Lyubaka01 написа:MORSKI написа:garfild написа:На морячето да му кажа че ако не бяха съдиите да гледат уефа само по Телевизията и незнам тази година каде са наи голямите порязвания маи забравяте две години че ако не бъха садиите и в шестицата нямаше дасте да ви е жив и здрав Момиров.И вие конкуренти това кога е било погледни изториата каде сме ние каде сте вие....Лови цаца и гледаи голямите
Ти първо се научи да пишеш пък тогава пиши във форума... А за думите ти да не ти припомням колко пъти на вас ви се помага...
А ние Европа си я заслужихме нещо бъркаш

И си ви бихме на Тича с 1:0 и замалко 3:3 да стане в Надежда.... Тогава вие се издънихте, ваш си проблем

Пич, я се кротни малко... Какво сте били заслужили си спомнят всички, та по-добре да не повдигаш темата, че ще станеш за смях... А дали е щяло да стане 3:3 в Ндежда-моля ти се не се излагай, тогава трите гола бяха най-малкото с което можехте да си тръгнете...
аз ли да се кротна

Айде да повдигнем темата, че не аз, а вие ще станете за смях! Ние биехме наред и вас ви бихме!
Айде не на мен тези, а вие тогава сами си бяхте виновни, че накрая все се спъвате
Ами то и 4 те гола последния мач бяха най-малкото с което можехте да си тръгнете от Тича, ако става дума...