slavia_forever написа:Sofia 1929 написа:"говоря напълно обективно, според моето мнение"

Хубавото е, че цитираш класици в случая. Участието ни в Лигата, трудно може да се нарече резил от обективен човек, пък ти мисли каквото решиш, твое право си е.
Аз бях на мача с Металург в София. Голямата част ваши фенове, сами казаха, че играта (и съдията) с които се класирахте е излагация и с нея нищо добро не ви чака. Така че не е само мое мнение за резила. Не знам защо не определиш мача, който ви изстреля в Европа доколко се игра според футболното ти виждане. Предлагам оттук нататък да пишем по темата. Ако си го гледал, ще разбереш и моето мнение, което казах, че е обективно. Иначе нямаше да дам резултат 4:0 за Локо Сф, ако мача се играе.
Мача с Металург, както и като цяло 1 мач от общо изиграни 4(който в крайна сметка дори е спечелен), не може да бъде повод за крайна оценка за участието на един отбор в турнир! Имаш си мнение, трудно го аргументираш, но си е твое, аз съм ОК с това. За мен участието ни не е резил, за всеки един обективен човек, отпадане с дузпи от по-добър отбор(с по-добър бюджет, от по-добро първенство), няма как да бъде резил. В добавка, отпадането идва след нито една загуба!
Не ми се спори за минали неща, така че нека се върнем на темата.