Монтана - Локомотив Сф - 28.3.2010

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
thevortex
Контакти:

Re: Монтана - Локомотив Сф - 28.3.2010

Мнениеот thevortex » 29 мар 2010 18:33

Sole написа:Локо Сф и те реваха за смяната на Съдийската комисия,за това нищо чудно,че сега си ходят със съдийте.Колко пъти Локо Сф бият с дузпи?!

Че къф е проблема да се бие с дузпи? Най-яко според мен е с гол от корнер.

Потребителски аватар
Deliba6
Контакти:

Мнениеот Deliba6 » 29 мар 2010 18:39

Гледах последните 20 мин. на живо... За мен през това време съдията си беше полегнал с дупето към "Локо" и само гледаше как да се врътне по-добре?!... :oops: :oops: :oops:
Накрая видах и повторенията... Ако това беше дузпа за "Локо", то /ако си спазваше критерият да го духа за щяло и нещяло/ трябваше за "Монтана" да свири две...
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 29 мар 2010 18:43

[quote="Deliba6"]Гледах последните 20 мин. на живо... За мен през това време съдията си беше полегнал с дупето към "Локо" и само гледаше как да се врътне по-добре?!... :oops: :oops: :oops:
Накрая видах и повторенията... Ако това беше дузпа за "Локо", то /ако си спазваше критерият да го духа за щяло и нещяло/ трябваше за "Монтана" да свири две
Имаш право отбора на левскицска има 60 титли без да ползва футболисти.А това дето не е дузпа в баскетбола се нарича двоен дрибъл и се наказва с ....дузпа :idea: :!: :idea:

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 29 мар 2010 19:00

batbozho написа:Уникално подпиране на Локо Сф.Ебах тия фалчета,фалове....който падне се свири.
Две дузпи и сумати фалове не даде за Монтана.А оня се подхлъзна и даде дузпа за Локо Сф.Дорде го добута до края,бая зор си даде.Отдавна не бяхме гледали таково подковаване със съдия.Ей с такова яко подпиране едвам вземате мача.Резил....

Прав си.Монтана надигра тотално Локо Сф и само кЪсмета и сЪдията попречиха на домакините да победят.Дузпа според мен имаше,бях на 20 метра и видях добре ситуацията.НО-имаше и две дузпи за Монтана+нарисуван червен картон за Дзеферович.Толкова сЪдийски грешки отдавна не бях виждал.В крайна сметка човека си свЪрши работата и добута Локо до победата.Браво на Монтана,играхме много добре,сигурен сЪм,че отбора няма да изпадне.Браво и на феновете,вЪпреки работния ден на стадиона имаше над 3000 зр.!

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 29 мар 2010 19:16

paceto написа:Второ поредно гостуване съдията бута Локомотив с дузпи, а никой не смее да каже нещо по този въпрос.
Ако беше Литекс щяха да се напускат поне 5 теми за това как са отишли със съдията и как са купили първенството :roll:

Тук очевадно бута имаме в два мача за Локо сф - дузпа в 90-та минута срещу Пирин, сега измислена дузпа срещу Монтана.

Братле споко ще видиме какво ще стане в директният сблъсак с вас ;)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 29 мар 2010 19:20

niki87 написа:
batbozho написа:Уникално подпиране на Локо Сф.Ебах тия фалчета,фалове....който падне се свири.
Две дузпи и сумати фалове не даде за Монтана.А оня се подхлъзна и даде дузпа за Локо Сф.Дорде го добута до края,бая зор си даде.Отдавна не бяхме гледали таково подковаване със съдия.Ей с такова яко подпиране едвам вземате мача.Резил....

Прав си.Монтана надигра тотално Локо Сф и само кЪсмета и сЪдията попречиха на домакините да победят.Дузпа според мен имаше,бях на 20 метра и видях добре ситуацията.НО-имаше и две дузпи за Монтана+нарисуван червен картон за Дзеферович.Толкова сЪдийски грешки отдавна не бях виждал.В крайна сметка човека си свЪрши работата и добута Локо до победата.Браво на Монтана,играхме много добре,сигурен сЪм,че отбора няма да изпадне.Браво и на феновете,вЪпреки работния ден на стадиона имаше над 3000 зр.!

Извинявай за въпроса -ама ти ши...к ли си или още не си решил от кой от двата отбора да си(имам предвид левски и монтана)

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 29 мар 2010 19:29

paceto написа:Второ поредно гостуване съдията бута Локомотив с дузпи, а никой не смее да каже нещо по този въпрос.
Ако беше Литекс щяха да се напускат поне 5 теми за това как са отишли със съдията и как са купили първенството :roll:

Тук очевадно бута имаме в два мача за Локо сф - дузпа в 90-та минута срещу Пирин, сега измислена дузпа срещу Монтана.

Ти първо си отговори защо монтана срещу 9 човека не посмяха да направят и една атака, а да не говорим за удар към вратата на литекс :?: и защо предишните два мача се разхождаха а сега се разтърчаха като обезумели :?:

Потребителски аватар
plamen etov
Контакти:

Мнениеот plamen etov » 29 мар 2010 19:29

От повторенията който дадаха по канал 3 невиждам за какави дузпи става дума ,а тази за Локото човека направо си спря топката като легна върху нея :)
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 29 мар 2010 19:31

plamen etov написа:От повторенията който дадаха по канал 3 невиждам за какави дузпи става дума ,а тази за Локото човека направо си спря топката като легна върху нея :)

А жЪлтия картон за симулация кво беше :?:

Потребителски аватар
DenK@7a
Контакти:

Мнениеот DenK@7a » 29 мар 2010 19:34

niki87 написа:А жЪлтия картон за симулация кво беше :?:

Проблем с "Ъ-то" ли имаш та го пишеш винаго главно?

Върни се в “Локо София”