Празни стадиони - мъртъв футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Празни стадиони - мъртъв футбол

Мнениеот GOLEADOR » 20 юли 2016 09:49

парци написа:
GOLEADOR написа:... Парци говори за 68 отбора ЦСКА и,че в това е проблема...

Абе, ненужник, ти въобще можеш ли да четеш? А да осмисляш прочетеното?

Между другото, темата е "Празни стадиони - мъртъв футбол", за тези, които не могат да четат (и осмислят).

Абе нужник,ЦСКА е с най-голяма посещаемост миналия сезон,нищо,че игра при аматьорите,а вие го цитирате като проблем.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
парци
Контакти:

Мнениеот парци » 20 юли 2016 09:51

Щото е написано в изявлението. Ама си твърде вдлъбнат, за да ти влезе нещо в тимберицата.
Изображение

skorpinoks
Контакти:

Мнениеот skorpinoks » 20 юли 2016 09:59

koisa написа:
skorpinoks написа:Е как кой спечели купата -момчетата на Христо Янев под ръковоството на Ганчев .Не си спомням нито зафиров .нито който и да е генерал нито който и да е "сетил се оздравител" да имат нещо общо с този отбор ... :idea: От тук всеки да си направи изводтите :?:

Част от момчетата на Янев заедно с него и Ганчев се намират в друг отбор, който се представя за ЦСКА. Нищо общо с този дето "спечели" купата. Липсата на право да участва в мач за Суперкупата малко или много доказва този факт. 8-) Така, че ЦСКА тире София има толкова общо с ЦСКА-то "спечелило" купата, колкото и ЦСКА 1948 и останалите 7-8 ЦСКА-та.

:roll: зн :roll
значи за теб не е важно кой е тренера ,кой е президента -КОИ СА ИГРАЧИТЕ :idea: -съжалявам за мен това е определящото ...

Потребителски аватар
Маги Стралска

Мнениеот Маги Стралска » 20 юли 2016 10:01

Дори тези мачове да са в "Б" група, където всяко едно дерби на кръга ще бъде играно... в понеделник!

доколкото сфанах.... тва му е проблема на парци.... сори пич... ама кат почне втора Бундеслига..... пусни си телевизора в понеделник вечер.... 08.08.2016 - 20:15CET (VfB Stuttgart - FC St. Pauli).... 21:15 българско време.... програмата е немската Sport1 (бившето DSF).... и виж на дербитата тук.... празни ли са стадионите....

пп.... да поясня.... мисълта ми беше.... че дали ше се напълнят стадионите.... зависи най-вече от феновете.... ако имате желание.... никакви БФС-та не могат да ви спрат....

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 юли 2016 10:03

Точно локомотивци да се оплакват от празни стадиони, с единия файтон фенове, дето ги имат ... Те се знаят по име агитката :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 20 юли 2016 10:25

skorpinoks написа: :roll: зн :roll:
значи за теб не е важно кой е тренера ,кой е президента -КОИ СА ИГРАЧИТЕ :idea: -съжалявам за мен това е определящото ...

Това те прави фен на играчите, треньора и президента, а не на отбора. За мен като страничен наблюдател е важно какво ще кажат ФИФА и УЕФА в крайна сметка. Ако те кажат ЦСКА тире София е правоприемник на фалиралото ЦСКА и наследява всичко тогава няма да има значение кой какво пише и говори. Но засега си оставате просто преименуван Литекс и нищо повече.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 20 юли 2016 10:38

Хахаххаа... пародия :mrgreen: Баш пък железните бригади, чието отборче имаше по 15 фена на мач в "А" група, се раздраскали... То в тази статия/изявление има повече думи, отколкото някога са се събирали фенове на порутения стадион до Илиянци.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 20 юли 2016 10:39

koisa написа:

Това те прави фен на играчите, треньора и президента, а не на отбора. За мен като страничен наблюдател е важно какво ще кажат ФИФА и УЕФА в крайна сметка. Ако те кажат ЦСКА тире София е правоприемник на фалиралото ЦСКА и наследява всичко тогава няма да има значение кой какво пише и говори. Но засега си оставате просто преименуван Литекс и нищо повече.

Кой го боки к*ра за твоето мнение и за това на мангала с трактора на аватара ти :?: Левскарите много се превъзнасяте и се правите на по-значими, отколкото сте :!: Гледайте си там нападенията над деца по София - в това ви бива, поне :x
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 20 юли 2016 10:39

Че футболът ни е направо погребан, това трябва на всички да им е ясно - 4-та урна, с тенденция 5-та урна, в УЕФА и ФИФА!!! - това е показателя за ниво на футбола в дадена държава.
От тук нататък, такъв футбол, не е футбол, а прост сеир!Цирк! А когато човек гледа сеир, цирк, преди всичко се смее! А смехът е здраве - доказано е!
И не мога да разбера, защо някои не се смеят, гледайки сеира, ами се "впрягат"?...
То "държавата" ни - парци, правилно я е сложил в кавички! - тя е жив цирк и става само за смях, вие за нещо отделно в същата "държава"...Ми "НИЕ" хората, населението, избирателите, допуснахме държавата ни да е "държава", вие за футбола...

Но много моля, привържениците точно на Локомотив София, когато говорят, пускат статии и коментари именно за ЦСКА, първо те да се определят, от кое Локо Сф са: - от автентичното Локо Сф, на Касев, с 2 милиона неплатени задължения или от...новоизмисленото Локо Сф? Новото Локо Сф, какво общо има със автентичното и след като не са си платили задълженията, имат ли история и защо имат привърженици??? - напук на "държавата" и Касев ли? ;)

И да напомня, че не са само ЦСКА и Локо Сф! - имаме си и Олимпик Ст.Загора, Металик Пловдив, Велбъжд Пловдив, Антибиотик Разград, Банско Благоевград...може и да забравям други подобни герои...да имаме си и Левски1914 ;)...

Та един съвет към всички ви - от НАС разбра се, че нищо не зависи! - и "ДЪРЖАВАТА" ни!!!
За това, гледайте сеир - ако искате плащайте за него - аз на избори не ходя от 1994 г.,та на мачове ли да ходя? - смейте се и си пестете нервите!!! Здравето ви е безценно и по-ценно от всичко, което ви карат да вярвате и правите!
Гледам тук и не само тук, как избесняват някои, за най-елементарни неща и честно - чудя им се на акъла?...
Аз просто се забавлявам...за беля и с вас, вместо само с "държавата" и структурите и!
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 20 юли 2016 10:40

koisa написа:

Що не кажеш това на Парси за Локо Сф.?Да видим какво ще ти отговори.Или на феновете на Дунав Русе,Ботев Пд.,Пирин Бл. и още много тимове възродили се след фалит?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “Локо София”