stanleys написа:За Лондон тръгна и последната ни "надежда" - Венелина Венева
"Не всеки може да се похвали с участие на четири Олимпиади. Със смесени чувства заминавам, защото ме е яд, че не мога физически да издържа, за да покажа най-доброто, на което съм способна. Ако всичко мине нормално и не се обадят моите травми, се надявам на финал, което ще е супер за мен", коментира Венева, която започва участието си във високия скок в четвъртък.
"От един месец не съм стъпвала на стадиона, тренирам в гората. Не съм обувала шпайкове, не знам в каква форма съм, но имам опит, надявам се да покажа най-доброто себе си. Стискам зъби, голям боец съм. Все пак не съм си казала последната дума, има още една Олимпиада пред мен. Все още не обмислям отказване"
Какво да коментирам, дано поне да не си блъсне главата в летвата и да направи 1-2 успешни опита

Батка ето там е сбъркано всичко ! НАДЕЖДА за какво? Всичко е изкривено от медии и коментари на спортисти без нужното покритие

И логично хората почват да се питат , къде са ни медалите при подобно афиширани изказвания

Истината е съвсем различна от афишираната , а тя е че имаме едва няколко реални шанса за медал! Аз лично съм крайно разочарован от Гури ! Защото той беше един от малкото който имаше право да заявява претенции за медал , след като е действащ световен шампион в категорията си ! Лошото в случая е че дори не загатна за това

още повече ме разочарова факта че всичките ни класици , не показаха борба на високо ниво ! НЕ видях нито един от борците ни да АТАКУВА , дори световния ни шампион при половение че губеше с една час , отново не предприе атака втората част ,за да избегне партера ? Ето това неможах да разбера , а и не само при него видях такава борба , явно и треньорите ни имат вина незнам ! Но представянето ни беше абсолютно разочароващо