Локомотив - ЦСКА сряда 16:00 ч. 1/16 финал Купа на България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Re: Локомотив - ЦСКА сряда 16:00 ч. 1/16 финал Купа на Бълга

Мнениеот hd29 » 20 сеп 2016 19:42

Какво сте се хванали с тия фифи и уефи,не мога да разбера.Въобще не ме "боли" мен те какво признават и какво не.Аз съм локомотивец от 30г и историята я знам не я чета от техните сайтове. А тия "дървени философи"тука са ми много забавни като започнат да обясняват,кой бил автентичен и кой не :lol: :lol: :lol: Абе комнтирайте футбола и не се занимавайте с глупости.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 20 сеп 2016 19:43

icko65 написа:
парци написа:
GOLEADOR написа:... ако Локомотив спечели купата на страната УЕФА и ФИФА ще ги признае ли за наследници на Локомотив?Каквото е за тях,такова и за ЦСКА!...

Ти си по-тъп от самия себе си, честно.

В Щатите имат един изказ "apples and oranges". Тук в случая си говорим за домати и кокосови орехи.

Ицко, папур мамин златен, за разлика от червените/оранжевите/пембяните, ние нямаме съмнение кой отбор точно подкрепяме и защо освен него няма друг(и).

Парци ..пиле шарено..Вие нов клуб създадохте ли?Създадохте..Как се казва?Локомотив1929 София.Точка.Знам че има разлика от онея измислените.И вашия Локо сф още съществува.При вас единствената разлика е че не припознахте чужд клуб.Вие и за това тръгнахте от най-ниско ниво-А окр.Привилегия на новите КЛУБОВЕ.Законно е.

Ицко56, защо нападаш хората, след като си вървят съвсем точно по пътя, а нас ни излъга Гришката?????????
Не е достойно, човече!!! - кой ни е крив на нас, че...."Големите надежди"...по Стайнбек ли беше? ;) - може и да греша...
Та не се заяждай с Локомотивци, заради това че си вървят по правилния път! - проблема им е само в заглавието на темата и че не знаят с кой играят в сряда!!! - няма вече ЦСКА!!! Няма го вече Ицко Янев, да разпилява всичко насреща си!!!
Някаква...румънска шамандура, излъгала тоя -оня, барабар с будалявия Гришка ;)....
Напред Локо! - размажете ....-София, че по-скоро да си признаят че са Литекс София!!!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 20 сеп 2016 19:52

парци написа:
Изображение
На 21 септември от 16 часа е мачът на последните два сезона за Локомотив София.

Апелирам всеки да направи и невъзможното за да подкрепим отбора, името и идеята "Локомотив" - нека да го направим като вкараме положителна енергия с песни за отбора. Без да се занимаваме с агитката на гостите и обидни експертизи дали са от Ловеч или от Етрополе, дали са оранжеви, червени или пенбени - нас това точно в този мач не трябва да ни интересува.

Нашите играчи трябва да оставят сърцата си на терена, а ние да ги подкрепяме до последната секунда така, както само ние можем.

Умолявам всеки, който е свободен, да си закупи билет по-рано и да не чака да влезе в последния момент на стадиона, за да не се образуват опашки (стадион "Локомотив" вече има съвсем различен пропусквателен режим и влизането става с една идея по-бавно).

Цените на билетите са по 10 лева, а на вход 1 на сектор "А" (откъм кафето) ще се продават и билети за пенсионери и ученици на цена 5 лева.

Билетите може да се закупят още от ticketpro.bg и бензиностанции OMV и съветвам хората, които ще идват в последния момент, по възможност да си закупят от там.

Надявам се този ден да стане истински празник за всички!

САМО ЛОКО! САМО НИЕ!

lokosf.info

парци, точен човек си!!!
А тази снимка, с този..."железничар" от началото на 20-ти век, от когато е и Локото, просто...разтапя, човече!!!
Като ще взема де си вдигна и аз, да ви подкрепя, против ГМО-то, опитващо се да открадне всичко велико от ЦСКА...само сина ми да навия - той е Локомотивец! - кофти е часът....работно време е...
Хайде Локо! - бой над Литекса, особено ако Гришката се стисне за тъпана и оркестъра! ;)
:lol: :lol: :lol:
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 сеп 2016 19:54

icko65 написа:
GOLEADOR написа:
icko65 написа:УЕФА и ФИФА дали ше ги бръсне за твоята идея ЦСКА-София да стане член на ОСК ЦСКА и да ви признае за наследник?

Надявам се да ги бръсне закупуването на ТМ,както се случи с Фиорентина.

Не знам за Фиорентина..ама ТМ да носи приемственост ..?И то при фалирало дружество.Впрочем защо трябва да я купувате?Тя не е ли ваша?Като емблемата..И какво ще вземете/правоприемете от някой дето го няма.Историята си остава там-в ПФК ЦСКА АД.Това е ЦСКА.Сегашното нито има връзка с него нито право на историята.Трябваше да се плати..

