аз доколкото знам се гледа първо точките, после геймовото съотношение, а след това точковото. Както и да е, едно е сигурно - Бразилия няма как да ни е съперник! Германия е най-вероятният ни опонент или ако е така както аз мисля, Сърбия имат известен шанс да се класират.

Върни се в “Лондон 2012”