Мнениеот Hrabar » 22 мар 2011 16:22
Ако съдим за Гигов по Локомотив Сф, не виждам за какво толкова трябва да се съжалява. Не знам защо Домусчиев напусна клуба, но знам със сигурност, че в Разград е един от големите му заводи. А за Гриша Ганчев мога да кажа само, че не е взел ЦСКА защото не е искал достатъчно силно. Какви пари му е поискал Любо Пенев на времето знаят само те двамата.
Знам също така, че ако Гриша Ганчев искаше да "вземе" ЦСКА, при това БЕЗ ПАРИ, щеше да се яви на Общото събрание на ЦСКА, когато беше свален Илия Павлов и беше избран Любо Пенев за президент. Не, Гриша Ганчев го нямаше тогава във Военния клуб, нямаше и негова кандидатура. Защо да си мислим, че е искал да вземе ЦСКА, след като е можел да вземе ЦСКА без пари, но не го е направил? Някой ще каже, че загубата от Видзев дойде малко по-късно. Тогава Гриша Ганчев се отказа от футболния клуб и го преименува на "Ловеч". Това стана няколко дни след 4 август 1999г.
Колко последователен човек е Гриша Ганчев, след като в рамките на 2-3 дни решава да закрие своя футболен клуб и да си "купи" ЦСКА, при условие, че седмица по-рано е имал възможността да вземе ЦСКА без пари? Ами този човек после дали няма да реши да закрие и ЦСКА при първият провал? Още повече тогава, Евгени Бакърджиев буквално водеше война с Гриша Ганчев, и като се има предвид омразата на Бакърджиев към ЦСКА, колко още удара щеше да понесе бизнеса му? И дали наистина е бил готов за такава тотална война. За мен не е бил. Предпочете да не поема ЦСКА за да оцеле.