Защо за ФИФА и УЕФА ТМ носи идентичността на клуба - питай тях,за мен принадлежността към семейството на ЦСКА дава тази наследственост.Относно фалита - България е фалирала много пъти,да сме закрити?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 20 сеп 2016 20:03

GOLEADOR написа:
icko65 написа:
GOLEADOR написа:
icko65 написа:УЕФА и ФИФА дали ше ги бръсне за твоята идея ЦСКА-София да стане член на ОСК ЦСКА и да ви признае за наследник?

Надявам се да ги бръсне закупуването на ТМ,както се случи с Фиорентина.

Не знам за Фиорентина..ама ТМ да носи приемственост ..?И то при фалирало дружество.Впрочем защо трябва да я купувате?Тя не е ли ваша?Като емблемата..И какво ще вземете/правоприемете от някой дето го няма.Историята си остава там-в ПФК ЦСКА АД.Това е ЦСКА.Сегашното нито има връзка с него нито право на историята.Трябваше да се плати..

Защо за ФИФА и УЕФА ТМ носи идентичността на клуба - питай тях,за мен принадлежността към семейството на ЦСКА дава тази наследственост.Относно фалита - България е фалирала много пъти,да сме закрити?

...ох, готини ми и приятен приятелю, все още люшкащ се ;)...ДА, България е закрита, един път като бананова република на САЩ и окончателно като анклавна територия на ЕС!!!
Иначе, можеш ли да си представиш, че ние, България, няма никаква международна политика и това не е само от времето на тъпия Бойчо?....Бе то, остави международна - ние нямаме вътрешна, българска политика, спрямо нашата си страна!!! - нищо в наш интерес, а само в интерес на Метрополията, Брюксел - съответно ЕС....

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 20 сеп 2016 20:06

Да обобщя за незнаещите, новият клуб се вля в Спортния клуб на Локомотив, кой е наследник на отбора създаден 1929 г.
Купите физически си при нас не при Касев, кой да ги признава?
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 20 сеп 2016 20:09

и тъй като не следя другите отбори този ЦСКА подкрепя ли се масово, колко очаквате да се напълни сектора за гости?
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 20 сеп 2016 20:10

hd29 написа:Какво сте се хванали с тия фифи и уефи,не мога да разбера.Въобще не ме "боли" мен те какво признават и какво не.Аз съм локомотивец от 30г и историята я знам не я чета от техните сайтове. А тия "дървени философи"тука са ми много забавни като започнат да обясняват,кой бил автентичен и кой не :lol: :lol: :lol: Абе комнтирайте футбола и не се занимавайте с глупости.

:lol: :lol: :lol: ти си локомотивец от 30 години, аз съм ЦеСеКАр от 50 години...и ко прами ся, тук, някакъв си локомотивец, да ми пише че играете с ЦСКА, след като ЦСКА умря?!?!?!
ко праим, питам????? - а аз, и вашата история знам...момче!...че и с "ваши" на една маса съм седял ;)....

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 20 сеп 2016 20:18

Pride написа:и тъй като не следя другите отбори този ЦСКА подкрепя ли се масово, колко очаквате да се напълни сектора за гости?

Никой не оспорва автентичността на откъсналия се нов Локо СФ, приятелю! - още повече че Касев, Льосков...бе загубиха се някъде...титанично се загубиха! ;)
Колкото до сектора за гости...вижте там, да осигурите вода, ако Гришката докара тъпана и оркестъра от Ловеч! - в последния мач с ЧМ се остиска нещо....но пък, в Сектор В, видях цигани с нетрадиционни фланелки на "ЦСКА", селски муцуни...та може и при вас да ги докарва, срещу 5 лв на човек? - бъдете готови за...пасмина, с ваши стюарди!!!
Свястна публика на ЦСКА, няма да има, поради това, че ЦСКА умря...Амин!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 сеп 2016 20:22

kiril.a.d написа:
hd29 написа:Какво сте се хванали с тия фифи и уефи,не мога да разбера.Въобще не ме "боли" мен те какво признават и какво не.Аз съм локомотивец от 30г и историята я знам не я чета от техните сайтове. А тия "дървени философи"тука са ми много забавни като започнат да обясняват,кой бил автентичен и кой не :lol: :lol: :lol: Абе комнтирайте футбола и не се занимавайте с глупости.

:lol: :lol: :lol: ти си локомотивец от 30 години, аз съм ЦеСеКАр от 50 години...и ко прами ся, тук, някакъв си локомотивец, да ми пише че играете с ЦСКА, след като ЦСКА умря?!?!?!
ко праим, питам????? - а аз, и вашата история знам...момче!...че и с "ваши" на една маса съм седял ;)....

kiril.a.d,казваш,че ЦСКА е умрял,а Локото тогава какви са за тебе.Те мъртви ли са?Трябва ли локомотивеца от 30 години сега да твърди,че Локото е умряло и за това няма как да играе с ЦСКА?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Локо София”